>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Cover System

steq222 0

steq222

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
Znalazłem ciekawo zapowiadający się Ebook
Cover booker-Paweł Kata po ściągnięciu darmowego &quot;demo&quot; i przekartkowaniu ku mojemu zaskoczeniu pan Kata przedstawia takie o to cudo że jeżeli wygra 1 dostajemy 69% wkładu a jak będzie remis wychodzimy na 0 co jest totalną brednią????, jako iż studiuję matematykę wziąłem się za rozpisywanie i tworzenie odpowiednich wzorów, a że wynik już miałem oraz wszystkie dane (podane zresztą przez pana Pawła Kata) dotyczące przykładowych &quot;zwycięskich&#39; kursów to i rozwiązanie zagadki nie należało do najtrudniejszych. Ku mojemu dziwieniu w przypadku remisu byłem ciągle stratny i po dalszym rozpisywaniu doszedłem do 68% na remis i 32% na zwycięstwo i to dopiero dawało pewne szanse przy graniu 2 z 3:-|. Według mnie ten Ebook to jakaś ściema, proszę o wytłumaczenie o co chodzi z tym Coverem to przedstawię na wykładach. Jeżeli to &quot;top secret i w ogóle m4daf4ka ciemno głucho (bo na forum nic o tym nie ma...) to piszcie na Privat&#39;

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ta publikacja jest warta tyle co w wszystkie bukmacherskie e-booki, czyli nic. Genialny system opisywany przez pana Katę to znane wszystkim draw no bet. A on robi z tego genialne odkrycie i ma czelność żądać pieniędzy za czytanie takich bredni.

P 1

premi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystkie e-booki to coś co możesz tutaj za darmo przeczytać, surebety, progresję itp. ***** warte są.

steq222 0

steq222

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
Tak też myślałem, byłbym zaskoczony gdyby okazało się że pan Kata wymyślił jakąś nową teorię na szukanie niewiadomych i to z takim rachunkiem prawdopodobieństwa. Dzięki za odpowiedz już się nad tym nie głowię, sam mam swój system wart tylko tyle żeby tygodniowo zarobić na weekendową imprezę czyli ok 30zł. Pozdro