>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Darmowa kasa u bukmachera

H 1

hahahaha

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
najstarsza dziura w Polsce
Witam. Zacząłem niedawno grać i niestety przegrałem trochę kasy. Dzisiaj chciałem zagrać parę spotkań i szukam bukmachera, który dałby mi na start jakąś kasę za free, nawet marne 5zł, ale żeby było darmowe, bo dopiero za kilka dni wpłacę kasę na konto. Wiem, że w Tobecie niedawno było, ale pisałem i nieaktualne niestety.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
obecnie , przynajmniej z tego co ja wiem nie ma nigdzie żadnej darmowej kasy , są aby bonusy od wpłaty. Zajrzyj do działu &quot;Promocje u Bukmacherów&quot; ale raczej nic nie znajdziesz. elo

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
hahahaha +1 Punkty
M 0

milenkovic23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Zacząłem niedawno grać i niestety przegrałem trochę kasy. Dzisiaj chciałem zagrać parę spotkań i szukam bukmachera, który dałby mi na start jakąś kasę za free, nawet marne 5zł, ale żeby było darmowe, bo dopiero za kilka dni wpłacę kasę na konto. Wiem, że w Tobecie niedawno było, ale pisałem i nieaktualne niestety.
W betsson podczas rejestracji w polu &#39;voucher&#39; wpisz kod BETSSONOWSKI i dostaniesz 1zł ; ).

napoleon 55

napoleon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wziac $$$???
W tobecie masz chyba 5zl jak wpiszesz w polu bunus stawiajnaswoich ale sprawdz dokladnie