>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Copa Libertadores 2009

Status
Zamknięty.
doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Zapraszam do pisania analiz oraz komentarzy do Coppy Libertadores

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Universidad de Chile - Pachuca

Tym meczem rozpocznie się wielki turniej Coppa Libertadores. Universidad prezentuje się świetnie na tle Chilijśkich zespołów natomiast Pachuca troche w Meksyku przystopowała jednak to spowodowane było oszczędzaniem najlepszych graczy właśnie aby zaistnieć na tym turniej . Pachuca to bardzo dobry zespół lecz często zdarzają im się wpadki. W Zespole gospodarzy gra słynny Marcelo Salas którego nikomu przedstawiac nie trzeba. Jednak swoje najlepsze lata gry ma już za sobą , Uważam że dziś Pachuca może zrobić niespodziankę pokazali już na mistrzostwach klubowych gdy pokonali Al Ahly. A w lidzę Tolucę dlatego uważam że i dziś może być bardzo ciekawie i zachęcam do oglądania spotkania. Uważam że zobaczymy w pierwszym meczu pierwsza niespodzianką i Pachuca wygra.

Moje propozycję :

Universidad de Chile - Pachuca - 2 @@ 3,20 bet365 3/10 ⛔
powyżej 3 goli @@ 3,50 2/10 Bet365 ⛔

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Druga Faza

Przd nami druga faza tego międzynarodowego turnieju pomiędzy najlepszymi klubami piłkarskimi Ameryki Południowej. Puchar Wyzwolicieli sięga 1960 roku kiedy to zwycięzyła w Nim druzyna Club Atlético Peñarol z Urugwaju. Najwięcej zwycięstw na swym koncie ma Club Atlético Independiente z Argentyny - wygrała 7 razy (w tym 4 razy pod rząd w latach 1972-1975).
W pierwszych latach rozgrywek do walki o puchar były dopuszczane kluby, które zdobyły mistrzostwo swojego kraju, jednak od pewnego czasu dopuszcza się również zespoły wicemistrzowskie, a w roku 2004 do rozgrywek przystąpiło 36 zespołów:

* 5 z Brazylii i Argentyny
* 3 z Urugwaju, Chile, Kolumbii, Paragwaju, Peru, Ekwadoru, Boliwii
* 2 z Wenezueli i Meksyku
* poprzedni mistrz

Oto terminarz drugiej rundy:

W zeszłym roku wygrał zespół LDU Quito z Ekwadoru:

Serdecznie zachęcamy do pisania analiz :!:

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Aurora[BOL] - Chico[COL]

Mecz jest dopiero jutro w nocy a dokłądnie 11.02 o 2:30 ale warto napisac o nim już dziś. Gospodarze podchodza do tego meczu bardzo powaznie. Trener w wypowiedziach zaznacza że Jego piłkarze są w znakomitej formie, i maja grać w formacji 5-4-1. Cały czas przechodzą mordercze wysiłki żeby być w znakomitej formie przez 90 minut. Chico przyjeżdża na bardzo trudno teren mecz bedzie rozgrywany na wysokości 2500 m nad poziomem morza więc dla piłkarzy z Kolumbii może to być &quot;gwóźdź do trumny&quot;. Druzyny te nigdy się ze sobą wcześniej nie spotkały jednak mysle że Aurora od początku będzie chciała łapać punkty i na własnym boisku ich tak łatwo nie odda.
HW @2,05

rangers02 0

rangers02

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno
Na dziś Copa Libertadores
Spotkanie: Club Deportivo Aurora-Boyaca Chico
Typ: 1
Kurs: 2,40
Bukmacher:bet 365
Analiza:

