>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Czy mozna...

H 0

hektor77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie... Otoz jakis miesiac temu jak zaczynalem grac na BAH mialem gdzies 2 bonusy... pierwszy wykorzystalem na koncie ktore zalozylem na siebie, ale niedoswiadczony przegralem te 5 zl. Drugi gram na koncie ktore zalozylem niby na mojego brata ale z inna data urodzenia bo on jest nieletni...

Sprawa jest tego typu ze chce grac wszystko legalnie i ok dlatego wplacilem kase (20,zl) na swoje prawdziwe konto i tam gram normalnie... ale na tym drugim mam juz 30zeta!!

Jakie sa wasze pomysly zeby to wyplacic?? Zeskanowac dowod i mu w jakims dobrym graficznym przerobic dane?? A moze isc na farta ze nie beda chcieli dowodu??

PLEASE!!! POMOZCIE, BO MI KASY SZKODA ;) !!!

L 45

laha

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
jeśli znasz sie na grafice to racja ;] ale jeśli nie to do jakiegoś znajmego grafika ;] na farta to niema co liczyć . ???? BAH zawsze przy pierwszej wypłacie chce skan :]

H 0

hektor77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No chyba jednak powalcze ze skanem...

A jak np. nie mam skanera to co mi zrobia??? ;) moze sie tak zdarzyc ze ktos nie ma...nie?

L 45

laha

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A jak np. nie mam skanera to co mi zrobia???

Oni zaborą i kase którą masz u buka.

Moja rada

Najpier spróbój wyplacic i jak poproszą o skan to im powiedz ze niemasz skanera i oni ci cos tma potem poweidzą i potem znów przyj z tym tu :]

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
No chyba jednak powalcze ze skanem...

A jak np. nie mam skanera to co mi zrobia??? Wink moze sie tak zdarzyc ze ktos nie ma...nie?

Ale wytlumaczenie.... sproboj wyplacic a pozniej bedziesz sie martwil...

K 0

kumpel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hektor77,

A ze skanami nie kombinuj jeśli nie musisz...ja za posiadanie fałszywej legitki miałem sprawe, na całe szczęście rozeszło się po kościach - a kolo który je robił jest w plecy 2000zł