>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Cover + Progresja na remisy

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Spór ten nie dotyczył mojej wiedzy a rzekomego błędu gramatycznego.

@nubiru - wielu tu już na tym forum osłów , pajaców , kretynów i przygłupów widziałem i przeżyłem , ale typa równie bezczelnego jak to co widzisz w lustrze w formie własnego wizerunku , chyba tu dotąd nie było.

Ośmielasz się jeszcze w formie zwrotu &quot;rzekomego błędu&quot; kwestionować to, że jesteś niedouczonym gówniarzem ( bez względu na wiek , bo gówniarz to ktoś kto nie ma jaj do tego aby przyznać się do błędu i przeprosić - a Ty swoją postawą tę normę wypełniasz aż nadto! ) .

Zatem udaj się tam gdzie Twoje miejsce , czyli do piaskownicy , gdyż do poziomu tego forum dla dorosłych wg mnie nie dorosłeś.
I wróć wtedy gdy kiedyś zrozumiesz , że to właśnie brakiem wiedzy tu błysnąłeś - łamiąc Regulamin forum , obligujący przecież użytkowników do przestrzegania podstawowych zasad pisowni języka polskiego.

N 4

nubiru

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@nubiru - wielu tu już na tym forum osłów , pajaców , kretynów i przygłupów widziałem i przeżyłem , ale typa równie bezczelnego jak to co widzisz w lustrze w formie własnego wizerunku , chyba tu dotąd nie było.
To potwierdzenie mojej TEZY odnoszącej się do twojego aroganctwa, chamstwa, bezczelności i prostactwa.
( bez względu na wiek , bo gówniarz to ktoś kto nie ma jaj do tego aby przyznać się do błędu i przeprosić - a Ty swoją postawą tę normę wypełniasz aż nadto! )
To z kolei, klasyczny przykład projekcji. W kwestii wyjaśnienia, jest to jeden z narcystycznym mechanizmów obronnych, objawiający się przypisywaniem innym własnych poglądów zachowań i cech.
I wróć wtedy gdy kiedyś zrozumiesz , że to właśnie brakiem wiedzy tu błysnąłeś - łamiąc Regulamin forum , obligujący przecież użytkowników do przestrzegania podstawowych zasad pisowni języka polskiego
O poziomie wiedzy wyraziłem bolesną prawdę wcześniej. Jeśli chodzi o łamanie regulaminu, to tobie należałby się order championa w tej materii.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
@nubiru &gt;&gt;&gt; swoje chamstwo , prostactwo i brak zarówno wiedzy jak i elementarnej ogłady aż nadto już udowodniłeś , a za dowód tego niech posłuży to , że wśród ludzi na poziomie normą jest w korespondencji odnoszenie się do interlokutora ( w zakresie pisowni zaimków osobowych ) od dużej litery: Ty , Ciebie.

Ale cham to jest cham i tego , że mu słoma z butów wystaje ukryć nie może , bo to tkwi w jego naturze - i dotyczy to także chama o nicku &quot;nubiru&quot; , który w/w kanonu kindersztuby BYNAJMNIEJ nie przestrzega... bo w rodzinnym gumnie tego mu nie wpojono i taka patologia poszła w świat , niosąc za sobą smrodek niczym ze sławojki - co widać i czuć!

Myślę że się nie obraziłeś , bo przecież nie od dziś wiadomo że:
&quot;Chamy honoru nie mają!&quot; ????

http://www.youtube.com/watch?v=XvAwziD3r0c

...............
.

N 4

nubiru

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@nubiru &gt;&gt;&gt; swoje chamstwo , prostactwo i brak zarówno wiedzy jak i elementarnej ogłady aż nadto już udowodniłeś , a za dowód tego niech posłuży to , że wśród ludzi na poziomie normą jest w korespondencji odnoszenie się do interlokutora ( w zakresie pisowni zaimków osobowych ) od dużej litery: Ty , Ciebie.
Faktycznie gdy wyrażamy się do interlokutora,Ty ośle,Ty pajacu,Ty kretynie, Ty przygłupie świadczy to o naszym poziomie...
Brak słów edi8- ośmieszasz się i nic poza tym. Trochę ogłady i samokrytycyzmu.
Niestety ale prawda boli i wzbudza przy tym akty desperacji, u tych którym wydaje się, że są pępkiem wszechświata.
Kończę tą mało konstruktywną rozmowę z tobą, gdyż w żaden sposób nie odnosi się do głównego wątku który rozpoczął adamek69.
Jeszcze jedno. Doskonale zrozumiałem insynuację wypływającą z fragmentu filmu. Strachy na lachy.
Zrozum w końcu!244
http://www.youtube.com/watch?v=IwHAUQhfaL4

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Faktycznie gdy wyrażamy się do interlokutora,Ty ośle,Ty pajacu,Ty kretynie, Ty przygłupie świadczy to o naszym poziomie...