Witam!
11 lutego o godzinie 02:30 czasu polskiego zostanie rozegrane pierwsze spotkanie grupy 7 pucharu Ameryki Południowej, a mianowicie Copa Libertadores. Zmierzą się w nim boliwijski Deportivo Aurora i kolumbijski Chico. Oprócz tych zespołów w grupie znajdują się jeszcze brazylijskie Gremio Porto Alegre oraz chilijski U. de Chile. Obu dziś grającym zespołom o punkty będzie więc szalenie trudno, dlatego też najłatwiej zdobyć je na własnym boisku z dużo niżej notowanym rywalem. Zespół gospodarzy jak zapowiada ich trener podejdzie do tego spotkania z wielką determinacją wykorzystania tej szansy. Będzie miał ku temu duże szanse bo mecz odbędzie się na stadionie Cochabamba położonym na wysokości około 2500 m n.p.m.Jakie warunki klimatyczne panują tam i jak wpływają na grę zawodników nieprzyzwyczajonych chyba nie muszę pisać. Dodatkowo w porównaniu do zeszłego roku drużyna z Kolumbii, jak podają tamtejsze media mocno się osłabiła. Z powodu problemów finansowych z zespołu odeszli kluczowi dla zespołu piłkarze: Néstor Salazar, Rubén Darío Velásquez, Leonardo Fabio Moreno, Ferley Villamily Frank Pacheco. Kolejny argument przemaiwający za gospodarzami to statystyka meczy w Copa Libertadores z porzedniego sezonu, zarówno w fazie eliminacyjnej jak i grupowej. Na rozegranych 108 spotkań aż 72 mecze wygrywali gospodarze, co daje ponad 66%. Zwycięstwem gości zakończyło się tylko 15 spotkań (niespełna 14%). Świadczy to o tym,że mecze przed własną publicznością drużyny traktują bardzo poważnie. Obie drużyny dopiero co rozpoczęły sezon w swoich ligach i tak dzisiejsi gospodarze zremisowali swoje spotkanie, zaś Chico wygrało mecz na wyjeździe. Myślę na gorącym terenie i wysoko położonym stadionie drużyna Aurory nie da dziś najmniejszych szans kolumbijskim gościom i pewnie zwycięży.Powodzenia:spokodfhgfh:

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Cruzeiro - Estudiantes

Już dziś ciekawy mecz Argentyńsko-Brazylijski , Cruzeiro zmierzy się z Estudiantes , W zespole Estudiantes występuje Juan Sebastian Veron którego nikomu chyba przedstawiać nie trzeba ostatnio okrzyknięty najlepszym zawodnikiem Estudiantes i całej liga Argetyńskiej zawodnik ma coś do udowodnienie i Coppa Libertadores jest do tego znakomita okazją , Zespół Cruzerio to młodziutki zespół jednak nie tak doświadczony jak Estudiantes i dziś właśnie to może mieć bardzo duże znaczenie w tym spotkaniu ,Według bukmacherów Cruzeiro jest faworytem według mnie Estudiantes które zdecydowanie prezentowało się w zeszłym sezonie lepiej i uważam że dziś oni dopiszą do swojego konta 3pkt. i wygrają dzisiejsze spotkanie a sam Veron udowodni tym którzy go krytykują że pomimo 33 lat potrafi znakomicie grać.

Moja propozycja :
Cruzeiro - Estudiantes - 2 @@ 4,75 :!:
Curzerio - Estudiantes - x2 @@ 2,00

B 0

bpg1410

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie Deportivo Tachira - Boca Juniors
Typ: połowa czasu/pełny czas X/X
Kurs:5,0
Bukmacher: expekt
Analiza:Mecz fazy fgrupowej Puchar Wyzwolicieli. Deportivo Táchira Fútbol Club to wenezuelski klub obchodzący w tym roku 35 lecie swego istnienie. Dziś na stadionie mogącym pomieścić 28 tys. kibiców spotka się ze Xeneizes. Oba kluby mają wspólną cechę: założyli je Włoscy emigranci. Myślę iż w tym meczu, Złotocarni wywlaczą remis gdyż są ambitni i chcą dobrze byc zapamiętani z okazji rocznicy zalozenia klubu. Prawdopodobnym wynikiem jest 1-1 ale myślę iż lepsi sportowo goście będą kontolowali huraganowe ataki gospodarzy i liczę iż mecz zakończy się bezbrmowym remisem. Gospodarze sa obecnie wiceliderem w krajowyc rozgrywakach zaś w CL obie drużyny zanotowaly po zwyciestwie.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lebork
Spotkanie: Colo Colo– LDU Quito
Typ: 1
Kurs: 1.80
Bukmacher: Partybets

Analiza:

Spotkanie fazy grupowej pucharu Copa Libertadores w którym zmierzą się Chilijskie Colo Colo z Ekwadorskim LDU Quito. Gospodarze tego spotkania dość pewnie rozpoczęli obecny sezon wygrywając w dwóch dotychczas rozegranych spotkania ligowych kolejno 2:0 z Universidad de Concepcion oraz 4:2 z Santiago Morcing. Goście natomiast dotychczas również rozegrali 2 spotkania wyjazdowe w których to przegrali 2:1 z LDU Portoviejo oraz zremisowali 1:1 z EL Nacional Quito. Powracając jednak do Copa Libertadores to Colo Colo w aktualnej edycji przegrali u siebie z Sport Recife 1:2 oraz pokonali na wyjeździe Palmeiras 1:3. Goście natomiast pokonali u siebie Palmeiras 3:2 oraz przegrali na wyjeździe ze Sport Recife 2:0. Reasumując myślę, że gospodarze lepiej rozpoczęli obecny sezon a co z tym idzie są oni lepiej przygotowani oraz w lepsze dyspozycji na tą chwile. Kurs 1.80 na wygraną Colo Colo jaki możemy znaleźć w Partybets jest warty zaryzykowania.

