>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Counter-Strike: Global Offensive - temat ogólny

slapi 30

slapi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak. Natomiast walczą o lepsze rozstawienie w późniejszym etapie, czyli tzw &quot;seed&quot; (teoretycznie słabszy rywal na początku), na lanie. Przyglądam się temu meczowi od wczoraj. Oferta u buków dnia poprzedniego była na poziomie 1.83:1.83 (Tyloo : MVP), natomiast dzisiaj jest ok. 1..5 : 2.5.
Z wielkim prawdopodobieństwem MVP ugra przynajmniej jedną mapę (Train, Mirage, Inferno). Dla mnie osobiście oni to wygrywają.
MVP 2:1 ✅

husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
Nie możemy już zobaczyć kto ile ma godzin w ciągu ostatnich dwóch tygodni.
Szczegóły tutaj:
https://steamcommunity.com/games/593110/announcements/detail/1667896941884942467
Uważam, że jest to spory problem jeśli chodzi o typowanie meczów CS&#39;a. Sprawdzenie kto ile grał było zawsze pomocne w obstawianiu, a teraz jeśli nie mamy danej osoby w znajomych to będzie kłopot :/
Wiadomo, że to nie było zawsze najistotniejsze ale w każdym bądź razie dawało nam pewne możliwości. Osobiście się tym lekko sugerowałem - jak pewnie większość z Was
@edit: oczywiscie nie każdy musi mieć to włączone ale sprawdziłem na szybko ekipę VP i tam już z tego skorzystali pasha, neo, Michu

D 25

docencik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
Astralis - NaVi (Train)
Pick: Astralis
Odd: @1,45
Unibet

Pierwsza moja propozycja to wygrana Astralis w meczu z Navi. Uważam, że Duński zespół jest bardziej mocniejszy w grze online niż Ukraińcy. Nie sądzę, aby taki meczyk Astralis puściło i liczę na wygrają w okolicach 16-10. Gram Astralis po @1.45 i liczę na pewny zysk.
Edit: To co zagrało Astralis to się w głowie nie mieści. Z wyniku 13-7-&gt;15-15-&gt;16-19. ????
Envyus - AGO (Cobble)
Pick: Envyus
Odd: @1,75

Kolejna propozycja to Envy po kursie @1,75 na Unibet. Po wczorajszej grze Polaków przeciwko North mogę tylko powiedzieć, że gorzego meczu w ich wykonaniu ostatnio nie oglądałem. Zero pomysłu na grę i szybkie tracenie rund na obu mapach zagwarantowało im 2 przegrane. Natomiast Envy widać, że miało pomysł na grę i udało im się wygrać przeciwko NIP mimo, że według bukmacherów nie byli faworytami. Typ kieruje w stronę Francuzów.

husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
Heroic - Space Soliders
Mecz o wysoką stawkę, bowiem zwycięzca kwalifikuje się na IEM w Sydney. Heroic nadal bez Jugiego ale wciąż groźne. Przeplatają co prawda dobry mecz ze słabym ale na przeciwnikow takich jak Navi czy Fnatic.
Natomiast co do Space Soldiers to u nich z formą bez zmian. Wygrali ostatnio bardzo wyraźnie dwie mapy z HR oraz porazka z Astalis. W tym meczu szanse sa wyrownane więc dziwią mnie kursy takie jak 3.20 na wygraną Heroic.
Zagram dzisiaj trochę bezpieczniej i postawie, że Heroic ugra przynajmniej jedną mapę. Szanse widze spore bo dobrze graja nie tylko na swoich mapach ale również na tych, wybieranych przez przeciwników co widac po drabince play-offów i wygranych 2:0 na HR oraz Windigo.
heroic handicap +1,5 @1.80 1xbet
@edit: LVBet wstawił @1.93
⛔⛔

slapi 30

slapi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ESL One Belo Horizonte Europe Open Qualifier
12.04.2018 r.
Start: 11:00

