>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

CS:GO

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
La Masia
Też chętnie zagrałbym jakieś fw jednak w moim przypadku w grę wchodzi tylko 1.6. Wiem, że obecnie na topie jest CS:GO jednak ja jestem ze starej gwardii (moja przygoda z CS zaczęła się jakieś 14-15 lat temu) i po prostu nie mam czasu na przestawienie się na nową wersję. Tak więc, jeśli ktoś miałby ochotę cyknąć jakiegoś mixa to jestem chętny. Mój nick steam to lxr.
Na koniec dorzucam krótki filmik, który kiedyś jeden ze moich znajomych skleił z moich fragów --&gt; https://www.youtube.com/watch?v=Oz5c-08nEvQ

patrixo 0

patrixo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Muszę zacząć grać od nowa, bo przestałem przez brak chętnych do gry ????

rangizz 618

rangizz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakieś zmiany zaszły w tej grze? Nie grałem od sylwestra (byłem orłem w laurach) i wczoraj sobie wszedlem na meczyk bez zadnej rozgrzewki i tam nawet nie zamykalem tylko bylem 2 czy 3 i dało mi kalacha po meczu. Wydaje mi się, że niski poziom jak na tę rangę, goscie grali tragicznie, ze ja jak rowny z rownym po pol roku przerwy grałem i to na wywaleniu czesto bo bawilem sie broniami ;)

W 0

weylyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fajnie że cs go zyskuje coraz większą popularność, niedługo przegoni LoL&#39;a, przynajmniej mam taką nadzieję

pato210 2K

pato210

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakieś silvery, Goldy czy kałachy mają ochote pograć ???? ? pisać na priv z nickami na steam ????

pobeer 34

pobeer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jutro IEM, jak myslicie kto zaskoczy? ????

P 0

pumax89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, z tej strony Puma;d Przygodę z csgo zacząłem w dniu premiery tej gierki czyli już daawno temu, jak ktoś chce pograć to pisać;p Steam: Puma, avatar: ... nie robię ;D Ranga szeryf, tyle że rangi w tej grze są tyle warte co spreye ;D

C 0

ckrfnex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedyś LEM, obecnie skrzyżowane. Nie grałem od ponad roku, teraz jedynie sporadyczne gry. ckrfnex