3:0 ✅

H 9

hob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie: Aurora - Universidad Chile (1:0)
Typ: 2
Kurs: 2,55
Buk: Sportingbet

Analiza:
Nieco lepiej to spotkanie zagrać w combosach, ale handicap też wygląda dobrze. Dużej wartości kursu w 1x2 tutaj nie zobaczymy, ale są ku temu powody. Sytuacja w Grupie 7 Copa Libertadores jest, bowiem bardzo przejrzysta. Gremio zapewniło sobie pierwsze miejsce w grupie, mając 4 punkty przewagi nad Boyaca Chico, z którymi dziś grają u siebie w Porto Alegre. Właśnie goście w tym spotkaniu na pierwszy rzut oka mają większą motywację bo tylko zwycięstwo daje im pewne wyjście z grupy bez oglądania się na drugi mecz. Ale Gremio nie jest pozbawione dziś motywacji, gdyż wygrywając ten mecz zapewnią sobie miano drużyny numer 1, co da im atut własnego boiska na kolejne rundy. Gospodarze chcą wygrać, co rokuje nadzieje awansu właśnie dla Universidad Chile. Ekipa z Chile do drugiej drużyny ma 2 punkty straty i w przypadku zwycięstwa oraz porażki Boyach Chico, wyprzedzą ich. Jednak jeśli padnie tam remis, to wtedy Universidad musi wygrać dzisiejszy mecz 2+ golami. Dlatego muszą walczyć o wyższą wygraną, a jest to bardzo możliwe, gdyż grają z totalnym outsiderem tej grupy. Aurora to bardzo słaby zespół, który jest bez punktu po 5 kolejkach, strzelił ledwie 2 bramki, tracąc 13. Faworyt tego meczu jest tylko jeden. Lepsza jakość i duża motywacja. Wygrana gości musi stać się faktem, a dwubramkowe zwycięstwo nie powinno stanowić problemu.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Atletico Lanus - Caracas

Dziś w ramach 6 kolejki Coppa Libertadores zmierzy się Argentyński Lanus z Wenezuelskim Caracas , Bukmacher wystawił bardzo ciekawy kursy , poniewaz Lanus już niema jakichkolwiek szans na awans więc zapewne ich trener da pograc zawodniką którzy rzadziej grywali ostatnio i skupi się na lidze , Caracas ma już pewny awans pozostaje kwestia z którego miejsca uważam że dziś są w stanie uzyskać korzystny rezultat i wygrać tę rywalizację pokazali w Coppa na 5 spotkań 3 wygrali i 2 przegrali , 3 Remis i 2 porazki Lanus są sporym zaskoczeniem nie tylko chyba dla mnie. Goście spotkania zajmują pierwsze miejsce w lidze i muszę przyznać chylę czoło przed Wenezuelskim zespołem bo znakomicie grają wielkim nosem strzeleckim w ataku popisuje się Rodrigo Prieto 26 letni Meksykanin uważam że goście dziś udowodnią i potwierdzą dobrą formę .
Moje propozycje : Atletico Lanus - Caracas FC 2 @@ 3,65 BAH :Minus:
Atletico Lanus - Caracas F x2 @@ 1,75 BAH ✅

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lebork
Spotkanie: Colo Colo - Palmeiras
Typ: HT/FT 2/2
Kurs: 4.95
Bukmacher: Expekt

Analiza:

Spotkanie 6 i zarazem ostatniej kolejki grupy 1 rozgrywek Copa Libertadores w którym zmierzą się Chilijskie Colo Colo z Brazylijskim Palmeiras. Gospodarze tego spotkania w rozegranych dotychczasowych 5 spotkaniach zdołali 2x odnieść zwycięstwo 1x zremisowali a 2x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 9 bramek a stracili 6. Goście natomiast w swoich 5 spotkaniach grupowych zdołali również 2x wygrać 1x zremisować a 2x ponieśli porażkę strzelając przy tym 8 bramek a stracili 7. Spotkanie to ma decydujące znaczenie dla obydwu zespołów w kontekście awansu do dalszej fazy stąd też każda z w/w drużyn da z siebie wszystko aby nie zakończyć tych rozgrywek na fazie grupowej. Patrząc jednak na dotychczas zdobyte statystyki oraz różnicę ligową jaką dzieli liga Brazylijska od ligi Chilijskiej sądzę, że to goście wyjdą z tego pojedynku zwycięsko i tym samym awansują do kolejne fazy tych rozgrywek. Ja gram tutaj 2/2 po dobrym kursie 4.95 jaki znaleźć możemy na Expekcie.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Takie typy z meczu San Martin - Gremio (kursy z Expekta):