ALTERNATE aTTaX - Imperial
Witam serdecznie.
Dzisiaj polecam obstawić ten mecz w CS:GO. Chodzi mi dokładnie o typ: AA +1,5 maps (wielkie prawdopodobieństwo) oraz to, że AA wygra to spotkanie (dla mnie osobiście 60:40).
Analiza:
Stawka toczy się o udział w zamkniętych kwalifikacjach do turnieju w Brazylii. Wygrana drużyna zapewni sobie taki przywilej.
Co działa na korzyść AA? Według hltv.org obydwie drużyny grały ze sobą jeszcze w marcu tego roku dwa razy, gdzie to właśnie w większości niemiecka drużyna wygrała dwie mapy: Mirage 16-12 oraz Overpass 16:9 w turnieju EGB Battles.
Oglądałem ostatnie spotkanie AA oraz Imperial kolejno z polskim PACT oraz Windigo, a także Imperial&#39;u z Avangar oraz AGO i stąd moje przemyślenia.
Alternate aTTaX + 1.5 mapy: 1.66 bet365 ✅
Alternate aTTaX wygra spotkanie: 3.4 bet365 ✅

Powodzenia!
P.S: Kiedy skończyłem pisać tego posta bet365 obniżył właśnie kurs na wygraną AA do 3.00.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
husarz22 +7 Punkty (Dzięki kolego, pobrałem do kuponu mapkę ALTERNATE :))
D 25

docencik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
Dyscyplina: Esport
Godzina:
17:00
Spotkanie: North vs NIP
Typ: North
Kurs: 1.75
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Wczorajszy typ wszedł bardzo ładnie. Dzisiaj również uderzam w cs’a, a dokładniej spotkanie pomiędzy North i NIP. Mapa jaka bedzie rozgrywana to Nuke. Co do typu nie mam zastrzeżeń. North wygrywa dzisiaj Nuke i kontynuują passę zwycięstw. Widac, że pasuje im ta mapka i potrafią na niej grać. NIP natomiast nie gra tej mapy za często, a jeśli juz do tego dojdzie to nie potrafią wyjsc z niej zwycięsko. Myśle, że typ na jedynkę jest jak najbardziej faja opcja, szczególnie zoferowanym @1,75 na Unibecie. ;)
✅✅✅

wielkiszu111 +3 Punkty
slapi +11 Punkty (Było goraco, ale się udało. Gratulacje za typa. Pozdrawiam!)
slapi 30

slapi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie mam dostępu do typów na żywo, więc pisze tutaj.
ESL mecz drugi
Nip - North
Mapa: Inferno
Zwycięzca: Nip 1.66 bet365 ✅
Krótka analiza:
Ta mapa, to wybór zespołu NIP. W pierwszym pojedynku dzisiaj na mapie nuke wygrało North wynikiem 19:15. Znając realia tej ligi na 85% drugą napę wygra drużyna Szwedów.

D 25

docencik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
Godzina:
21:00 I 22:00
Spotkanie: Mouse vs VP
Typ: Mouse/Mouse
Kurs: 1.75
Bukmacher: BaH
Analiza:
W tych meczach meczach lecą w kierunku myszek. Dzisiaj zagrają oni ze standinem. Za Styko wejdzie utalentowany gracz Simple. Myślę, że to duży plus i z jeszcze większą przewagą wygrają oba mecze. Na Bet-at-home kurs na podwójne zwyciąstwo wynosi @1,75 co według mnie jest bardzo dobrą opcją. ;) Powodzenia i liczę na kolejne plusy.
✅✅✅

slapi 30

slapi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie, może będziecie wiedzieć: skąd bukmacherzy biorą wyniki meczów na żywo w cs:go? Mają do nich dostęp szybciej niż oficjalna strona np. ESL Pro podaje oraz wiele livescor&#39;ów jak przepatrzyłem. Nie mówiąc już o Hltv.org. Gdzie jest to źródło informacji?

slapi 30

slapi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Godzina: ok.
21:00 I 22:00
Spotkanie: Mouse vs VP
Typ: Mousesports -4,5 ✅
Kurs: 1.9
Bukmacher: bet365
Analiza:

Oglądam właśnie Train&#39;a i nasi grają słabo. Pójdę pod prąd i napiszę, że być może wygrają nawet ten pojedynek. Jest to jedna z ich głównych, w miarę pewnych map. Analiza natomiast dotyczy Inferno - przeciwieństwo Train&#39;a w mappool&#39;u.
https://www.hltv.org/stats/teams/map/33/5378/Virtus.pro
Pod tym linkiem możecie zobaczyć o czym piszę.
Licząc, że VP wygra Train&#39;a po prostu Mousesports musi wygrać inferno i gwarantuję, że nie będzie to wyrównany mecz.
https://www.hltv.org/stats/teams/map/33/4494/mousesports
A tutaj pojedynki &quot;Myszy&quot; na Inferno.
Powodzenia!

husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
s1mple robi robote jako standin w mousesports ???? 31-15 na trainie. Jest gość!

