>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Czy wszyscy bukmacherzy akceptują dwa konta na jedno gospodarstwo??

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem że większość buków akceptuję więcej niż jedno konto na jedno gospodarstwo jeśli nie korzysta się z tych samych promocji, ale czy na pewno wszyscy?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Każdy buk ma regulamin i to najlepiej w nim szukać odpowiedzi na to pytanie.
Bywały buki, które przywiązywały do tej kwestii bardzo dużą wagę (np. Betway) ale i takie, gdzie nie było żadnych ograniczeń.
Na Twoim miejscu przeczytałbym fragment regulaminu dotyczący tego zagadnienia... a najlepiej cały regulamin (chociaż pobieżnie) co zawsze pozwoli uniknąć trudności i komplikacji

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odpowiedź z Tobet:
-Zgodnie z naszym regulaminem możliwe jest posiadanie tylko jednego konta w jednym gospodarstwie domowym.
A za chwilę:
-Jeśli ktoś z domowników ma już konto w Tobet inna osoba może założyć swoje konto [...]

hayto 631

hayto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Co do Tobetu to pytałem się jakoś dwa tygodnie temu na live chacie czy można mieć dwa konta na jedno gospodarstwo.
Odpowiedź brzmiała nie. Nawet jeśli ta osoba z rodziny która posiada konto na Tobecie zablokuje je to i tak nie będzie można założyć drugiego konta.
Ja osobiście ubolewam bo jestem akurat poszkodowany w tym wypadku, a szkoda bo Tobet oferte ma świetną (to co ja oczekuje to jest)

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tobet po jakiś 30 minutach rozmowy stwierdził:
-Jeśli konto 1. będzie zamknięte będzie Pan mógł skorzystać z bonusów na koncie 2, które nie zostały jeszcze uwolnione na koncie 1.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Ciekawe jest, że oni sami nie wiedzą...

1.10 Niedozwolone jest zawieranie takich samych zakładów na dane zdarzenie sportowe, w tym użycie ich w różnych kombinacjach, przez użytkowników Tobet będących członkami jednego gospodarstwa domowego i/lub jednej rodziny w celu ominięcia Zasad i/lub przekroczenia poszczególnych limitów.

Każda oferta bonusowa Tobet jest ważna tylko raz i dotyczy jednego użytkownika, komputera, adresu IP i gospodarstwa domowego bądź innego lokalu, w którym dostęp do komputera ma więcej niż jedna osoba (biuro, biblioteka, uczelnia itp.)

Tyle nt mają w regulaminie, czyli nie mają nic.

H 28

henka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
?
Ja mam 2 konta znaczy ja i mój brat na ten sam adres oba zweryfikowane i nie ma problemu.

piatddz 743

piatddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A nie było problemu przy wypłacaniu pieniędzy ?

Na 100% nie bedzie zadnego problemu! Kiedy ja zarejestrowalem sie na Tobecie i wplacilem spora sumke moj ojciec genialnie poinformowal mnie ze tez gral w tobecie. Pomimo ostrej weryfikacji obu kont, wszystko jest w porzadku. Regularnie realizuja wyplaty z obu kont. Super sprawa