Univ. San Martín - Gremio Gremio 1.95 ✅

i 2 na ten mecz, bardziej ryzykowny:

Univ. San Martín - Gremio Gremio -1 3.50 ✅

W typowaniu tego meczu kierowałem się głównie statystykami obu zespołów jeśli chodzi o występy w tegorocznym Copa Libertadores. A te zdecydowanie przemawiają na korzyść ekipy Gremio. Oba zespoły zanotowały 6 meczów w obecnej edycji tego pucharu. San Martin odnotował 2 zwycięstwa, 2 remisy i 2 razy przegrał, ich bilans bramkowy to 7-9. Jeżeli zaś chodzi o zespół z Porto Alegre, to wygrali oni 5 razy raz remisując, na inaugurację tegorocznej edycji Copa Libertadores ze ekipą Universidad de Chile. Bilans bramkowy Gremio to, uwaga, 11-1. Statystyki te pokazują jednoznacznie kto jest faworytem dzisiejszego spotkania. I chociaż ekipa z Limy całkiem nieźle radzi sobie na własnym stadionie, to nie wydaje mi się żeby byli w stanie zatrzymać Brazylijczyków. A tak jeszcze co do ogólnej formy obu zespołów to Gremio wygrało ostatnio 3 mecze z rzędu, wszystkie właśnie w Copa Libertadores, a ekipa San Martin w ostatnich 3 spotkaniach 2 razy zremisowała i ostatnio przegrała przed własną publicznością z jedną ze słabszych drużyn w swojej lidze.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Estudiantes de La Plata - Libertad Asunción Estudiantes -1 2.80 ✅
Expekt

Mecz Copa Libertadores, między argentyńską drużyną z La Platy i paragwajskim Libertadem. Obie drużyny ostatnio w niezłej formie chociaż Libertad gra bardzo w kratkę, a za przeciwników miał ostatnio outsiderów i średniaków swojej, powiedzmy sobie szczerze, nienajmocniejszej ligi paragwajskiej. Z przedostatnią drużyną zaledwie zremisował, a z ostatnią wygrał po męczarniach 1-0. La Plata w ostatnich 6 meczach 4 wygrane i 2 remisy (oba na wyjazdach). Generalnie u siebie prezentują się ostatnimi czasy bardzo dobrze, zwłaszcza w Copa Libertadores, gdzie wygrali wszystkie 4 mecze, 2 pierwsze po 1-0, ale potem się rozkręcili i 2 razy zmiażdżyli rywali po 4-0, a grali nie z byle kim bo Deportivo Quito i Cruzeiro. Myślę, że dziś (właściwie jutro) będą kontynuowali to i wygrają co najmniej 2 bramkami.

3:0

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Dziś w nocy kolejne mecze Copa Libertadores, to i kolejne typy:

Caracas FC - Deportivo Cuenca​

Pojedynek wenezuelsko-ekwadorski. Wg bukmacherów zdecydowanym faworytem jest drużyna gospodarzy i ja także przyłączam się do tego poglądu. Generalnie drużyna ze stolicy Wenezueli nie jest może ostatnio w jakiejś nieziemskiej formie, ale za to bardzo, ale to bardzo dobrze spisują się w meczach na własnym boisku. Wystarczy powiedzieć, że ostatni mecz u siebie przegrali 30 listopada zeszłego roku, od tego czasu 12 wygranych i jeden remis, ich bilans bramkowy w tych meczach to 29-8. Te statystyki mówią same za siebie. Niezależnie od tego czy to liga, czy krajowy puchar czy wreszcie Copa Libertadores to Caracas u siebie jest bardzo mocne. Czas na parę słów o gościach. Cuenca w ostatnich 6 wyjazdowych spotkaniach 5 razy przegrywała i raz remisowała, ich bilans bramkowy to 6-12. Na wyjazdach nie spisują się dobrze, więcej tu pisać nie trzeba. Myślę, że dziś na trudnym terenie w Wenezueli będzie im bardzo trudno i przegrają co najmniej 2 bramkami.

Typy na ten mecz:

over 2.5 1.80/1.85 expekt / bet365 ✅
Caracas FC 1.55 expekt ✅
Caracas FC -1 2.50 expekt ✅

