I 0 infeq Użytkownik Dołączył Czerwiec 3, 2012 Posty 7 Reaction score 0 Punkty 0 Czerwiec 3, 2012 #1 Witam. Chcę postawić taki zakład odnośnie EURO 2012, są to raczej w 90% pewne wygrane i chcę się zapytać, czy tak można... Dania - Niemcy (NIEMCY) Holandia- Dania (HOLANDIA) Chorwacja - Hiszpania (HISZPANIA) Hiszpania - Irlandia (HISZPANIA) WKŁAD 50 zł.
Witam. Chcę postawić taki zakład odnośnie EURO 2012, są to raczej w 90% pewne wygrane i chcę się zapytać, czy tak można... Dania - Niemcy (NIEMCY) Holandia- Dania (HOLANDIA) Chorwacja - Hiszpania (HISZPANIA) Hiszpania - Irlandia (HISZPANIA) WKŁAD 50 zł.
156 _radekkk14 Użytkownik Dołączył Wrzesień 2, 2008 Posty 209 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Poznan Czerwiec 3, 2012 #2 Po pierwsze: zły dział. Po drugie: trollujesz chyba. Po trzecie: oczywiście, że możesz ????
I 0 infeq Użytkownik Dołączył Czerwiec 3, 2012 Posty 7 Reaction score 0 Punkty 0 Czerwiec 3, 2012 #3 Sorki, ale jestem trochę zielony w te klocki... I dzięki!
156 _radekkk14 Użytkownik Dołączył Wrzesień 2, 2008 Posty 209 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Poznan Czerwiec 3, 2012 #4 forum.bukmacherskie.com/f57/ - Polecam zajrzeć do tego działu ???? Taka rada ode mnie: nie wiem jaki masz kapitał, ale nie stawiaj wszystkiego na ten kupon. Wg mnie on nie wejdzie, ale o tym możemy podyskutować w odpowiednich działach tematycznych
forum.bukmacherskie.com/f57/ - Polecam zajrzeć do tego działu ???? Taka rada ode mnie: nie wiem jaki masz kapitał, ale nie stawiaj wszystkiego na ten kupon. Wg mnie on nie wejdzie, ale o tym możemy podyskutować w odpowiednich działach tematycznych