>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Counter-Strike: Global Offensive - temat ogólny

carradine 488

carradine

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rzeczywiście, dzięki ;)
Kinguin - Sprout
Ilość rund: +26.5

@1.85 STS
Forma Kinguin jest zadowalająca. Na 5 ostatnich meczy zdołali wygrać wszystkie, tracąc tylko jedną mapę z eUnited. Drużyny miały okazję zmierzyć się ze sobą 3 tygodnie temu w formacie BO3, gdzie niestety nie mogliśmy zobaczyć decydującej mapy jaką była mapa Mirage. Obie drużyny lubią wyrzucić raz na jakiś czas Mirage&#39;a z map poolu, a nieraz Mirage zostaje jako decider, jak było w przypadku Kinguin i Sprout. Analizując sobie to spotkanie postanowiłem zajrzeć jak wygląda to czarno na białym i zobaczyłem jak drużyny radzą sobie na Mirage&#39;u, i Kinguin od sześciu spotkań doprowadzało do +26.5 rund. Sprout lubiło ostatnimi czasy przegrywać spotkania na Mirage&#39;u, natomiast na swoich 7 ostatnich meczy, 5 zakończyło się +26.5 liczbą rund. Aktualnie Kinguin mega mocne i wydaje mi się że czysty bet na Kinguin jest bardzo prawdopodobny, to nie byłbym sobą gdybym nie poszedł za tym, co sobie przeanalizowałem.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
husarz22 +9 Punkty (Brawo, dobry typ na styku ale jest +++)
uzytkownik-24118 +12 Punkty (Zwykle nie daje jak nie gram, ale typ dobry więc masz na zachętę, liczę, że będzie to motywacja do częstszej aktywności ;))
uzytkownik-24118 2,1K
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
Jest i Rubinon na serwerze w składzie Optic, tak jak myślałem - był od rana w składzie na ESEI, a pewnie gade zgłoszony w North - chociaż to drugie to jeszcze spekulacje ;)
carradine dobry typ się wydaje z tym Kinguin. Pingwiny miały ostatnio trochę problemów w obronie na tej mapie, zdecydowanie lepiej idzie im atak. Ale zobaczymy - Sprout nie grało dużo oficjalek, właściwie potyczka na Kinguin była jedynym ich meczem w ciągu ostatniego miesiąca, nie przepadam za stawianiem na zespoły po takiej przerwie. Różnie może się ułożyć, zwłaszcza że jeśli dobrze patrzę to po raz pierwszy będą grać w takim zestawieniu - coś tam ćwiczyli na pewno, może nawet grali PCW między sobą, ale jak to wyjdzie w oficjalnym meczu to się okaże. A jednak coś zagrać muszą bo trzeba Kinguin urwać 11 rund. Tu jest największe ryzyko. Tym nie mniej powodzenia. Kinguin po jakieś 1,45 czy ile tam stoją też ryzyko a licząc podatek zysk prawie żaden.

carradine 488

carradine

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziękuję bardzo mikael_14 husarz22 za reputację. Jest to dla mnie ogromny zastrzyk motywacji do dalszej zajawki na typowanie meczy :wasntme:
3DMAX - Fragsters
Nie chciałbym, żeby było to odebrane jako płacz czy coś, ale wątpię że 3DMAX zagrało na tyle słabo, że z wyniku 10-5 doprowadzili do wyniku 11-15, następnie dogrywka w której w ogóle nie sprawdzali pozycji, nie słyszeli tupnięć, kroków i skoków? Wydaje mi się, że ten mecz śmierdział.

Red Reserve - Sprout
@2.28 STS
Muszę przyznać, że forma 3DMAX mnie zaskoczyła. Mamy podaną mapę jaka będzie dzisiaj grana (Inferno), więc zerknąłem jak wygląda to na mapie. 3DMAX 6 dni temu pokonał na Inferno Virtus.pro wynikiem 16-11, zdołał pokonać EURONICS 16-7. Najbardziej zaskakujące jest to, że w meczu z ENCE (Drużyną, która jest o wiele lepsza niż 3DMAX) sami wybrali sobie inferno i zdołali pokonać ENCE 16-12. Sądzę, że Inferno dla Francuzów i jednego Belgijskiego zawodnika to jedna z ulubionych oraz najsilniejszych map. Dodam jeszcze, że mecze te rozgrywane były w tym miesiącu i 3DMAX z pewnością nie zapomniało &quot;jak się gra w te karabiny&quot;. Fragsters natomiast zagrało Inferno tylko raz w tym miesiącu z x6tence Galaxy, które wygrało 16-6. Patrząc po wynikach Fragsters na Inferno mogę stwierdzić, że również dobrze radzą sobie z grywalnością tej mapy. Uważam, że obecne Fragsters bez formy nie jest w stanie wygrać dzisiejszego spotkania, i mecz zakończy się pewnie wynikiem 16-10. Zagrałbym tutaj ilość rund +26.5, natomiast martwi mnie forma Duńczyków i śmiem wątpić w wygranie jedenastu rund na tak dobrze grający zespół.

