Przestrzegam: DAFABET to ZŁODZIEJE.
Grałem sobie przez kilka dni u nich na zakładach
live, wygrałem u nich fajną sumę, grając overy w kilku meczach. Wszystko ok, gole powpadały, zlecam wypłatę. Oczywiście weryfikacja, przesyłam dokumenty a oni nie odpisują ponad 3 dni na maila z dokumentami. Potem codziennie im pisałem co z weryfikacją i codziennie ta sama formułka: jutro. Dziś nagle się odezwali i doszła do mnie wypłata, która była 1/6 tego co chcę wypłacić.
Napisali mi maila o treści:
W związku z przeprowadzonym procesem weryfikacyjnym na Pańskim koncie Dafabet, Departament Kontroli wykrył niedozwoloną aktywność. Na koncie Dafabet zakłady zostały zawarte z zamiarem wykorzystania rynkowej okazji. Serwis jest przeznaczony dla rekreacyjnych zakładów i w związku z powyższym zamykamy Pańskie konto zgodnie z Regulaminem Dafabet.
84.4
Jeśli oczywistym jest, że Użytkownik próbował uzyskać korzyści finansowe w sposób nieuczciwy, wykorzystując opóźnienia w przekazie, Dafabet rezerwuje sobie prawo do zamknięcia konta oraz zachowania znajdujących się na nim środków.
Żeby nie było zbędnego pytania: grałem normalne zakłady over/handi, bez żadnych opóźnień, bez żadnych pomyłek kursowych. Strzelali - dokładałem. Nic strasznego.
To jest ta europejska, nowa wersja strony.
Tak więc, jeśli ktoś w tym ścierwie uczciwie sobie zarobi jakieś pieniążki, może być pewnym, że dafabet je ukradnie. Nie jest to pojedynczy przypadek, bo inny user z forum ma podobnie, o czym zapewne tutaj także napisze.