Sport Recife - Palmeiras​

Tu mamy brazylijski pojedynek, który zapowiada się bardzo ciekawie. Gospodarze ostatni w mocno średniej formie, co ciekawe to oni są faworytem wg buków. W ostatnich 5 spotkaniach 2 wygrane, 2 remisy i porażka. Jeżeli chodzi o ich mecze u siebie to nieco lepiej bo w ostatnich 5 grach, 3 razy zwyciężali i po razie remisowali i przegrywali. Goście zaś mają serię 4 wygranych z rzędu. Trzeba jednak zauważyć, że 3 z tych meczów grali na własnym obiekcie. Na obcych boiskach spisują się trochę gorzej - ich ostatnie 5 meczów to 2 wygrane, 2 porażki i remis. Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że na wyjazdach w Copa Libertadores goście w tym roku radzą sobie naprawdę nieźle, 3 mecze wygrali i raz nieznacznie ulegli Liga de Quito. Goście w Copa radzą sobie też nawet nieźle, ale w tym roku obie drużyny już 3-krotnie mierzyły się ze sobą w tych rozgrywkach i 2 razy górą było Palmeiras, raz padł remis. Podsumowując, wg mnie faworytem jest zespół gości - Palmeiras i nie wiem czemy buki twierdzą inaczej.

Typy na ten mecz:

under 2.5 1.85 expekt ✅
Palmeiras 2.90/3.10 expekt / bet365 ⛔

i na większym ryzyku:
Palmeiras -1 5.60 bet365 ⛔

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Mecze na nockę:
Cruzeiro - Universidad de Chile

Mecz z jednym faworytem, Cruzeiro. Jest to niemal pewniak do wygrania tego spotkania. Wystarczy spojrzeć na ich statystyki, które pisałem parę dni temu przy okazji meczu z Flamengo. Nie chcę ich pisać jeszcze raz więc po prostu link do posta - http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=1025374&amp;amp;postcount=13 . Do tych statystyk należy dołożyć tylko jeden wygrany mecz u siebie, właśnie z Flamengo. Widać więc, że Cruzeiro u siebie jest bardzo mocne. Co do drużyny z Chile to też są ostatnio w niezłej formie, ich 7 ostatnich meczów to 4 wygrane (w tym 3 w ostatnich 4 meczach), remis i 2 porażki. Jeżeli chodzi o mecze na wyjazdach to ostatnie 8 meczów to 4 zwycięstwa, 3 remisy i porażka, więc jest też naprawdę nieźle. Uważam jednak, że dziś to na Cruzeiro nie wystarczy, po prostu Cruzeiro jest za mocne. Universidad ostatnio wygrywało mecze, mają formę, ale nie należy zapomnieć, z kim grali, byli to tak naprawdę średniacy ligi Chilijskiej. Cruzeiro może też nie grało z mega mocarzami, ale trzeba przyznać, że Flamengo, Deportivo Quito i Atletico Mineiro to jednak mocniejsze zespoły niż CD La Serena, Aurora Cochabamba czy Curicó Unido. Tak więc myślę, że dziś w nocy Cruzeiro spokojniutko wygra, chociaż nie wiem czy będzie w nich na tyle mobilizacji, że wygrają 2 bramkami, ale zakładam, że mimo wszystko tak, w końcu to Copa Libertadores, nie byle co.
Typy na mecz:
Cruzeiro 1.30 Expekt - to tak do kuponu żeby dołożyć ✅
Cruzeiro -1 1.85 Expekt ⛔
Cruzeiro -1.5 1.925 bet365 ⛔
over 2.5 1.55 Expekt - to też do kuponu raczej ⛔

Defensor Sporting - CA Boca Juniors​

To dla mnie mecz zagadka jeśli chodzi o kursy, bo buki może nie jakoś wyraźnie, ale jednak faworyzują zespół Boca Juniors. Rozumiem, że Boca wielka, uznana firma, ale nie uważam, że zespół, który w meczach wyjazdowych remisuje z takimi drużynami jak CA San Lorenzo de Almagro czy CA Tigre, a mecze z takimi ekipami jak CA Rosario Central czy Estudiantes de La Plata przegrywa prawie bez walki był w stanie zagrozić, jakby nie patrzeć liderowi ligi Urugwaju. Żeby nie było, nie uważam, że liga Urugwaju stoi na jakimś mega super poziomie, ale jednak, 8 wygranych meczów na 10 + po jednym remisie i porażce, jest bardzo dobrym wynikiem. U siebie od początku października tylko wygrywają, no poza jednym wyjątkiem, mecz z Sao Paulo przegrany 0:1, ale akurat uważam, że to ten co potwierdza regułę. A Boca na wyjazdach, no ostatnio słabiutko, 5 meczów, a w nich 3 porażki i 2 remisy, z wyżej wymienionymi piłkarskimi potęgami :p Moim zdaniem źle ustawione kursy po prostu i należy to wykorzystać i trochę zarobić kosztem buków.
Więc typy na mecz:
Defensor Sporting 3.05 Expekt ⛔
over 2.5 1.95/2.07 Expekt / bet365 ✅
i dla lubiących ryzyko, choć moim zdaniem dość prawdopodobny:
Defensor Sporting wygra 1 bramką 4.50 bet365 ⛔