Gdyby nie wiedza, że spotkanie odbędzie się na mapie Mirage, z pewnością odpuściłbym ten mecz. Obie drużyny grające w kratkę, niestabilnie i bardzo niepewnie. Na swoich kontach w pięciu ostatnich meczach mają bilans 1/5 i 2/5, więc nie wróży to nic dobrego patrząc po formie. Red Reserve 55% win ratio, Sprout 52%. Bilanse z pewnością nie wyglądają najlepiej dla obu drużyn, lecz więcej rozegranych spotkań posiada Red Reserve na swoim koncie. Obie drużyny zagrały Mirage&#39;a tylko raz w tym miesiącu, więc ciężko cokolwiek powiedzieć o formie. Niezaprzeczalnie jednak mogę powiedzieć, że zespoły niespecjalnie wyrzucają ani wybierają tej mapy w trybach BO3, więc jest im wszystko jedno jeśli chodzi o tą mapę. Posiłkując się jednak formą w pięciu ostatnich meczach na Mirage&#39;u, bo jednak czymś wypada, stwierdzam że Red Reserve wypada na tym o wiele lepiej, ponieważ ich bilans wynosi 4/5, natomiast dla Sprout 1/5. Pokuszę się jednak o AKO na te dwa zespoły, choć ręki za te typy nie dałbym uciąć.

uzytkownik-24118 2,1K
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
Typów nie neguję, ale jak ktoś chce to grać to w LVBecie ten sam dubel jest zdecydowanie wyżej wyceniony - 2.72. Chyba, że podajesz już kursy po odjęciu podatku.
E. Zdążyło spaść do 2,66 ale i tak to sporo wyżej

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odpalam hltv w poszukiwaniu jakiegoś meczyku do pogrania na noc, wchodzę w mecz MiBR - AZIO i co widzę? MiBR dogiem @2 i kurs dalej rośnie.
https://www.hltv.org/matches/2326983/mibr-vs-azio-ecs-season-6-north-america-challenger-cup
Zastanawiałem się o co chodzi, skąd takie kursy, przecież normalnie kurs to tutaj nie przekroczyłby 1.40, no i sobie przypomniałem, że całe MiBR jest już w Turcji, gdzie grać będą lana, ale... serio ten internet jest tam aż tak słaby? Ludzie piszą, że ping 120+ to będzie norma :O Do tego dochodzi czas, w Turcji będzie już 4 nad ranem. Przypominam sobie kilka innych przypadków, gdzie inni tak samo grali na takich pingach i aż tak słabo to nie wyglądało, chociażby kiedyś steel grający z Rosji. Skillowo i teamplayowo na pewno ich zjadają. Meczu przełożyć też raczej nie dadzą rady, bo powodować to będzie przełożenie pozostałych meczów i obsuwę całego turnieju, więc muszą grać... i tak się zastanawiam czy zaryzykować i pograć po kuszącym kursie, czy jednak odpuścić.
Co sądzicie, wchodzi ktoś w to?

husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
Faktycznie kurs jest mega jak na MIBR. Ale z tego co kojarzę, to AGO kiedyś grało na takim pingu i przegrali z jakąś słabszą drużyna. Tylko nie mogę sobie teraz przypomniec z kim
@edit: już sobie przypomniałem. Ago grali kiedyś w Chinach na takim wysokim pingu ze Space Soldiers. Przegrali wowczas bardzo wysoko i mówili, że nie dało się grać na takim pingu.

uzytkownik-24118 2,1K
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
Ping będzie niemal niegrywalny na tym poziomie. Tu nie chodzi tyle o prędkość internetu w Turcji, co odległość do serwera. Elimki NA więc grać będą na amerykańskim serwie

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W BAH mibr jest po 2.55, w LV bet Azio po 2.35. Można niezłego surbeta trzasnąc.
Chyba sobie nastawię budzik na 2.45 i zobaczę co się dzieję z tym meczem. Można wyłapać konkretne siano. Jak ktoś ma jakieś info to niech piszę na bieżąco
trzeba wiedzieć czy oni dadzą radę grać powiedzmy &quot;w miarę&quot; i ogarną tych leszczy na wyższym pingu czy to kompletnie będzie nie do grania ping i nawet mixy z ppla by ich wyklikały
W Lv bet kurs na Azio rośnie xd Już 2.45 xd dla porównania w sts 1.40 hhaahhaa
Na GG bet jest MIBR po 1.30 do 3.20 - GG bet to taki branżowy bukmacher od e-sportu. Nie wiem co tu się wyprawia.
Ktoś wie jaki jest max grywalny ping? Taki żeby mibr mógł ograć kogoś z 4 pieter niżej?
Do 100 ujdzie?
Last edit. W 1xbet macie 1.42 - 2.72 na korzyśc MIBR , czyli zestawiając to z BAH macie za darmo nawet 500 zł, w zależności od stawek.

