A niby po co miałby być ustawiany? Pokerroomy żyją z obrotu. Nie zależy im, żeby ludzie przegrywali, a wręcz przeciwnie. Zależ im żeby grali jak najwięcej. Fold rzeczywiście imponujący, ale widziałem jeszcze lepsze 
Można dyskutować. Przegrasz wszystko - wpłacisz jeszcze więcej. Więcej pieniędzy - więcej rake.Nie zależy im, żeby ludzie przegrywali, a wręcz przeciwnie.
A niby po co miałby być ustawiany? Pokerroomy żyją z obrotu. Nie zależy im, żeby ludzie przegrywali, a wręcz przeciwnie. Zależ im żeby grali jak najwięcej. Fold rzeczywiście imponujący, ale widziałem jeszcze lepsze![]()
oczywiscie , ze ustawiony
np graja boty, sam tak pogrywam czasami
mozna tez grac na dwa lub trzy kompy czyli stolik na 6 osob w polowie nalezy do jednej osoby
i jeszcze jedno niektore konta widza twoje karty! SZOK
temat rzeka, kiedys zrozumiesz posiedz w tym wiecej
Większość zapewne ocenia grę na podstawie jednego rozdania. W długim okresie czasu lepsza ręka zawszę będzie wygrana. Jeżeli w lotto padły by liczby 1,2,3,4,5,6 na 100% znalazły by się osoby które twierdziły by że losowanie zostało ustawione.
w każdej legendzie jest jakas prawda, ale tak na poważnie to dodajmy że dany soft nic nie traci gdyż jest rozgrywka pomiędzy ludźmi, więc wg mnie tu nie ma mowy o podkręceniu, przy maszynach ruletkach tak i owszem ale nie w Pokerze.Nie ma to jak standardowe teorie spiskowe.
Wystarczy sobie zadac proste pytania. Na czym polega ten biznes ? I po co ryzykowac utrate graczy - klientow - pieniedzy botami czy podkrecanym w jakikolwiek sposob softem?
Do tego dorzucimy standardowa reakcje , ze jak nam river dojdzie to spoko - dobry call czy push, wszystko przeciwidziane toc to czysty skill. Jak przeciwnikowi dojdzie i dostaniemy suck outa to oczywiscie soft podrekcany...
Dajcie juz spokoj z tymi legendami ...
Na początku jak przegra się kilka razy AA, czy przegra się kilka coinów z rzędu, można się zacząć irytować i zrzucać winę na soft. Ale wystarczy trochę dłużej pograć, żeby wiedzieć, że AA czy KK to nie jest ręka która gwarantuje wygranie rozdania. I tak jak już wielu wspomniało przede mną, Pokerroomy nie mają żadnego interesu w ustawianiu rozdań.
ludzi zaawansowanych jeśli chodzi o Pokera
większość z nich folduje mając rękę A,A
I wszystko jasne.co prawda to głupie
NIGDY NIE MA IDEALNEJ RĘKI Z IDEALNYM UKŁADEM!!