>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

CS by m!chal

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hejo. Z racji tego, iż zaczyna się Major w CS postanowiłem założyć ten temat. Po co? Głównie dla siebie, żeby sprawdzić jak wychodzi granie pre, bo ostatnio więcej grałem live. No i nie wiem jak będzie z czasem na udzielaniem się w temacie cs (co zawsze lubiłem robić) więc popiszę sobie tutaj. Gram głownie w 1xbet i Unibet. Stawki 1-10.
#1 CS GO
Tyloo - Vitality - over 26,5 @2,08 16-8
stawka: 2J ⛔ czułem, że Azjaci będą mocni, ale tak łatwej wygranej z ich strony się nie spodziewałem.
https://forum.bukmacherskie.com/threads/cs-go-iem-katowice-2019.155271/#post-6800472

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
husarz22 +14 Punkty (Świetna decyzja. Reputacja na zachętę i powodzenia!!! :))
uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
G2 - Vega Squadron
kennyS - Total Frags Over (18.5) @1,71 29 fragów
3J
✅2,13
W ostatnich spotkaniach wrócił stary, dobry kennyS. Bardzo pewny z awp, ciągnący swoją drużynę. Te zwycięstwa z 3DMAX czy Optic to głównie jego zasługa. Na 10 ostatnich map 10 razy pokrył linię. Tu spodziewam się stosunkowo wyrównanego spotkania, ze sporą ilością rund co powinno pomóc w pokryciu linii.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
G2 - ENCE
Total kills by kennyS - over 17.5 points @1,84 Dafabet
Stawka: 5j⛔ Zamiast równego meczu to dostali 13-2 w terro i nie było kiedy fragować. No nic, zdarza się ????
Uzasadnienie można podać to samo co 2 posty wyżej. Dzisiaj zakręcił 29 fragów kontynuując swoją dobrą formę. Tutaj nie powinno być dominacji którejś z drużyn więc i rund do fragowania powinno być sporo.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ENCE - Renegades 0-2
Fnatic - Grayhound 2-0
AKO: 1,93
Stawka: 5J ⛔

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Forma jak kilku europejskich drużyn na majorze, zaczyna się BO3 więc nie poddajemy się i próbujemy dalej, może być tylko lepiej ????
Tyloo - Avangar 0-2
Vitality - ViCi 2-0
AKO: 2,13
Stawka: 6J ⛔
Tyloo na przestrzeni całego turnieju prezentuje się super. 2 mecze wygrane bardzo pewnie, dzisiaj niewiele im zabrakło do wygranej z najwyżej notowanym na tym etapie turnieju NRG. Na inferno niefortunny początek z dwoma przegranymi clutchami z ~5hp NRG i zaczęli od 0-6. Później już wyglądało to solidnie, jednak trochę zabrakło. Na mirage też mecz close, trochę za późno zaczęli robić comeback i skończyli na 13 rundach. Widać, że w ct czują się dużo lepiej niż w terro. Avangar do tej pory przegrana z Renegades, wygrana w męczarniach z Furią do 14 i dzisiaj ze słabym g2 do 10. Jak Tyloo zagra tak jak do tej pory to powinno wygrać.
2 mecz to Vitality, które słabo rozpoczęło turniej, ale chyba powoli się rozkręca. Ten mecz dzisiaj już na dużym luzie. ViCi prezentuje się solidnie indywidualnie i aimowo, ale mieli masę szczęścia w tym &quot;losowaniu&quot;, 2 wygrane z beznadziejnymi na tym turnieju Fnatic i Cloud9. Ten 1 mecz im się super ułożył, bo zaczęli od prowadzenia 8 czy 9-0 a później powolne dokończenie. Dzisiaj totalna dominacja nad chmurkami, ale tam nie było żadnego pomysłu na grę. Po prostu stali na miejscach i spokojnie sobie klikali. Jak zagrali z solidnym NRG to tam już nie było walki, szybka przegrana do 6, a mogli sobie wybrać stronę po której zaczynali. Jak VItality zagra na swoim poziomie to powinni to wziąć.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1 faza do zapomnienia, próbujemy w 2 ;)
MiBR - Cloud9
NRG - NiP
AKO: 2,47
Stawka 6J
Dla mnie NiP i C9 pokazali się przeciętnie w pierwszej fazie i swojego zdania nie zmienię. NRG bardzo solidnie, pewne 3-0. NiP nie przekonał ani z ViCI ani z Vegą wygrywając po 2-1, to mogło pójść w 2 strony. Z taką dyspozycją ciężko im będzie przeciwko dobrze dysponowanej drużynie z ameryki. MiBR w pełnym brazylijskim składzie i z zews&#39;em jak trenerem mogą namieszać na tym turnieju i takich przeciętniaków jak chmury powinni spokojnie ogrywać, mimo BO1. W końcu to właśnie w takiej kompozycji osiągali swoje najlepsze wyniki.Czasu na zgranie za dużo nie mieli, oficjali nie grali, ale tu i tak są wyraźnym faworytem
BIG - Vitality @1,86
Stawka: 5J
Drużyna najbardziej turniejowa chyba ze wszystkich przeciwko drużynie najbardziej uzależnionej od jednego zawodnika ze wszystkich. Były obawy jak wprowadzi się Xantares do drużyny mówiącej po angielsku - dostaliśmy odpowiedź na eliminacjach do Sydney - zagrał genialnie. Gob b jak mało kto potrafi przygotować swoje drużyny właśnie na te najważniejsze turnieje i tam zawsze wyglądają genialnie taktycznie, do tego teraz doszedł ten aim xantaresa. Dla mnie są bardziej kompletni.