Libertad Asunción - Estudiantes de La Plata​

O tym meczu, nie chciałem za wiele pisać na początku, ale jak już zacząłem pisać o innych to o tym też. Więc tak, sytuacja z awansem już właściwie rozstrzygnięta, Estudiantes polecieli u siebie spokojniutko 3:0 (zresztą tamten mecz dobrze wytypowałem). A w tym meczu właściwie nie wiem, czego się spodziewać. Libertad generalnie nie jest w jakiejś oszałamiającej formie, na ostatnie 5 meczów, 3 porażki, wygrana i remis. Wygrali z drużyną, z którą tak naprawdę musieli wygrać, czyli 3 de Febrero, a zremisowali z drużyną, z którą też powinni spokojnie wygrać czyli 2 de Mayo. No nie są to wyniki powalające na kolana. Jeśli chodzi o formę u siebie to ciut lepiej 5 ostatnich meczów to 2 wygrane, 2 remisy i porażka. Ale znowu należy spojrzeć na ich przeciwników. Wygrywali, dla odmiany, nie z ostatnią ani przedostatnią drużyną ligi, ale z 3 i 4 od końca, więc nie jest to też wynik godny wielkiego podziwu. Jedyny wynik mogący świadczyć o lepszej formie to remis z liderem - Cerro Porteno. A co do Estudiantes to generalnie ostatnio są w niezłej formie, 5 meczów to 2 remisy i 3 wygrane. Jednak na wyjazdach ostatnie 6 meczów to kolejno 2 porażki, potem 3 remisy i ostatnio wygrana. Więc widać progres, ale szczerze mówiąc to nie wiem czy to wystarczy na Libertad, zwłaszcza, że Estudiantes by awansować wcale nie muszą wygrywać, a nawet remisować.
Jeżeli miałbym podawać jakieś typy na ten mecz to byłoby to tak:
over 2.5 1.75/1.80 Expekt / bet365 ⛔
remis/Estudiantes 1.65 Expekt ✅

A tak mogło być ładnie gdyby Cruzeiro potrafiło wykorzystywać chociaż co 3 okazję do strzelenia gola.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nacional - Palmeiras
Bardzo ciekawe spotkanie zapowiada się dziś w Coppa Libertadores , obie ekipy oszczędzały najlepszych zawodników w spotkaniach ligowych aby właśnie grać pełnym składem w tym elitarnym już pucharze , wiele podtekstów do tego spotkanie Urugwajski zespół Nacional znakomity w ataku przeciwko jeszcze lepszemu Palmeiras w składzie znakomitego napastnik Kerrisona oraz pomocnika Diego Souza którzy sa młodym pokeleniem obserwowanym przez większość managerów. Uwazam że dzisiaj jeżeli Palmeiras zagra na swoim nominalnym poziomie powinien wygrać ten mecz. I Stawiam zdecydowanie na ich zwycięstwo.
Propozycje :
Nacional - Palmeiras - 2 @@ 2,80
Powyżej 2,5 @@ 2,15

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
⚽NACIONAL MONTEVIDEO - PALMEIRAS​

Zdecydowane stawianie na Palmeiras , które wcale nie gra ostatnio zbyt dobrze jest moim zdaniem bardzo hurraoptymistycznym podejściem. Owszem ostatni mecz z Cruzeiro w lidze zwyciężyli 3:1. Błysnął w tym meczu Kerrison wreszcie. To głownie na niego licza kibice Brazylijczyków.
Pierwszy mecz zakończył się remisem 1:1 na boisku Palmeiras. Rewanż na Urugwajskim stadionie zdecydowanie to argument raczej przemawiający za gospodarzami tego meczu Nacionalem. Nacional ostatnio ma jakby zadyszke formy. 2 mecze przegrane z rzędu w lidze.
Jednak puchary to puchary wiemy coś o tym po postawie klubow Europejskich.
Dla mnie ten mecz będzie szalenie wyrównany. Trudno jednoznacznie wskazac zwyciezce. Palmeiras musi strzelac bramki by awansowac. Gospodarzom teoretycznie starcza bezbramkowy remis ale nie sądze by zagrali defensywnie na wlasnym stadionie. Jedynym w miare rozsądnym typem na ten mecz wydaje się więc postawienie że oba zespoly strzelą.
Braków w składach większych nie ma.
A oto jak mogą wyglądac składy :

Nacional : Mu&amp;ntilde;oz-Coates, Vitorino , Romero- Matias Rodriguez, Oscar Morales, Arismendi, Lodeiro , Federico Dominguez- Medina, Biscayzacú

Palmeiras : Marcos- Wendel, Maurício Ramos, Danilo, Armero, Pierre, Souza, Cleiton Xavier , Diego Souza-Willians e Keirrison

