>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Czy wy też notorycznie śledzicie wyniki?

G 7

gacek810

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Bo ja tak mam że jak puszcze kupony to często w ciągu meczu patrze na aktualny wynik i denerwuję się. Czy macie podobnie?

N 0

narloch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bo ja tak mam że jak puszcze kupony to często w ciągu meczu patrze na aktualny wynik i denerwuję się. Czy macie podobnie?
Nie jestes osamotniony ???? miałem podobnie, ale jeżeli kierujesz sie emocjami i bardzo denerwujesz sie moze grasz zbyt duzą stawka odnosnie twojego Bankrollu? ja tak mialem, od czasu kiedy gram zgadnie z zasadami zarzadzania kapitałem nie mam juz tego problemu

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest wiele zasad zarządzania budżetem. Jednak powszechnie mówi się, że aby nie badź się o bankructwo należy nie przekraczać na pojedynczy zakład 1% swojego budżetu, czyli jak masz 1000zł to nie powinieneś grać za więcej niż 10zl na zakład. Jesli jesteś graczem początkującym z ograniczonym budżetem to cięzko będzie Ci zastosować się do tej zasady, np. mając 100zł powinieneś grać za max 1zł na zakład xD

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
też tak miałem kiedyś, aż w końcu postanowiłem oglądać mecze na streamach

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kiedyś jak @up też tak miałem. Szczególnie przy piłce nożnej.
Teraz nawet w tenisie (jak meczu nie oglądam), to dodaję do zakładki i tylko po dźwięku patrzę kto zdobył obecnie gema. To po prostu lata doświadczenia, wchodzi rutyna i emocje opadają.

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Ja gram już ponad 5 lat w tym 4 w necie i po prostu jak jestem w domu i mam czas a obstawiłem mecz to śledzę wynik bo sprawia mi to ogromną przyjemność a jeśli oglądam w tv to po prostu mózg roz*** wczoraj postawiłem na Rosję 6 piłek meczowych i minus hahah

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
No jak gram za jakieś tam ogarnięte sumy których braku nie poczuje to nie ma takiego ciśnienia i o tym w ogóle nie myślę a nawet zapominam (tak to bym z domu nie wychodził) no ale jak się wykłada konkretną sumę na zakład to chyba każdy taki mecz chce oglądać i nie mówcie że jest inaczej.