>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Czym się strułeś, tym się lecz...

scorpow 1

scorpow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zakładam temat z typami. Swego rodzaju dziennik hazardzisty...
Jak mówi przysłowie: &quot;Czym się strułeś, tym się lecz&quot;, Mam trochę długów około 20tyś, hazard. Fakt stawki i granie szalonych kuponów głównie na live, dla niektórych pewnie kosmiczne. Dopinam niewielki budżet i startuje. Mam zamiar odebrać od buków co moje... Cel do końca roku zejść do 10tyś. Czy niemożliwe ? Myślę, że możliwe, znam na tyle ten &quot;burdel&quot;, że wiem czego się spodziewać. Przede wszystkim koniec grania live i koniec grania a nóż wpadnie. Zaczynam stawiać kupony, gram dużo niekoniecznie źle. Zobaczymy... Jak dopnę budżet wystartuję. Trzymajcie kciuki !

scorpow 1

scorpow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Uwierz stawki 100-500pln, czasami dużo więcej... Gram długo sam się dziwie, że tylko tyle ⛔ ale zasady, nie było ich a teraz będą i buki w szczególności Unibet, który zabrał połowę z tego odda co moje. ;)

scorpow 1

scorpow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1.
Mahut - Dolgopolov 1 1,95
Llodra - Dimitrov 2 1,47
stawka 150pln
ako 2,87
ew 429,98pln
---
O Dolgopolovie i jego ponadprzeciętnym talencie krąży już tyle legend.... Tak naprawdę to rozkapryszony, bogaty dzieciak. Jutro Mahut przytrzyma serwis i spokojnie ogarnie Ukraińca.
W drugim meczu Llorda... oj Llorda jak on pajacował w Szwajcarii. W najważniejszych momentach z Mathieu łamał się jak panienka. Żaden z niego dog jak wielu pisze. Dima jest w formie i nie będzie jutro co zbierać. H2H 0-2 dla Bułgara.

G 0

grez88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witaj ???? miałeś racje z tego Llorda to pajac , gdyby nie pajacował mógłby troche zamieszania zrobić ;) powodzenia;)

scorpow 1

scorpow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1.

Mahut - Dolgopolov 1 1,95 ✅ 2-0
Llodra - Dimitrov 2 1,47 ✅ 1-2

stawka 150pln
ako 2,87
ew 429,98pln
---
Buk zapłać...
✅ 279,98pln
✅ całkowity plus (cp) 279,98pln

Szybko łatwo i przyjemnie ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pmb +1 Punkty (niezłe typy)
scorpow 1

scorpow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
2.
Roger-Vasselin - Dodig 1 2,30
stawka 180pln
ako 2,30
ew 414pln
---
Dodig jak nie trafi nie wygra. Vas dobra forma w Szwajcarii, gra u siebie powinien dać radę.
edit:
3.
Nishikori - Tsonga 2 1,45
Gasquet - Verdasco 1 1,33
stawka 200pln
ako 1,93
ew 386pln
---
Krótko i na temat. Obaj gospodarze grają o prawo gry w mastersie. Dwóch faworytów i nie oszukujmy się mają o co grać.