>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dafabet

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś się orientuje czy buk ma zamiar się rozwijać jeszcze ? Chodzi mi o poszerzenie oferty na np. rzuty rożne.

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
co Ci po ich rozwoju jak tam limity od razu na dzień dobry... założyłem konto kilka dni temu, na plus na pewno szybka weryfikacja i pomocny support, niestety przy kwotach kilkuset złotowych jest już problem żeby sobie cokolwiek pograć, także nawet jak Ci te rożne dodadzą to pewnie z limitem max 50 zł ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rewetel +1 Punkty
A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na Dafabecie Europejskim są kiepski stawki, na Azjatyckiej wersji są przyjmowane stawki sporo wyższe.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
na Dafabecie Europejskim są kiepski stawki, na Azjatyckiej wersji są przyjmowane stawki sporo wyższe.

no i właśnie z tym zagadnieniem mam pytanie jeśli chce mieć lepsze warunki do gry to zakłada się Azje ta ? Tylko że jakoś nie umiem znaleźć (albo źle szukam) tej stronki i hmm będę miał te ich dziwne znaczki i przez translator trzeba grać ???? ?

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no i właśnie z tym zagadnieniem mam pytanie jeśli chce mieć lepsze warunki do gry to zakłada się Azje ta ? Tylko że jakoś nie umiem znaleźć (albo źle szukam) tej stronki i hmm będę miał te ich dziwne znaczki i przez translator trzeba grać ???? ?

Nie da się już rejestrować w azjatyckiej wersji. Możesz u jakiegoś ich klona ewentualnie.

H 5

hanysopp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Pytanie do graczy którzy są klientami dafa dłuższy czas?? Czy oni mają jakieś godziny w tygodniu, w których realizują przelewy na Skrill?? Wypłacalem ze trzy razy i zawsze była to kwestia godzin. Aktualnie moja ostatnia wyplata wisi od piątku 23 i czeka na potwierdzenie.

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
nie wypłacają w weekendy, natomiast w tygodniu 1x dziennie z tego co zauważylem tak po godzinie 12

A 63

awax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy może ktoś doradzić, którego wybrać?
do niedawna grałem na azjatyckiej wersji Dafabet ale zaczęli wprowadzać jakieś dziwne opłaty przy wypłacie na Skrill i neteller sięgające 3% więc się będę żegnał z nimi...
chodzi o akceptację Polaków, nie wprowadzanie indywidualnych limitów, dostępność Skrill i Neteller, brak opłat przy wpłacie i wypłacie no i kursy oczywiście najwyższe
aaa, i najważniejsza sprawa czyli bezproblemowość weryfikacji konta i pewność wypłat
ktoś pokieruje?

saha2000 62

saha2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie,obrociłem bonus ale kasa nadal nie jest do wypłaty.
Jak wchodze w Moje konto-Bonus to nadal bonus widnieje a przy obrocie jest 0.00
Trzeba kliknać X przy bonusie czy kasa zniknie? Live chat narazie niedostepny.

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie,obrociłem bonus ale kasa nadal nie jest do wypłaty.
Jak wchodze w Moje konto-Bonus to nadal bonus widnieje a przy obrocie jest 0.00
Trzeba kliknać X przy bonusie czy kasa zniknie? Live chat narazie niedostepny.

Pewnie mają problem z naliczaniem obrotu - było tak w przeszłości. Musisz uderzyć do supportu.

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
dzisiaj ja niestety już nie mogę wejść na stronkę.
w domu mam internet z vectry i brak połączenia
w komórce mam transmisję danych z play i też brak połączenia
natomiast u kumpla co ma neostrade da radę wejść

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac kase, gdy stary przestal sponsorowac?
ja niestety już nie mogę wejść na stronkę.
U mnie chodzi, ale to b. słaby bukmacher więc u nich nie gram i płakać też nie będę jak go zablokują.
Buk ten nie pozwala na VPN ani nie zabezpiecza Polaków przed blokadą poprzez alternatywny adres swojej strony - więc wyplacać kasę i machać łapką na pożegnanie.

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
U mnie chodzi, ale to b. słaby bukmacher więc u nich nie gram i płakać też nie będę jak go zablokują.
Buk ten nie pozwala na VPN ani nie zabezpiecza Polaków przed blokadą poprzez alternatywny adres swojej strony - więc wyplacać kasę i machać łapką na pożegnanie.

Tak też zrobiłem i chyba to najlepsze wyjście z tej całej sytuacji. ???? Pozdrawiam

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
VPN nie jest potrzebny do grania w Dafabet, a skoro nie jest potrzebny to nie muszą dawać żadnego alternatywnego adresu bo można grać na zwykłym adresie.

thomasfly 62

thomasfly

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
GDANSK
Czy komuś również nie działa dafabet na komórce z LTE z Play? Przy włączonym wifi (UPC) działa normalnie na tej samej komórce.. Blokują dostęp czy o co chodzi?