slapi 30

slapi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pieron daje czadu w tym Cs&#39;ie. Ale pięknie Oscar ugrał clutcha na Inferno bodajże przy wyniku 1:0 dla Mousesports - 1 vs 3 oraz dwóch ostatnich z 1 HP pokonał.
Uwielbiam VP, ale (to moje osobiste zdanie) ich sprzedaż meczów w ostatnim czasie mocno się na chłopakach odbije.

slapi 30

slapi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Postaram się wrzucić coś na jutro chłopaki. Na pierwszy rzut oka Alternatte aTTax, Big oraz dla mnie Spirit (doszyjemy jakieś handicapy albo dokładne wyniki będą podane z mojej strony).
Dzisiaj jeszcze Ameryka gra - polujemy dalej. Jeśli ktoś idzie spać, to dobranoc. Miłych snów!

slapi 30

slapi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ALTERNATE aTTaX - Gambit
11:00/12:00
13th of April 2018
ESL One Belo Horizonte Europe Closed Qualifier

Typy:

ALTERNATE aTTaX: 2.75 bet365 ⛔
ALTERNATE aTTaX: + 1.5 1.57 bet365 (duże prawdopodobieństwo) ⛔

Witam serdecznie. Dzisiaj polecam również zagrać na drużynę niemiecką w dwóch wariantach: pierwszym: +1.5 mapy oraz na wygraną w całym pojedynku.
Analiza:
W pojedynkach bezpośrednich mamy 1:1 w mapach: Mirage (wygrana Gambit) oraz Train (wygrana AA). Jeśli ktoś oglądał wczoraj pojedynek AA z Imperial, to widział dokładnie jakim arsenałem dysponują aktualnie chłopaki z AA.
Obejrzałem parę meczów Gambit w ostatnim czasie. Chłopaki miały swoje &quot;5 minut&quot; i teraz chcą się utrzymać na fali. Jakkolwiek by ona nie wyglądała. Słabe ma Gambit wyniki w czołowych ligach, natomiast AA potrzebuje jakiegoś dobrego LAN&#39;a aby wypromować zespół.
Prognozuję wynik 2:1 dla AA.
P.S: Polecam dołożyć do tego wygraną BIG. Reszta meczów o awans, to dla mnie zagadka.
Powodzenia!

D 25

docencik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
Godzina:
13:00
Spotkanie: AGO vs Godsent
Typ: Godsent
Kurs: 1.70
Analiza:
Mecz, który biorę dzisiaj pod lupę to AGO vs Godsent. Faworytem tego spotkania jest moim zdaniem Godsent, które w ostatnim czasie gra ładnego csa. Polacy po ostatnim turnieju nie radzą sobie tak dobrze, jak w trakcie niego. Uważam, że Godsent weźmie ten mecz wynikiem 2:1 dzieląc się jedną mapą z Polakami. Nie spodziewam się tutaj żadnej niespodzianki. Powodzenia! ;)
✅✅✅

hyniu +1 Punkty (należą wam się brawa za ostatnie typy, gratuluje. :))
husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
Witajcie, dzisiaj kolejny dzień zmagań w turnieju ESL One Belo Horizonte. Nie oglądałem niestety wczorajszych spotkan, lecz zobaczyszywszy dzisiajsza ofertę jestem trochę zdziwiony. W 3 meczach wg nich jest 3 zdecydowaych faworytów, mianowicie: North, Space Soldiers oraz Envyus.
Jeszcze z tymi pierwszymi można się zgodzić (chociaz i tak nie grałbym tego po kursie 1.35) to z tymi ostatnimi może być roznie.
Co sądzicie o tych spotkaniach, czy warto się pchać w tych faworytów czy jednak poszukac gdzieś undergoda?

D 25

docencik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
Godzina:
12:00
Spotkanie: North vs AA
Typ: North -1,5
Kurs: 1.50
Analiza:

Witam, dzisiaj mamy kolejny dzień z rozgrywkami ESL. Moim typem jest handicap map na North. Uważam, że sa o wiele bardziej doświadczona drużyną i poradzą sobie z ograniem 2:0 Niemców. Ostatnie wyniki North nie sa zle. Przegraną na SS nie przejmuje sie, bo wiem jak silni sa zawodnicy z Turcji. Natomiast Niemcy nie radzą sobie z wygrywaniem na topowe drużyny-nawet wypalone jak dla mnie Gambit. Kurs @1,50 jest według mnie warty gry. Pozdrawiam! ;)