J
5
Dostaliście na maila darmowy PIN paysafecard 20 PLN? Wystarczy założyć u nich konto po czym wpisać podany wcześniej na maila kod i doładować sobie konto. Wtedy można wpłacić pieniążki ????
Ja dostalam ale ze jestem w Finlandi nie moge zalozyc konta na PLN bo wyskakuje blad ze moge zalozyc konto tylko w kraju w ktorym przebywam. Jak zakladam przez bramke proxy tez nie dziala. Na konto finskie nie akceptuje PLN tylko EUR. takze kto pierwszy ten lepszy, mozna wykozystac (ponizej tresc maila i kod paysafecard):
paysafecard daje Ci 20 PLN do wykorzystania na rozrywkę w Internecie
paysafecard wręcza Ci PIN paysafecard o wartości 20 PLN na Twoje konto my paysafecard. Jedyne co musisz zrobić to: zarejestrować się w my paysafecard w terminie do 31.08.2013. my paysafecard gwarantuje pełną kontrolę nad wydatkami bez konta bankowego i karty kredytowej.
To niezwykle proste:
Dokonaj bezpłatnej, internetowej rejestracji w my paysafecard. Wczytaj poniższy PIN paysafecard na swoje konto my paysafecard. Następnie w sklepach internetowych będziesz mieć możliwość dokonywania płatności za pośrednictwem nazwy użytkownika i hasła. Gotowe! Tak właśnie działa paysafecard.
Twój PIN paysafecard o wartości 20 PLN
PIN: 0029 9002 6674 6729
Numer serii: 10101441262
Ważny do: 31.08.2013
Ja mam kilka skrzynek mailowych i zauważyłem że na gmail to nigdy newsletter od psc mi nie dochodzi natomiast na wp to po 2 razy w tygodniu jakieś wiadomości i darmowe kody ale większość z nich można wykorzystywać tylko w jakiś grach online. Przychodzą też kody które można w dowolnym sklepie wykorzystać w tym u buków albo promocje tego typu kup psc w sklepie za 20 zł a drugi psc gratis możesz wykorzystać co ci mailem wysłali.rozdają jeszcze te PINy? piszecie ze czesto wysylaja uzytkownikom a ja ten newsletter mam od kilku lat i nigdy zadnego PINu nie dostalem. to jak to jest? ????