>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Darmowe spiny Betsafe

koolman 80

koolman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ci ktorzy przenosili konta z propagandy sprawdzcie tez te konta
mam wsumie 20 spinow ????

A 0

adin88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
adrian: a nadwyzke mozna przelewac?

adrian: ?

adrian: np mma teraz 8 euro

adrian: wygram i w sumie bede miał 10

adrian: to moge te 2 euro przelac?

Polish Support: Niestety nie ma takiej możliwości. Transfer na konto zakładów sportowych będzie możliwy dopiero po dokonaniu wymaganego obrotu w naszym kasynie.

M 2,1K

michalo28

Typer World Cup U20
Reaction score
0
Punkty
0
Ja robiłem depo i mam spiny. Ale ogólnie jakieś wałki wyczuwam, bo 3 razy się cos zawiesiło i mnie wywaliło z gry a spina zżarło ;] Ale trochę przegięli, że nie wszystkim dają, skoro reklama jest na głównej nawet. Śmiech na sali.

ffp 0

ffp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
ALE Z NICH SK**RWIELE

nie zeby mi jakos specjalnie zalezalo na tych ulamkach ojro ale na poczekaniu wymyslaja wymowki zeby tylko nie dac spinow graczom
w mail pisza, ze dla wszystkich
na glownej tez
pozniej support mowi ze tylko dla starych graczy (mam konto od ponad roku)
nastepnei ze dla tych c orobili depo( robilem kilka razy)
a na koncu ze tylko dla tych co robili transfer do kasyna (NIGDY NIE WPLACAM DO KASYNA)

napewno polowa z graczy , ktorszy maja tutaj spiny nidy nei robila transferu do kasyna, wiec dla mnie betsafe to joke i scam - juz nigdy tam nie wplace

BETDANGEROUS!

Maja najebane w statystykach jak cyganka w tobołku. Nie przypominam sobie, żebym robił depo do betsafe a spiny dostałem ???? wykręciłem 4,66 ale juz wtopiłem na Hi-Lo :kwasny4565:

buk-katowice 59

buk-katowice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
109 PLN ZLECONE DO WYPŁATY , ze spinów 1,5 euro ale ruletka dała wygrać , można wypłacić nadwyżke
Regulamin jasno mówi i support że nadwyżki nie można przelać tylko trzeba całość obrócić więc jak ci cofną wypłatę nie wyzywaj ich od złodziei :spokodfhgfh:

P 0

peter2903

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to jest jakis folwark.ugrałem 0,000012 euro i zaraz przelewam na zakłady,cały weekend sobie obstawie.tak to my polaczki.gdybym był szefem buka NIGDY nie zrobiłbym promocji dla mojego kraju.

P 0

peter2903

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co kogo obchodzi czy ktoś ugral pół centa,czy się zesrał? no błagam niech mi to ktoś wytłumaczy?