>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Darmowa kasa w BETSAFE

tomek5 0

tomek5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Odbierz swoje DARMOWE pieniądze teraz!
W Betsafe.com Mikołaj przyszedł wcześniej w tym roku. Twoje konto gracza jest bardzo szczęśliwe, a to oznacza, że otrzymałeś całkowicie darmowe pieniądze na zawarcie zakładów. Nie jest wymagany depozyt! Możesz otrzymać aż do 400 złotych za darmo, a jedyne co musisz zrobić, to zalogować się do swojego konta gracza i wykorzystać kod vouchera, który został przypisany do Twojego konta gracza. Kiedy zgłosisz się po swój voucher nasz system automatycznie umieści na twoim koncie gracza losowo wygenerowaną kwotę pieniędzy. Maksymalna kwota, to 400 złotych a minimalna to również całkiem pokaźna kwota na zakłady w wysokości 40 złotych. Jak otrzymać darmowe pieniądze:
# Zaloguj się do swojego konta Betsafe.com z http://www.betsafe.com.
# Kliknij w przycisk „Depozyt” w prawym górnym rogu ekranu.
# Przewiń stronę do samego dołu i wybierz z opcji depozytu „Gift Voucher”.
# Wprowadź kod MONEYX w polu Kod Vouchera i kliknij w przycisk „Depozyt”. Darmowe pieniądze są teraz dostępne na Twoim koncie gracza i jesteś gotów do zagrania swojego zakładu(ów). itt konto och du är redo att lägga gratis spel.
KOD VOUCHERA: MONEYX
# Bonus jest dostępny wyłącznie dla tych klientów, którzy otrzymali tą ofertę drogą e-mailową, lub poprzez SMS
ja dostałem 40 zł

D 0

dziczyzna

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O rany o rany działa dopisało 40 pln, łzy mi ze szczęścia popłynły a akurat nie miałem za co grać w weekend. Dziekuje autorze tematu I love You!!!!

A 53

artur18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legnica
# Bonus jest dostępny wyłącznie dla tych klientów, którzy otrzymali tą ofertę drogą e-mailową, lub poprzez SMS

tomek5 0

tomek5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
W tej promocji najwidoczniej jest jeden kod bo gdyby kazdy mial inny to byłby to ciag cyfr a nie jedno słowo

tomek5 0

tomek5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
napisałeś że kazdy dostaje inny kod vouchera, kod jest jeden &quot;MONEYX&quot;. Po prostu jednym działa innym nie, promocja dla wybranych

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
To jest losowo buk wylosował kilka osób i dal kasę z tego co wiem to jest to do 60zł nikt jeszcze nie dostał 400zl wynika to z wypowiedzi na innych forach

bioly36 0

bioly36

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
radom
dzieki, kod dziala, 40 zl na koncie, troche drakonskie warunki obrotu ale jakos damy rade;)

K 0

karamba131

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam dwa konta na betsafe na dziewczynę i na siebie i na żadnym nie dostałem. Ja to mam szczęście ????

E 0

ej-no-xd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jaka akcja ???? Wchodze na betsafe a tu w POKER : 1000 USD ???? lol odswiezam strone i juz nie ma ???? ???? a kod mi nie dziala