R 104

rua

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedy AGO grało na SS to mieli ping 250-350ms i to była komedia. Tu raczej będzie też coś koło tego. Myślę, że AZIO wygra bo po pierwsze MIBR nawet nie będzie się spinał na ten mecz, raczej chcą go odbębnić i liczą się z spadkiem do lower bracket i tam raczej powinni sobie poradzić po powrocie z Turcji, a nawet jeśli by się spinali to każda drużyna grająca na jakimś tam już poziomie zawodowym poradzi sobie z kims kto ma tak niegrywalny ping i ciężko to zepsuć. Oddanie walkowera pewnie skutkowałoby zupełnym wykluczeniem z ECSa a tak to chociaż mibr będzie miał drabinkę przegranych.

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kursy na MIBR spadają i to ostro wszędzie jakby co. Tylko na BAH się trzymają, co mnie nie dziwi, chyba buki coś wiedzą czego my nie wiemy
// chyba, że po prostu ludzie nie wiedzą w czym rzecz i stawiają...

NA LV BET MACIE 3.65 na AZIO!!! NA BAH DALEJ 2.55 NA MIBR

C 82

chriskola

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nawet między stsem a lv można surbeta zrobić aktualnie jest 2.35 na mibr w sts i 2.6 w lv na azo

Teraz 3.65 na LV
Sts 2.3
Surebet 24%
Ale nie chce przyjąć w sts za więcej niż 500

Edit:
Przyjmuje po 100 co jakieś 5 min i blok

uzytkownik-24118 2,1K
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
W temacie MiBR, co chyba kończy dyskusję i jak ktoś jeszcze nie grał to szkoda mrozić pieniądze
1044735690146304000

zworek 174

zworek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
TYLOO - ViCi ✅✅✅ przegrali 14:16, ale handicap +4.5 robi swoje ????
1 mapa
ViCi +4.5 @1.81 1xbet
Mecz o 12. Co tu duzo gadac, el classico chinskie. Kiedys ViCi nie mialo podjazdu, teraz maja stabilny sklad i graja coraz lepiej. Ostatnio przerwali passe i pokonali TYLOO. Poczytalem na forach i wynika na to, ze ViCi ma super zawodnika w postaci Andrew &#39;kaze&#39; Khong. Potrafi sam wygrac mecz.
Handicap +4.5 daje pewnosc, ze nawet jak dojdzie do dogrywki i TYLOO wygraloby 4 rundy z rzedu to i tak jest win.

uzytkownik-24118 2,1K
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
Typu nie neguję, chociaż uważam, że TyLoo ogarnie. Natomiast mówienie że ViCi ma stabilny skład, zwłaszcza po tym jak w sierpniu rozleciała im się współpraca z Flash Gaming i skład VG.Flash rozpadł się na ViCi i Flash, to chyba lekkie nadużycie. ViCi ogłosiło tą formację jakoś na początku września, a jedynych gości których kojarzę (ale azjatycka scena CS:GO to nie mój konik) to zhoking i Freeman i to przez pryzmat występów w poprzednim tworze. A to ostatnio to miało miejsce w grudniu 2017 - w CS:GO to naprawdę mnóstwo czasu. To tak jakby w piłce mówić, że ostatnio w 2015 roku.

zworek 174

zworek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pomylilem sie w typie, ja postawilem na 1 mape +4.5 na ViCi... jako, ze mecz sie nie zaczal jeszcze to pozwolilem sobie edytowac post i dodac, ze na 1 mape typ. Sorry za pomylke.

uzytkownik-24118 2,1K
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
zworek jesteś pewny że tak? Wydaje mi się, że ten mecz pierwotnie widniał (przynajmniej na HLTV) jako Bo1 więc może i bukmacher tak to miał wystawione. Ale pewny nie jestem.

zworek 174

zworek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja postawilem w 1xbet na 1 mape +4.5. Tak mam w historii betow napisane wiec typ jest aktualny. Ale rzeczywiscie, tam oryginalnie bylo BO1. No nic, typ aktualny. Tylko na tym skorzystam, bo graja na mapie ViCi - Train.

E-Sport. CS:GO. ESL Pro League Season 8
Tyloo - Vici Gaming (1-a mapa)
Data i czas rozpoczęcia: 26.09.2018 | 12:10
Aktualny status: Mecz w toku.
Wynik
Wydarzenie
Handicap 2 (4.5)
Status wydarzenia
nierozliczone

Tak czy inaczej weszlo ???? ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
husarz22 +9 Punkty (Dobry typ ++++)
otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie co sądzicie o meczach Windigo i Tempo Storm? Wczoraj oglądałem Białorusinów w meczu z Movistar Riders i naprawdę to był żenujący występ. Fakt,że doszli do dogrywki w 2 mapie tylko w związku z lepszym skillem pojedyńczych graczy. Taktycznie wyglądali bardzo słabo pod nieobecność ich IGLa. Natomiast Movistar Riders wykorzystało ich nieudolność ale wystawiając 2.80 kurs na Tempo Storm? Czy to nie za dużo?