>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

CONCACAF Gold Cup 2011

Status
Zamknięty.
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
powinni już w 1 połowie władować ze 2-3 brameczki, ale z Salwadorem męczyli się bardzo pierwsze 45 minut.. Te zawieszenia nie powinny mieć wielkiego wpływu. Z pierwszego składu to bramkarz i obrońca, a w tym meczu ważniejszy będzie atak i skuteczność pod bramką przeciwnika;-)

H 3

hugoboss24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
widzial ktos jak kuba gra w pilke? jest to poziom san marino czy cos lepszego pozdrawiam ???? )

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
pod względem taktycznym znacznie gorszy poziom. Pod względem fizycznym, wybiegania, szybkości, siły znacznie lepszy, co wiadome.

marqs3lby 1,4K

marqs3lby

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ja postawiłem na over 4,5 gola i Meksyk wygrał 5:0 ???? ✅✅✅

Kolejny mecz na jaki się zdecyduje to Jamajka - Gwatemala. W sumie nie mam się co rozpisywać, wszystko zostało napisane przez kolege pirelli tutaj. Pierwszy mecz Jamajczycy wygrali 4:0 z Grenadą. Gwatemala zremisowała 0:0 z Hondurasem mimo gry w 9, stąd kurs na Jamajczyków @1,5 ale pokusze się i z chęcią obejrze mecz ????

ipococito13 107

ipococito13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zary
Jamajka - Gwatemala
O 1:00 naszego czasu w grupie B dojdzie do 2 spotkania w Gold Cup 2011. Drużyna Jamajki w 1 meczu wygrała dość pewnie 4-0 z Grenadą. Drużyna Gwatemali dość niespodziewanie (dla mnie) zremisowała z solidną drużyną Hondurasu. Z grupy awansują dwie pierwsze drużyny a wygrana z Gwatemalą przy wygranej Hondurasu z Grendą zagwarantował już by Jamajce awans. Ciężko mówić o bezpośrednich spotkaniach między Jamajką a Gwatemalą bo ostatni mecz między nimi miał miejsce w 2007 roku i zakończył się wygraną Jamajczyków 2-0. W 2011 roku Gwatemala rozegrała 6 spotkań a bilans to 1-2-2. Jamajka w 2011 roku rozegrał tylko 3 spotkania i ich bilans to 2-0-1. Afrykańska miłka jest bardzo nieobliczalna ale mam nadzieje że dobrze wyczułem mecz i Jamajka wygra z Gwatemalą.
Typ:1
Kurs:1.50

Ladbrokes
Więcej na blogu http://pro-typ.blogspot.com/

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
blaise +4 Punkty
misiek_84 149

misiek_84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek/okolice
11/06 01:00 Jamajka vs. Gwatemala
Typ: X2 ⛔
Kurs: 2,62 (Bet365)
Wynik: 2-0

Po wczorajszym małym przełamaniu dzisiaj też pójdę lekko pod prąd. Nie przeceniałbym za bardzo tej wygranej Jamajki 4-0 w pierwszym meczu bo to Grenada zagrała a`la Kuba czyli jeden niecelny strzał w meczu plus 1 rzut rożny i 32% posiadania piłki. I oglądając mecz nie widać było żeby Jamajka ich zdominowała czy coś Reggae Boys grali sobie swój radosny futbol czasami nawet efektownie ostrzeliwując trybuny to i kilka bramek wpadło. Gwatemala z kolei co też było dla mnie dużym zaskoczeniem zremisowała z trochę jednak wyżej notowanym Hondurasem. Co prawda ponieśli straty, dwie czerwone kartki ale nawet mimo tego utrzymali korzystny rezultat. Dla zespołu Gwatemali zdobycie jakichkolwiek punktów też bardzo przybliży się do awansu z grupy bo ostatni mecz gra z najsłabszą w tej grupie Grenadą. Jamajka ostatnio wygrała kilka spotkań ale byli to rywale niżej notowani, w marcu przegrała z Wenezuelą 0-2 z którą również przed turniejem Gold Cup 0-2 przegrała Gwatemala. Mecze między tymi zespołami wygrywała Jamajka ale nie było to jakieś zdecydowane wygrane raczej jednobramkowe, a zdarzały się również remisy. Dlatego skoro udało się z Hondurasem czemu przy dużej motywacji spowodowanej szansą na awans ma się nie udać ze słabszą Jamajką. Zwłaszcza, że Jamajka nie przekonała mnie w stu procentach w pierwszym meczu.

