Żenada w wykonaniu Astralis... 16-11, gra bez pomysłu. Jednak sprawdza się teoria, że po dużym turnieju drużyna  opada z formy. A device nie wiem jakim cudem został 3 zawodnikiem na świecie - nie zabił seizda w plecy przez co przegrali 2 na 1 i po tym wszystko się posypało.
 Żenada w wykonaniu Astralis... 16-11, gra bez pomysłu. Jednak sprawdza się teoria, że po dużym turnieju drużyna  opada z formy. A device nie wiem jakim cudem został 3 zawodnikiem na świecie - nie zabił seizda w plecy przez co przegrali 2 na 1 i po tym wszystko się posypało.Tyle, że wtedy grał CadiaN, który był stand in.Heroic - NiP, mecz nr 1, typ: Heroic, 2.62 B365 W pierwszym meczu gramy Train. Nipy nie przepadają za trainem. Heroic fajnie pograło w niedawnych eliminacjach do IEM Katowice, gdzie pokonali Mousesports oraz G2 Esports.
Tyle, że wtedy grał CadiaN, który był stand in.
Dziś zagra LOMME, który na pewno nie prezentuje takiej dyspozycji jak w/w zawodnik.
Myślę, że można grać śmiało na NIP w obu mapach.

Fnatic - G2, mecz nr 2, typ: G2 1,88 Betsson
Mapa train. Mapa bardzo dobra pod snajperów jakim jest KennyS. On tu zrobi robotę, a na pewno w zwycięstwie pomoże mu Shox. Dochodzi do tego fakt, że szwedzka drużyna dopiero przyleciała z Vegas, a jak wiadomo potrzeba czasu by znów zaaklimatyzować się do domowych warunków.
Navi - North, mecz nr 1, typ: North, 2.13 Betsson
Tak jak kolega wyżej. Cobblestone to jedna z najlepszych map duńczyków, więc nie powinni mieć problemów na tej mapie. Kurs powininen być odwrotny moim zdaniem.
North - Navi, mecz nr 2, typ: Navi 1,67 Betsson
Druga mapa to Mirage. Navi jest jedną z najlepszych drużyn na tej mapie. Nic dodać, nic ująć.
Standardowo na ESLu według mnie w tym meczu będzie 1-1 ????
Fnatic - G2, mecz nr 2, typ: G2 1,88 Betsson
Mapa train. Mapa bardzo dobra pod snajperów jakim jest KennyS. On tu zrobi robotę, a na pewno w zwycięstwie pomoże mu Shox. Dochodzi do tego fakt, że szwedzka drużyna dopiero przyleciała z Vegas, a jak wiadomo potrzeba czasu by znów zaaklimatyzować się do domowych warunków.
Dla ryzykantów można z tego ako zrobić o kursie: 6,69
W obu tych meczach powinno być 1-1, lecz nie dodaje do ako pierwszej mapy Fnatic - G2, bo wszystko to jest zależne od nastawienia szwedów do tego meczu ????

Kinguin -2.5 @1.9 Bet365
Kinguin -2.5 @1.9 Bet365
 Kinguin @2 Bet365
Kinguin @2 Bet365Tak, dokładnie. Na przyszłość http://www.hltv.org/rozumiem, że jako pierwszy jest Nuke, a druga mapa to będzie cobble?

![[SANDBOX] Forum Bukmacherskie](https://forum-static.bukmacherskie.com/logofb.png) 

![[SANDBOX] Forum Bukmacherskie](/styles/drift/drift/images/logo.png)