>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dafabet

R 0

ridge1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kursy pozmieniali na te azjatyckie, może znacie buki oferujące ich poprzednie kursy ? wiem że na pewno vulcanbet, ale obecnie nie oferuje swoich usług dla rezydentów naszego kraju

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma takiej firmy ,ktora teraz jest dostepna calkowicie dla Polakow

T 0

tornado21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda że nie przenieśli historii zakładów do nowej wersji Dafy, tak samo historii transakcji.

T 0

tornado21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie nie przenieśli też pieniędzy ????
No to niezłe kwiatki, ja na szczęście rzutem na taśme zdążyłem obrócić bonusem i z przeniesieniem stanu konta u mnie problemów nie było. Może miałes aktywny bonus właśnie.

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to niezłe kwiatki, ja na szczęście rzutem na taśme zdążyłem obrócić bonusem i z przeniesieniem stanu konta u mnie problemów nie było. Może miałes aktywny bonus właśnie.
Tak, miałem jeszcze chyba 400zł do obrotu z 6000.
E: Dziś po przypomnieniu się na czacie jest już ok.

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktos obecnie tam gra ? Wyplaty na eco bezproblemowo ?

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy wyplaty na eco sa realizowane w weekendy również ? jaki czas oczekiwania - mniej wiecej

acetate 474

acetate

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po ponad pół roku przerwy zalogowałem się na dafabet i jestem rozczarowany. Gdzie ich rewelacyjna oferta, pełno handicapów azjanów live itp?

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jaka walutę wybrać najlepiej przy rejestracji? I jakie są w ogóle metody wpłat/wypłat z dafabet?

galgan 219

galgan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Massachusetts
Niestety nie mam pozytywnych doświadczeń z tym bukmacherem.
Jakiś czas temu grałem tam live na kilka spotkań e-sport (CS GO dokładnie).
Faktycznie przysypiali (jakieś 30 sek opóźnienia mieli w odświeżeniu kursów) w porównaniu do innych bukmacherów, ale nie grałem na rundy, bez surebetów, nie było pomylonych kursów, grałem na końcowy wynik + ewentualny handicap.
Efekt końcowy był taki. Anulowali mi wszystkie 16 wygranych kuponów z 2 dni (mimo iż w kilku przypadkach zagrałem przed rozpoczęciem spotkania). Zostawili mi jako rozstrzygnięte 3 kupony przegrane - mimo iż zagrane o tej samej godzinie i minucie i na te same mecze co kupony wygrane.
Reklamację rozpatrywali około tygodnia. W efekcie odpowiedzieli:
&quot;Bardzo nam przykro, ale Pana reklamacja nie będzie wyjaśniana, dział rozliczeń powołuje się tutaj na punkt z regulaminu 4.8. gdzie firma ma prawo odmówić jakichkolwiek zakładów bez podawania wyjaśnienia.
4.8 The Company reserves the right, at its sole and absolute discretion, and without explanation given to you, to refuse any bet or part of any bet without explanation.&quot;
Nie oskubali mnie na jakieś wielkie kokosy (z 3-4 tysiące), ale podejście żenujące.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Średni bukmacher. Oferta na wiele dyscyplin uboga. Granie na live to czasami tragedia. Takiego blokowania kursów to nigdzie nie widziałem. Zakładaj w takiej walucie w jakiej będziesz korzystał na Ecopayz wtedy nie będzie kilkukrotnego przewalutowania

B 149

bolo73

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dafa wychodzi z Polski?
&quot;Drogi Kliencie, Z dniem 19 marca, Dafabet Polska przestanie działać, a strona przestanie być dostępna. Chcielibyśmy poprosić Cię, abyś poświęcił pozostały czas na wypłatę wszystkich pozostałych na koncie środków. W razie jakichkolwiek wątpliwości nasz dział obsługi klienta z chęcią udzieli Ci pomocy. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.&quot;
Szkoda bo ostatnimi czasy dobrze się u nich grało, sporo niszy, kursy bardzo w porządku, robili też pod górkę, ale ogólnie szkoda jeżeli nie będzie możliwości grania.