marqs3lby 1,4K

marqs3lby

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Misiek, a oglądałeś mecz Honduras - Gwatemala? Gwatemala miała dużo szczęścia że nie przegrała bo Honduras atakował tylko nieporadnie. Poza tym Gwatemala oddała 0, słownie: zero celnych strzałów na bramkę Hondurasu.

misiek_84 149

misiek_84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek/okolice
Przyznaje nie oglądałem i opieram się na statystykach tego akurat meczu a z nich nie wynika przytłaczająca przewaga Hondurasu którą sugerujesz jak rozumiem, działo się też coś pod bramka Hondurasu, a Honduras nie oddał tych strzałów nie wiadomo ile. I pamiętaj że pół godz grali w osłabieniu a siedemnaście minut z doliczonym czasem w podwójnym osłabieniu.
&lt;table class=&quot;table general-stats&quot;&gt;&lt;thead&gt;&lt;tr class=&quot;sub-head&quot;&gt;&lt;th&gt;
&lt;/th&gt; &lt;th class=&quot;team&quot;&gt;Honduras&lt;/th&gt; &lt;th class=&quot;team&quot;&gt;Guatemala&lt;/th&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/thead&gt; &lt;tbody&gt; &lt;tr&gt; &lt;th&gt;Shots on goal&lt;/th&gt; &lt;td&gt;4&lt;/td&gt; &lt;td&gt;0&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;th&gt;Shots wide&lt;/th&gt; &lt;td&gt;2&lt;/td&gt; &lt;td&gt;6&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;th&gt;Fouls&lt;/th&gt; &lt;td&gt;8&lt;/td&gt; &lt;td&gt;7&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;th&gt;Corner Kicks&lt;/th&gt; &lt;td&gt;3&lt;/td&gt; &lt;td&gt;4&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;th&gt;Offsides&lt;/th&gt; &lt;td&gt;0&lt;/td&gt; &lt;td&gt;1&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;th&gt;Possession&lt;/th&gt; &lt;td&gt;59%&lt;/td&gt; &lt;td&gt;41%&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;http://concacaf.globalsportsmedia.com/page.php?sport=soccer&amp;amp;language_id=us&amp;amp;page=tournament&amp;amp;view=match&amp;amp;match_id=1091682
Dominowała to Jamajka w swoim meczu ale wynikało to raczej ze słabości Grenady o czym pisałem wyżej.
&lt;table class=&quot;table general-stats&quot;&gt;&lt;thead&gt;&lt;tr class=&quot;sub-head&quot;&gt;&lt;th&gt;
&lt;/th&gt; &lt;th class=&quot;team&quot;&gt;Jamaica&lt;/th&gt; &lt;th class=&quot;team&quot;&gt;Grenada&lt;/th&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/thead&gt; &lt;tbody&gt; &lt;tr&gt; &lt;th&gt;Shots on goal&lt;/th&gt; &lt;td&gt;10&lt;/td&gt; &lt;td&gt;0&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;th&gt;Shots wide&lt;/th&gt; &lt;td&gt;7&lt;/td&gt; &lt;td&gt;1&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;th&gt;Fouls&lt;/th&gt; &lt;td&gt;10&lt;/td&gt; &lt;td&gt;9&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;th&gt;Corner Kicks&lt;/th&gt; &lt;td&gt;8&lt;/td&gt; &lt;td&gt;1&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;th&gt;Offsides&lt;/th&gt; &lt;td&gt;4&lt;/td&gt; &lt;td&gt;0&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;th&gt;Possession&lt;/th&gt; &lt;td&gt;68%&lt;/td&gt; &lt;td&gt;32%&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;http://concacaf.globalsportsmedia.com/page.php?sport=soccer&amp;amp;language_id=us&amp;amp;page=tournament&amp;amp;view=match&amp;amp;match_id=1091681

marqs3lby 1,4K

marqs3lby

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Tu masz mecz Jamajki z Grenadą:

http://www.youtube.com/watch?v=c4Lwg13gBQc&amp;amp;feature=related

A tu Gwatemali z Hondurasem:

http://www.youtube.com/watch?v=MWUr55G6zPg

Zwróć uwagę na płynność rozgrywania piłki przez Jamajczyków i dynamikę gry. Owszem, Grenada to słaba drużyna ale nie oszukujmy się, Gwatemala nie jest wiele lepsza. Wszystko okaże się za kilka godzin ale wierzę w dwu-trzybramkową wygraną Jamajki, tym bardziej że zwycięstwo zapewnia Jamajczykom awans do kolejnej fazy turnieju.

