>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Czy dałbyś 15 zł za oglądanie Ekstraklasy ?

martinho19 73

martinho19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.:Allianz Arena:.
Jeśli chodzi o hity, czyli chyba 5 meczy w sezonie, które są pokazywane na otwartych kanałach ( to co pokazywała tvp do tej pory) to podobno nie jest jeszcze rozstrzygnięte kto to pokaże.
Tak tylko nie 5 meczy tylko 4, ale z tego co kojarze to tvp pokazala chyba 2 w tym sezonie tak? Poza tym prawa do tych paru meczy sa bardzo drogie, wiec ciezko ebdzie znalezc kogos kto to pokaze. Jedno jest jasne hity zobaczymy na Canal + Sport.

jagr 1,1K

jagr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Czy dałbym 15 zł za oglądanie Ekstraklasy pewnie że nie jesli proponują 5zeta to to jeszcze ujdzie,po pierwsze poziom naszej piłki jest bajecznie niski po drugie nie mam na to czasu, po trzecie komentatorzy czasami ostro dają popalic swoim komentarzami.

bruzdzi 56

bruzdzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostróda
Lubię oglądać ekstraklasę - oglądam każdy mecz na żywo w Canal + Sport. - Świetne transmisje, komentarze. Canal + robi to najlepiej. Jednak jeśli, Canal + by nie transmitował ekstraklasy to oczywiście zapłacił bym te 15zł.

M 0

mizziek22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja nie koniecznie. Według mnie ekstraklasa jest nudna i szczerze nie ogladam, chociaz mam canal + no i z koniecznosci i ekstraklase.

memek_ns 0

memek_ns

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z tamtad
Mam Canal+ i oglądam Ekstraklase jeżeli by była konieczność zapłaciłbym te 15 zł ????

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam C+ i N, oglądam w HD Primera, Premiership i Ligę Mistrzów i jest cudownie. Piłka na najwyższym poziomie. Kiedy czasami przerzucając kanały natrafię na naszą ligę, gdzie poziom odbiega zdecydowanie od akceptowalnego, gdzie na trybunach są głównie bandyci, a boiska wyglądają jak pastwiska, stwierdzam, że mogę dawać 15 zł, jeśli nie będę musiał tego oglądać.

homel 918

homel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak to sie mowi; jak bym mial to bym dal, ale nie mam!

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Tak tylko nie 5 meczy tylko 4, ale z tego co kojarze to tvp pokazala chyba 2 w tym sezonie tak? Poza tym prawa do tych paru meczy sa bardzo drogie, wiec ciezko ebdzie znalezc kogos kto to pokaze. Jedno jest jasne hity zobaczymy na Canal + Sport.
W tamtym sezonie TVP pokazała 4 mecze. Widzew - Lech, Legia - Jaga, Lech - Legia oraz Legia - Wisła.
Pakiet dla otwartych TV na najbliższe 3 lata wciąż przez nikogo niewykupiony.

rogerfederer 40

rogerfederer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
walałbym zapłacić 10x więcej żeby oglądać cala ligę hiszpańska niż ligę polska gdzie poziom pozostaje wiele do życzenia, a i nic nie wskazuję aby ten poziom podnieśli

filip06 60

filip06

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tez wolalbym zaplacic wiecej i ogladac angielska badz hiszpanska....
Dlatego nie zaplacilbym za polska lige

P 0

pompon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Witam. Osobiście jestem zdania i chyba jak większość osób, które zabrały głos w tym temacie, że to bardzo zły pomysł. Nie po to ludzie wykupują drogie abonamenty cyfrowego polsatu czy cyfry by teraz zrobić ich w konia i kazać płacić dodatkowo 15 zł. Może to nie jest jakaś powalającą suma ale liczy się jednak przywiązanie widza do danej platformy. Gdyby to wprowadzono te kilka lat temu jak zrobiła to Holandia to może...