>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

czy można usunąć konto moneybookers?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na pewno tak.

Zaloguj się &gt; kontakt &gt; Centrum Obsługi Klienta &gt; Konto/Bezpieczeństwo &gt; Chcę zamknąć moje konto Moneybookers &gt; Czy na pewno chce Pan/Pani zamknąć konto Moneybookers? TAK / NIE

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
7. Zamknięcie konta
7.1. Mogą Państwo zamknąć swoje konto Moneybookers w dowolnym momencie kontaktując się z Biurem Obsługi Klienta.
7.2. Jeżeli na Państwa koncie w momencie jego zamknięcia znajdują się pieniądze, zostaną Państwo poproszeni o ich wypłacenie w rozsądnym okresie czasu, w trakcie którego będą Państwo mieli dostęp do konta wyłącznie w celu wypłacenia z niegopieniędzy. Państwa obowiązki dotyczące utrzymywania bezpieczeństwa konta opisane punkcie 6 nadal będą obowiązujące. Jeżeli nie wypłacą Państwo środków z konta w określonym czasie, możemy (ale nie mamy takiego obowiązku) przesłać Państwu czek na adres zarejestrowany w profilu konta Moneybookers oraz obciążyć Państwa opłatą za realizację czeku (wraz z wszystkimi opłatami związanymi z wymianą walut). Państwa odpowiedzialnością jest zadbać o to, by wskazany adres był aktualny. Moneybookers nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek straty wynikające z Państwa zaniedbania w tym względzie.
7.3. Zamknięcie Państwa konta nie oznacza usunięcia posiadanych przez nas Państwa danych osobowych, które to dane wraz z historią transakcji będą przez nas przechowywane przez okres minimum pięciu lat zgodnie z wymaganiami prawa.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miałem włamanie na konto po którym zostało ono zamknięte przez MB. MB w drodze wyjątku kazał mi założyć konto z tymi samymi danymi osobowymi i koniecznie innym mailem. Wątpię, więc żeby po zamknięciu konta była możliwość założenia nowego z tym samym mailem.

Nie wiem nawet czy w ogóle będziesz mógł założyć nowe konto i czy nie będzie problemów z weryfikacją (bo mimo to, że sami kazali mi założyć nowe konto z weryfikacją konta bankowego miałem problemy)...

T 9

theart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Silesia
Dałbym się pochlastać że w profilu była opcja usuń konto, czy ona jest przez jakiś czas czy jak? Chcę usunąć konto i założyć nowe w zagranicznej walucie.