>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Czy to dobry sposób na zdobycie Vipa?

P 53

piwoor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dobrze wiemy, najgorszy VIP czyli poziom bronze to obrót 6000€(ponad 25000 zł) w ciągu ostatnich 3-ech miesięcy. Gdybym chciał szybko zdobyć vipa, mógłbym wpłacić do buka po prostu te 25000. Niestety mało kto jest w stanie wpłacić tyle na konto bukmachera więc moje pytanie brzmi: czy można wpłacić 1000 -&gt; obrócić po 1,01 -&gt; wypłacić z powrotem na skrill i to powtórzyć 25 razy(w sumie 26 bo 6k€ to 25,5k pln)? Czy w taki sposób też zostanie zaliczony nam obrót i nikt się nie przyczepi?

K 12

kretol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W ónibet można wpłacić i wypłacić bez obrotu to nawet byś nie musiał grać ale czy to to zaliczą to już nie wiem.

R 0

reex86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dobrze wiemy, najgorszy VIP czyli poziom bronze to obrót 6000€(ponad 25000 zł) w ciągu ostatnich 3-ech miesięcy. Gdybym chciał szybko zdobyć vipa, mógłbym wpłacić do buka po prostu te 25000. Niestety mało kto jest w stanie wpłacić tyle na konto bukmachera więc moje pytanie brzmi: czy można wpłacić 1000 -&gt; obrócić po 1,01 -&gt; wypłacić z powrotem na skrill i to powtórzyć 25 razy(w sumie 26 bo 6k€ to 25,5k pln)? Czy w taki sposób też zostanie zaliczony nam obrót i nikt się nie przyczepi?

czy taki sposob bedzie dzialal z bet365 ?

M 36

mankiecik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z dniem 1 lipca kończy Skrill z takim zliczaniem i kończy się progam loyality points ????

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
szkoda bo tak właśnie chciałem zdobyć VIPA, ehh ????

egreg 259

egreg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Z dniem 1 lipca kończy Skrill z takim zliczaniem i kończy się progam loyality points ????
Sprawdzałem ten nowy regulamin i nic takiego nie znalazłem , jedynie to
Transakcja spełniająca kryteria wyboru oznacza transakcje związane z wysyłaniem
pieniędzy do partnerów handlowych Skrill. Poniższe transakcje nie spełniają kryteriów
wyboru:
(i) Transakcje realizowane przy pomocy karty przedpłaconej Skrill, zarówno
online, jak i w stacjonarnym punkcie sprzedaży;
(ii) transakcje indywidualne, w tym przelewy między własnymi rachunkami
użytkownika

A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do programu VIP liczy się każdy przelew od ich partnera handlowego, czyli praktycznie od każdego buka bądź kasyna. Ktos podał linka z partnerami Skrill, tam jest kilkanaście firm, a do programu VIP liczy się każdy przelew. Ja mam poziom brązowy, który tak naprawdę niewiele daje, przez krótki czas miałem srebrny i to dawało limit wypłaty z bankomatu 1500 E i każda wypłata bez prowizji.

P 53

piwoor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli wypłacę z b365 powiedzmy 30 000 na skrill, następnie od razu je wpłacę z powrotem do beta to zdobędę w ten sposób vipa?

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie powinno być problemów, ważne żeby po prostu przelać do jakiegoś buka równowartość 6k EUR, czy przez kilkanaście transakcji czy za pomocą jednej to przecież żadna różnica.

mentoss 0

mentoss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
D 7

dreamtox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W b365 trzeba dokonać obrotu przed wypłatą depozytu? Chcę zrobić VIP i nie wiem którego buka wybrać aby nie było zbyt dużo kłopotu z obrotem ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Praktycznie w każdym trzeba 1x. Niektórzy akceptują po kursach @1,01, inni wymagają trochę wyższych.
Poza tym, gdzieś tutaj w tematach forumowych była wzmianka o tym, że taki sposób wbijania VIP-a może nieść za sobą konsekwencje.
@down
Nie miałem na myśli gry u buka, tylko takich powtarzających się, błyskawicznych transakcji na Skrillu. Z reguły przelew wychodzący i przychodzący na identyczną sumę.

D 152

damian0012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kiedys nabilem sobie tak vipa...
zrobilem ze 200k obrotu gralem w b365 cos tam na live po 1.001 ... w sumie pare zloty wpadalo gdy obstawialo sie 40k na raz hehehe ????
i problemow nie mialem...

M 199

mawaszi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obstawiałeś pewnie wynik 1x drużyny która prowadziła minimum 1-2 golami parę minut przed końcem meczu. Oczywiście problem by się pojawił dopiero gdyby padły te 2-3 bramki co się zdarza i sam widziałem kilka razy że taki kurs nie wszedł ???? Nie życzę nikomu straty 40 tys w ten sposób i lepiej takich dużych kwot na tego typu zakłady nie stawiajcie bo wszystko się może zdarzyć ;)