Typ : Oba strzelą? TAK @ 1,80 Unibet

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
W nocy z czwartku na piątek poznaliśmy dwóch ostatnich półfinalistów Copa Libertadores. Do zespołów, które wczoraj awansowały czyli Gremio Porto ALegre i Nacional Montevideo dziś dołączyły Cruzeiro Belo Horizonte i Estudiantes La Plata. Zatem w półfinałach dojdzie do kolejnego pojedynku Brazylijskiego bowiem zmierzą się w bezpośrednim meczu Cruzeiro z Gremio. W drugim polfinale rzecz jasna zagrają Estudiantes z Nacionalem.
Po raz kolejny warto podkreślic że z rywalizacji odpadło FC Sao Paulo, które kolejny rok z rzedu zostało wyeliminowane przez.... zespoł Brazylijski . Zatem popularna Sampa nie może sobie poradzic z krajowymi rywalami. Rok temu było to Fluminense w ćwierćfinale, dwa lata temu Gremio w jednej ósmej, a trzy lata temu Internacional Porto Alegre w finale. Na kolejną szanse trzeba będzie poczekac do następnego sezonu.
Wczoraj Sao Paulo kończyli mecz w &#39;9&#39; po dwóch cz.kartkach dla Eduardo Costy i Andre Luisa. Gole padały w 2 połowie. Najpierw Henrique a potem Kleber z karnego przypieczętowali sukces.
Jeżeli ktoś ma ochote popatrzec na skrót tego meczu to :
Sao Paulo- Cruzeiro

PÓŁFINAŁY :

CRUZEIRO - GREMIO
ESTUDIANTES- NACIONAL

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
VS

⚽CRUZEIRO BELO HORIZONTE - GREMIO PORTO ALEGRE​

Już dzisiaj pierwsze starcie w półfinałowym pojedynku w Copa Libertadores. Bratobójcze starcie brazylijskich zespołow Cruzeiro Belo Horizonte i Gremio Porto Alegre.
Nie tak dawno wszyscy s&amp;plusmn;dzili że Brazylijczycy s&amp;plusmn; faworytami do zwycięstwa w Pucharze Wyzwoliciela. Przecież komplet ich klubów awansował do 1/8 finalu. Potem jednak pomału zaczęły sie wpadki. Na sam pocz&amp;plusmn;tek Palmeiras wyeliminował pierwszego rywala z Brazylii by teraz odpasc smameu z Nacionalem Montevideo. Zatem dwaj przedstawiciele Brazylijscy odpadli. Jeden wyeliminowany w bratobójczym pojedynku. W 1/4 także doszło do starcia Brazylijskiego. Cruzeiro wyeliminowało faworyzoowane FC Sao Paulo. Teraz w półfinale trzeci pojedynek wewnętrzny. I jak tutaj nie mówic o pechu. W tej rundzie także jeden klub odpadnie zatem nie powiedziane że zwycięzc&amp;plusmn; będ&amp;plusmn; Brazylijczycy chociaż zapewne maja na to ogromn&amp;plusmn; chrapke. Może się zatem okazac że z tych pojedynków gór&amp;plusmn; wyjd&amp;plusmn;... Argentyńczycy z Estudiantes La Plata którzy s&amp;plusmn; faworytem w meczach z Nacionalem Montevideo w drugim meczu Półfinalowym .

Bez w&amp;plusmn;tpienia atutem Cruzeiro będzie w dzisiejszym meczu gra przed własn&amp;plusmn; publiczno&amp;para;ci&amp;plusmn;. Jednak Gremio ma na ławce &amp;para;wietnego trenera Paulo Autuori. Ten wybitny szkoleniowiec zdobył już Puchar Wyzwoliciela w 2005 roku z Sao Paulo, a potem nawet udało mu się zdobyc z tym samym klubem Klubowe M&amp;brvbar; pokonuj&amp;plusmn;c w finale Liverpool 1:0. W zespole gospodarzy może się tak zdarzyc że nie wyst&amp;plusmn;pi Leo Fortunato z powodu lekkiego urazu kolana, w razie co gotowy do wskoczenia do składu jest Thiago Heleno. Wraca do składu natomiast Thiago Robeiro jednak nie jest jeszcze na tyle zdolny by grac przez cały mcez zatem powinien pojawic się w drugiej połowie meczu na podmęczonego rywala. W ostatnich meczach ligowych oba zespoły nie osi&amp;plusmn;gnęły zwyciestw. Gremio rzutem na ta&amp;para;me po bramce Maxi Lopeza zdołali zremisowac 2:2 z Goias u siebie jendak na rozgrzeszenie tego wyniku może &amp;para;wiadczyc fakt że najlepsi gracze odpoczywali i regenerowali sily po starciu z Caracas i czekali na dzisiejszy mecz. Trener Cruzeiro także dał odpoczac paru swoim kluczowym graczom, ale jego rezerwowi przegrali 2:4 z Gremio Baureri co uznane zostało za niespodzianke. Teraz jednak przed nimi mecz najważniejszy w chwili obecnej więc nikt nie zaprz&amp;plusmn;ta sobie głowy tym co było podczas weekendu.
Mecz zapowiada się bardzo ciekawie. Relacje z pojedynku przeprowadzi TVP Sport od godziny 2:45.

