LUDZIE NIE ŁUDŹCIE SIE !!!!
Nawet jak wam przyznaja te 10 euro to co wy zwojujecie z taka kasa?
Wszytskie tego rodzaju promocje maja tylko jeden cel : ZYSKAĆ POTENCJANYCH KLIENTóW KTóRZY BEDA INWESTOWAC SWOJA KASE(w małej badz duzej ilosci)
Jak ktos mysli ze z tych promocyjnych 10 euro zrobi "majatek" to sie myli.
Zeby cos wygrac trzeba jak w kazdym interesie wlozyc swoja kase i napewno wielokrotnosc tych promocyjnych pieniedzy.
Wszystkie bonusy to tylk ochwyt reklamowy.
Malo komu udaje sie wyplacic taki bonus i kupic chociazby "bonusowe piwo"
Przewaznie trzeba taki "prezent" obrocic 3 razy a czasemi wiecej zeby moc wyplacic i to dodatkowo czesto jest okreslony kurs min. wiec moze jedna osoba na 50 kupi sobie za to "bonusowe piwo" reszta traci i potem chcac grac i tak musi wlozyc swoja kase... no i o to chodzi wszystkim bukmacherom...
LUDZIE NIE ŁUDŹCIE SIE !!!!
Nawet jak wam przyznaja te 10 euro to co wy zwojujecie z taka kasa?
Wszytskie tego rodzaju promocje maja tylko jeden cel : ZYSKAĆ POTENCJANYCH KLIENTóW KTóRZY BEDA INWESTOWAC SWOJA KASE(w małej badz duzej ilosci)
Jak ktos mysli ze z tych promocyjnych 10 euro zrobi "majatek" to sie myli.
Zeby cos wygrac trzeba jak w kazdym interesie wlozyc swoja kase i napewno wielokrotnosc tych promocyjnych pieniedzy.
Wszystkie bonusy to tylk ochwyt reklamowy.
Malo komu udaje sie wyplacic taki bonus i kupic chociazby "bonusowe piwo"
Przewaznie trzeba taki "prezent" obrocic 3 razy a czasemi wiecej zeby moc wyplacic i to dodatkowo czesto jest okreslony kurs min. wiec moze jedna osoba na 50 kupi sobie za to "bonusowe piwo" reszta traci i potem chcac grac i tak musi wlozyc swoja kase... no i o to chodzi wszystkim bukmacherom...
:wowsdf: co za typek, chyba masz problemy z wygrywaniem ????
nie typek i raczej naiwny nie jestem, napisalem zreszta prawde o bonusach
Taka prawda jest ze z 3 bonusów ktore dostalem przypadkowo na moje konto wplynelo ponad 1tys zł wiec wiesz ...... rob jak uwazasz twoj wybor
Taka prawda jest ze z 3 bonusów ktore dostalem przypadkowo na moje konto wplynelo ponad 1tys zł wiec wiesz ...... rob jak uwazasz twoj wybor
gadac to mozna duzo
pokaz mi dowody
Ej...mam juz 30 USD czyli 3x obrócilem...ale mam holerny problem w jaki sposob te pieniendzory stamtad wyplacic?????? Wszystko po angielsku...jak to zrobić? Prosze o pomoc :!: