>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Darmowe spiny w Expekt

Status
Zamknięty.
M 0

maq_80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kolejne darmowe spiny w Expekt, na grze Tomb Raider. Bonus tylko dla graczy, którzy nigdy nie grali w kasynie Expekt. 100 spinów o wartości 10 euro dopisane zostanie w 48h od wysłania maila na adres [email protected] . Oferta ważna do 23 grudnia 2009

G 46

gosiam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prawda ze prowakocja czy prawda ze promocja istnieje ?

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Prawda ze prowakocja czy prawda ze promocja istnieje ?
ludzie opanujcie się, prawda że jest takie promo, expekt co jakiś czas urządza takie promo !

hugo997 37

hugo997

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedys juz byla taka promocja i sam raz dostalem te spiny. Ciekawe czy teraz tez sie kwalifikuje zeby je otrzymac. Napisal juz ktos z Was do nich?

W 0

wrotek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
To jest dla nowych co założyli u nich konto, te 100free spin daja już chyba od miesiaca...tylko wczesniej nie bylo info na stronce.

turlaj 0

turlaj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Po napisaniu emaila po paru godzinach są spiny , ugrane 7 euro pozniej w kasynie stawka na ruletce 1 euro wygrane 8 euro 1 euro przelane na zaklady a 7 poszLo niewiem gdzie ale skasowane

zuberek89 85

zuberek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wysłałem maila zobaczymy co z tego będzie . Nigdy u nich nie grałem :razz:

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Po napisaniu emaila po paru godzinach są spiny , ugrane 7 euro pozniej w kasynie stawka na ruletce 1 euro wygrane 8 euro 1 euro przelane na zaklady a 7 poszLo niewiem gdzie ale skasowane
Coś mi śmierdzi. Ja po free spinach miałem 5ojro +. Napisałem na LC czy mogę to przelać na zakłady, po dłuższej chwili zastanowienia powiedzieli że muszę obrócić 30x. Zanim będę mógł przelać na konto bądź na zakłady. Więc nie wiem jakim cudem Ci się udało od razu przelać.

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Coś mi śmierdzi. Ja po free spinach miałem 5ojro +. Napisałem na LC czy mogę to przelać na zakłady, po dłuższej chwili zastanowienia powiedzieli że muszę obrócić 30x. Zanim będę mógł przelać na konto bądź na zakłady. Więc nie wiem jakim cudem Ci się udało od razu przelać.
możesz przelać nadwyżkę ale bonus który ugrałeś przepadnie, a sama nadwyżka pójdzie na zakłady. A jak obrócisz 30x to i bonus bedziesz mógł przelać na zakłady.

I 10

ilonka85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
napisali mi ze mam aktywowane spiny ale nie ma ich jak loguje sie

M 0

michael3101

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stopnica
Wejdz w gre Tomb Raider....tam będą...u mnie były...zrobiłem z nich 12,92e ???? Teraz pogram na ruletce i zobaczymy co dalej ????

I 10

ilonka85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wejdz w gre Tomb Raider....tam będą...u mnie były...zrobiłem z nich 12,92e ???? Teraz pogram na ruletce i zobaczymy co dalej ????

weszlam i nic mi nie wyskoczylo pisze tylko czy chce wplacic siano robie ze nie i nic zero spinow

tomasz1978 0

tomasz1978

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk/Golub-Dobrzyn
bo to ten drugi Tomb Raider Secret od the sword obok masz. No mi sie 7E udało a bonus był po 4 godzinach

Jak w nią wejdziesz to masz po prawej wyrażnie napisane 100FREE Spin

Status
Zamknięty.