Przewidywane składy :

CRUZEIRO ( 4-4-2) : Fábio - Jonathan, Léo Fortunato (Thiago Heleno), Leonardo Silva , Gerson Magr&amp;atilde;o- Elicarlos, Henrique, Marquinhos Paraná, Wagner- Wellington Paulista (ThiagoRibeiro) , Kléber

GREMIO (4-4-2 ) :Marcelo Grohe - Ruy (William Thiego), Léo, Réver, Fábio Santos- Túlio, Adílson, Tcheco, Souza- Alex Mineiro, Maxi López

Propozycja : Poniżej 2,5 gola

Źródło : http://www.campeonato.pl

Zapraszam do dyskusji na temat mezców pólfinałowych Copa Libertadores i pisania analiz;)

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Club Nacional de Football - Estudiantes de La Plata​

Jak Robson wyżej napisał, jest to mecz półfinałowy Copa Libertadores. W pierwszym spotkaniu, w Argentynie ekipa z La Platy wygrała 1:0. W nocy rewanż, który myślę będzie bardzo zacięty. Bardzo wiele przemawia za Argentyńczykami. Ostatnio są w dużo lepszej formie niż ekipa Nacionalu, która w ostatnich 6 spotkaniach 3 razy zremisowała i poniosła 3 porażki. Co prawda większość tych spotkań była na wyjeździe, ale u siebie też ostatnio nie zachwycają (porażka i remis). A Estudiantes ostatnio gra naprawdę nieźle, ostatnie 8 spotkań w ich wykonaniu to 6 wygranych i 2 porażki w lidze, którą chyba wtedy trochę odpuścili. Ale nie widzę opcji żeby odpuścili Copa Libertadores, w którym na 8 ostatnich spotkań wygrali 7, jedno remisując, a przeciwników mieli niekiepskich, jak np Cruzeiro, Deportivo Quito czy Defensor Sporting. normalnie wg mnie wszystko przemawiałoby za ekipą z La Platy, jest jednak jedna rzecz, o której może nie wszyscy wiedzą, ale buki chyba tak patrząc na kursy. Otóż o tym, że Agustín Alayes i Marcos Angeleri, czyli 2 podstawowi obrońcy pauzują, wiadomo już od jakiegoś czasu, ale w dzisiejszym spotkaniu nie zobaczymy gwiazdy, kapitana i ducha zespołu czyli Juana Sebastiana Verona, który walczy z urazem prawej stopy. Veron będzie obecny na meczu, ale niestety w nim nie wystąpi. Zastępować w podstawowej 11 ma go Matías Sánchez albo Diego Galván, którzy choć są niezłymi zawodnikami, to nie znaczą dla ekipy tyle co Veron. Trener Estudiantes mówi że to będzie próba ognia dla całej ekipy, a on absolutnie wierzy w swoich zawodników i w to, że pokażą tyle ile tylko potrafią na boisku. Wobec tej absencji podstawowy skład Estudiantes będzie wyglądał prawdopodobnie tak:
Mariano Andújar, Cristian Cellay/Juan Manuel Díaz, Rolando Schiavi, Leandro Desábato, Germán Ré, Enzo Pérez, Rodrigo Braña, Matías Sánchez/Diego Galván, Leandro Benítez; Gastón Fernández i Mauro Boselli.
O składzie Nacionalu nic mi nie wiadomo, tyle o meczu piszą w kolumbijskiej gazecie, którą akurat czytałem.
A tak jeszcze o meczu, to uważam, że brak Verona może być solidnym osłabieniem, ale nie wierzę, że nagle ekipa Estudiantes przestanie grać. Jak dla mnie spokojnie mogą powalczyć z Nacionalem, zwłaszcza że taki Sánchez ma potencjał, żeby zastąpić kapitana ekipy.
Moje typy:
remis/Estudiantes 1.66 bet365 ✅
Estudiantes 3.50 bet365 ✅
Estudiantes wygra 1 bramką 5.50 bet365 ✅

no to ładnie zaczynam po powrocie posesyjnym analizowanie xD
mówiłem że Sánchez da rade i dał rade.
Kto zagrał niech się cieszy, a kto nie niech teraz żałuje :p

Status
Zamknięty.