@nubiru &gt;&gt; nie wiem co synek ćpasz pod trzepakiem , ale ewidentnie ostro wali Ci po tym na dekiel bo bezczelnie kłamiesz , zarzucając mi iż pisałem do Ciebie:
&quot;Ty ośle,Ty pajacu,Ty kretynie, Ty przygłupie&quot;
bo to przecież nieprawda!

Bowiem ewidentnie nie o Tobie tu pisałem:
&quot;wielu tu już na tym forum osłów , pajaców , kretynów i przygłupów widziałem i przeżyłem , ale typa równie bezczelnego jak to co widzisz w lustrze w formie własnego wizerunku , chyba tu dotąd nie było&quot;

więc pisząc jedynie o Twojej bezczelności , gdy po tej kompromitacji w zakresie niewiedzy co do znaczenia zwrotu &quot;bynajmniej&quot; i dobitnym Ci tegoż udowodnieniu - ośmieliłeś się dziś napisać o tym , jako o Twoim rzekomym błędzie :grin: :grin: :grin:

Pozwolę sobie tu przypomnieć , że nie byłem pierwszym użytkownikiem który to &quot;bynajmniej&quot; skomentował , bo @John Smith zrobił to wcześniej i dobitniej - pisząc słusznie o Tobie jako o analfabecie:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/progresja-na-uderzenia-hits-mlb-93547.html

Tak więc to jedynie Twoja niska samoocena sprawiła , że sam odszukałeś się wśród tamtego wymienionego grona różnorakich osłów , pajaców , kretynów i przygłupów - a byłych użytkowników FB , którzy tu się w minionych latach niezbyt chlubnie pokazali i których wspomniałem...

A to przecież już nie mój problem , że czujesz z nimi tak silną więź.
Może to poprzez tę wspólną z nimi płaszczyznę w postaci analfabetyzmu?

N 4

nubiru

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Naucz się czytać między wierszami i daruj sobie próby ośmieszenia mnie przed innymi użytkownikami. Zresztą nie sądzę, by specjalnie ich to interesowało.A Ci ciekawi, mogą przecież przeczytać &quot;polemikę&quot; od początku.
A tam czarno na białym.
Kumaci będą wiedzieć co jest 5.

N 4

nubiru

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cytat:
Napisał nubiru -&gt;
@nubiru &gt;&gt; nie wiem co synek ćpasz pod trzepakiem , ale ewidentnie ostro wali Ci po tym na dekiel bo bezczelnie kłamiesz , zarzucając mi iż pisałem do Ciebie:
NAPISAŁ NUBIRU!!
Z nas dwojga ja nie ćpie jak to ujmujesz ????
Tylko herbatkę Czasami piję.
BEZ ODBIORU!!

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Z nas dwojga ja nie ćpie jak to ujmujesz ????

Skoro ja jestem facetem a Ty piszesz: z nas dwojga , to inaczej nie wychodzi iż tylko to , że jesteś &quot;panienką&quot;.

Czułem to od początku, że takie debilne teksty i poziom IQ under 80 prezentowany we wpisach , skrywają pod nickiem @nubiru jakąś nadzieję polskiego kolarstwa , czyli cudowne dziecko dwóch pedałów ????

I się nie pomyliłem!

N 4

nubiru

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skoro ja jestem facetem
Poważnie?? A to przepraszam , po prostu przez chwilę wydawało mi się, że nie masz jaj.
A do tej niepełnej 80 dodaj jeszcze swój iloraz( nie poziom IQ), to powinno dać wynik ok 140 IQ i wtedy będzie git.
Albo nie edi8, zrobimy inaczej.
Dla pewności uzyskania właściwego wyniku przemnóż te dwie cyfry. ????

gajin 150

gajin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Przestańcie już, proszę. Aż przykro się to czyta...

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
@Gajin &gt;&gt;&gt; masz rację , ale ten niegramotny new kid on the block ( czyli na FB ) trochę w nie swoje buty usiłuje tu wejść i jakby w roli krytyka występować , de facto nie mając nic do powiedzenia poza głupawką w postaci totalnie lamerskich komentarzy do wygrzebywanych starych wątków.
Dotąd ani jednego jego merytorycznego wpisu tu nie znalazłem...

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
edi8 nie kwestionuje twojej opinii na temat inteligencji innych forumowiczów, ale musisz ze mną się zgodzić, że w tym temacie powinny być dodawane posty na temat systemu.
Panowie, mądrzejszy ten, kto nie da się sprowokować i pierwszy odpuści ;)
Dalej się nie wtrącam.