Z racji tego że meczy jest całkiem sporo, postanowiłem że zrobię krótkie analizy, bo kieruję się doświadczeniem drużyn i intuicją.
Revolution - Singularity
Zwycięstwo Singularity @1.18
STS 
Revolution, zespół z Wietnamu przegrywa mecze przeciwko bardzo słabym drużynom a jutro rano ma zamiar zmierzyć się z Singularity, czyli drużyną która jakieś doświadczenie ma. Kursy mówią same za siebie, Singularity jest tutaj zdecydowanym faworytem. Nie widzę szans dla Revolution na zwycięstwo chociaż na jednej mapie, bo ich map pool nawet nie jest rozpisany.
Valiance - NASR
Zwycięstwo Valiance @1.25
STS 
Mecz taki sam jak poprzednio. Valiance jest tutaj zdecydowanym faworytem i również nie widzę szans na urwanie choć jednej mapy przez NASR, niezależnie od picku.
Denial - OpTic
Zwycięstwo OpTic @1.65
STS 
OpTic mimo wszystko w moich oczach wygląda solidniej. Grają oni na topowe drużyny i zdarza im się nawet wygrywać. Po wyrzuceniu swoich najgorszych map nie widzę szans na zwycięstwo Denial, a różnica poziomów jednak jest widoczna. Denial posiada podobny map pool, aczkolwiek doświadczenie jest jednak znacznie wyższe po stronie Duńskiej.
MiBR - AGO
Zwycięstwo MiBR @1.47
STS 
Przepaść poziomowa. Wystarczy spojrzeć na fakt, że MiBR niedawno grało na IEM'ie i drużyna zdołała dojść bardzo daleko. AGO nie radzi sobie tragicznie na LAN'ach, ale jednak MiBR rozgrywało mecze z drużynami topowymi, a AGO z drużynami na swoim poziomie. Myślę że bez niespodzianek.
G2 - Singularity
Zwycięstwo G2 @1.65
STS 
Również przepaść poziomowa. Topowa drużyna która często występuje na lanach kontra Singularity. Nie muszę chyba nic więcej pisać.
Na tych meczach poprzestanę dalsze typowanie, bo uważam że nie ma sensu pchać się w systemy BO2. Mecze które rozpisałem wydają się być prawdopodobne, lecz na takim formacie bardzo często traci się pieniądze.