>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Czy moge grać w Polsce posiadając konto na kogos za granica?

K 0

koltotki89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Moja siostra mieszka w Bośni i CHarcegowinie I TU KIERUJE DO WAS PYTANIE CZY JEZELI ZAŁOZYŁA BY NA SIEBIE KONTO U BUKA TO CZY JA MÓGŁBYM NIM OPEROWAC W POLSCE LEGALNIE.

Chodzi o to ze ona by miała konto na siebie lecz jak bym na nim gral w polsce a wygrana kase by mi potem przelewał na konto moje w polsce........
z gory dzieki za info.
sorka za błedy:grin:

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Nie można tak.
Jedynie z siostry konta bukmacherskiego mógłbyś wypłacić na Moneybookers siostry, a z MB siostry na MB swój, a ze swojego konta na moneybookers na swoje konto.

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie można tak.
Jedynie z siostry konta bukmacherskiego mógłbyś wypłacić na Moneybookers siostry, a z MB siostry na MB swój, a ze swojego konta na Moneybookers na swoje konto.
Jemu chyba chodziło o to czy jak konto jest na kogoś w BiH to może grać na IP Polskim :p. I prawdopodobnie może, bo w czym tu problem? Oczywiście kasa musiałaby iść przez MB siostry/konto siostry. Inna sprawa - musiałaby najpierw mieć dokumenty że tam mieszka, a nie tylko jest chwilowo.(w polskich dokumentach są polskie dane przecież ;))

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
koltotki89 - na chwile obecną nie powinieneś mieć żadnych problemów.

pozdr,
Baqu

K 0

koltotki89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak mieszka tam i z dokumentami nie było by problemu!! a jesli chodzi o przelewy piniezne na moje konto to wygladało by to tak ze jak wygrywam np. jakas kase i ja powiadamiam ona wtedy wypłaca bezposrednio kase na SWOJE KONTO BANKOWE A POTEM ZE SWOJEGO PRYWATNEGO KONTA NA MOJE KONTO BANKOWE.
no i czy to by wtedy do mnie mogli sie doczepic ze gram w polsce na koncie zarejestrowanym na kogos z rodziny za granica&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
rozumiem, że pytasz pro forma odnośnie ustawy, która ma wejść w życie...

Jeżeli zrobią to z głową to nie będziesz miał szans tego obejść tak jak piszesz,
gdyż buk wyłapie Twoje ip i po prostu zablokuje Ci konto jeżeli będziesz grał
z terytorium Polski. Jeżeli natomiast wejdzie bubel prawny to zawsze jakieś &quot;okno&quot;
specjaliści znajdą... ale żeby je znaleźć trzeba znać pełną ustawę, a ona nadal
jest tworzona, więc tego nie można powiedzieć...
Także możliwości do zablokowania gry internetowej na pewno są, jest to już
uregulowane w innych krajach, natomiast jak to zostanie przeprowadzone
w Polsce tego na razie nie wiadomo... trzeba czekać.

pozdr,
Baqu