misiek_84 149

misiek_84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek/okolice
Obejrzałem te skróty i moim zdaniem przy tej poprzeczce mnóstwo szczęścia Gwatemali a w większości sytuacji to jednak odpowiednia asekuracja i mądre wybory bramkarza. Czyli dokładne to czego zabrakło Grenadzie bo zostawili za dużo miejsca Jamajczykom, a co do ostatniej bramki to bardzo ładna ale to tez chyba więcej szczęścia bo ile takich strzałów trafia do bramki zwłaszcza, że Jamajczycy próbowali kilka razy w tym meczu i nie zawsze wychodziło. Gwatemala też ma szansę na awans z grupy i nawiązanie do historycznych osiągnięć. Jamajka nie musi wcale wygrywać żeby wyjść z grupy. A poza tym ja nie twierdzę, że to pewniak jakiś. Może twój typ okaże się właściwy zwłaszcza że takie drużyny są trochę nieprzewidywalne. Ale liczę, że moja analiza sytuacji okaże się trafniejsza przedstawiłem klika argumentów na poparcie niech każdy sam zdecyduje ????

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
nie no spoko, tylko się zastanawiałem czy to zwykłe przejęzyczenie czy po prostu automatycznie murzynów z Jamajki zakwalifikowałeś jako Afrykanów:-D
najważniejsze, że typ na ✅
Honduras się ładnie rozstrzelał. Po remisie Kostaryki, Gold Cup znowu daje zarobić. Dzisiaj win USA, ale kurs słabiutki, a z hc już troszkę ryzykownie. Drugi mecz dla mnie no bet, ale może jakiś over bo obrona Gwadelupy nie wyglądała najlepiej z Panamą i pokazali, że nawet w 10 potrafią strzelać bramki.

marqs3lby 1,4K

marqs3lby

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ale liczę, że moja analiza sytuacji okaże się trafniejsza przedstawiłem klika argumentów na poparcie niech każdy sam zdecyduje ????

No niestety ale tak się nie stało ;)

Miałem &quot;przyjemność&quot; oglądania meczu do 40 minuty i to był chyba ostatni mecz Gold Cup&#39;u który obejrze. To była masakra, gra polegała na dalekim wybiciu w przód i szybkim (Jamajka) biegnięciu w jej stronę. Być może w drugiej połowie obraz gry się zmienił ale ja nie wytrzymałem nawet do przerwy i wyłączyłem bo styl był gorszy od naszych polskich kopaczy.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
Miałem &quot;przyjemność&quot; oglądania meczu do 40 minuty i to był chyba ostatni mecz Gold Cup&#39;u który obejrze. To była masakra, gra polegała na dalekim wybiciu w przód i szybkim (Jamajka) biegnięciu w jej stronę. Być może w drugiej połowie obraz gry się zmienił ale ja nie wytrzymałem nawet do przerwy i wyłączyłem bo styl był gorszy od naszych polskich kopaczy.
lol, czego ty chłopie oczekiwałeś po reprezentacji JAMAJKI i GWATEMALI?
nie wiem czy to ostatnie zdanie na poważnie, ale jeżeli naprawdę chciałeś lepszego futbolu od Polaków, to fajne masz oczekiwania, nie powiem. Chcesz zobaczyć dobra piłkę na tym turnieju to oglądaj mecze Meksyku i USA..

marqs3lby 1,4K

marqs3lby

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Obejrzyj sobie czwartą bramkę Jamajczyków. Nie spodziewalem się gry Barcelony ale myślałem że chociaż pograją troche akcji a nie bezsensowne wybijanie w przód. Nawet z Grenadą tak nie grali, nawet komentatorzy mówili że Gwatemala bardzo zaskoczyła Jamajczyków.

misiek_84 149

misiek_84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek/okolice
Cytat:
&lt;table width=&quot;100%&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;6&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;alt2&quot; style=&quot;border:1px inset&quot;&gt; Napisał Misiek_84 -&gt;

Ale liczę, że moja analiza sytuacji okaże się trafniejsza przedstawiłem klika argumentów na poparcie niech każdy sam zdecyduje :smile:

&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
No niestety ale tak się nie stało :wink:
Nom tym razem miałeś racje i jest 1-0 dla Ciebie ;) tak bywa raz się wygrywa raz przegrywa ale turniej trwa. Na dzisiaj też dość ryzykownie, bo żeby wygrać trzeba grać. Ciekawy jestem czy ta nasza dyskusja pomogła komuś wczoraj w podjęciu dobrej decyzji ????
12/06 00:00 Kanada vs. Gwadelupa
Typ: 2 AH(Gwadelupa +1)
Kurs: 1,975 (Bet365)

Typ: Gole powyżej 3⛔
Kurs: 2,10 (Bet365)
Wynik: 1-0
// 4&#39; ???? J. Lambourde (Gwadelupa), przy okazji wspomnę o wyniku drugiego meczu USA-Panama 1-2 :wowsdf::wowsdf::wowsdf: i No comments...
Obydwa zespoły przegrały swoje pierwsze mecze, raczej przesądzone jest, że do awansu z grupy potrzebne będzie min. 4pkt bo Gwatemala i Salwador maja w ostatniej serii do ogrania fatalnie spisujące się Grenadę i Kubę. Dlatego w tym meczu liczy się tylko zwycięzca bo z kolei w tej grupie w ostatniej kolejce nie będzie łatwo. Gwadelupa zagra z USA i raczej przegra jedyne na co może liczyć to, że Amerykanie dzisiaj zapewnią sobie awans w meczu z Panama i wtedy może uda się urwać jakiś pkt. Kanada zagra z Panama właśnie, która też do końca będzie musiała walczyć o pkt bo chyba wszyscy zakładamy, że dzisiaj przegra tylko nie opłaca się na to stawiać. W związku z tym liczę na otwartą grę i sporo zwrotów akcji. Obydwa zespoły nie dysponują super obroną więc powinny dojść do wniosku, że najlepszą obrona jest atak. Kanada pozwalała na wiele Amerykanom w swoim polu karnym ale sama też potrafiła coś wykreować w ataku. Gwadelupa w dziewięciu walczyła dzielnie do końca w meczu z Panamą a to przecież rankingowo podobny poziom co Kanada, nawet Panama wygląda w tej korespondencyjnej rywalizacji trochę lepiej. Stąd moje typy, uważam że Gwadelupa nie jest zupełnie bez szans liczę na wyrównane widowisko z kilkoma bramkami. Najlepiej 2-2 albo 2-3 ????

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
Meksyk - Kostaryka

Meksyk to najsilniejsza z ekip biorących udział w Złotym Pucharze CONCACAF. Można się było tego spodziewać jeszcze przed rozpoczęciem zmagań, a teraz sami piłkarze tylko utwierdzili nas w przekonaniu. Jedyną drużyną, która może zagrozić podopiecznym de la Torre jest reprezentacja Stanów Zjednoczonych i z pewnością między nimi rozstrzygnie się kwestia tryumfu w rozgrywkach. Co prawda Panama i Jamajka dają nadzieję na inny przebieg wydarzeń, ale jeżeli faktycznie jakaś inna drużyna wywalczy sobie miejsce w finale, wywalczy kosztem Stanów. Meksyk mając w składzie takich zawodników jak skuteczny Javier Hernandez, szybki, zwinny Giovani dos Santos może być spokojny o bramki o czym świadczą dotychczasowe rezultaty: 5:0 z Kubą i El Salvador. Za 0 z tyłu odpowiadają Rafael Marquez czy Carlos Salcido. Kostaryka to na pewno nie są chłopcy do bicia, ale z tym samym El Salvadorem remis wywalczyli dopiero w czwartej czy piątej minucie czasu doliczonego. Myślę, że Meksyk udowodni swoją wyższość i z pierwszego miejsca awansuje do ćwierćfinału.
Moja propozycja: Meksyk - 1,53 Betsafe ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
vernix +5 Punkty (Za Meksyk ;))
nolito +1 Punkty (:plus: :])
V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moja propozycja: Meksyk - 1,53 Betsafe
Tak na dobrą sprawę to remis urządza obie drużyny, a już na pewno Meksyk. Do tego zespołem Kostaryki kieruje Lavolpe, który prowadził reprezentację Meksyku podczas MŚ 2006 i wiele zespołów ligi meksykańskiej. Nie będę mówił, że ma coś do udowodnienia, ale dobrze zna tamtejszą piłkę i ten czynnik może mieć wpływ na przebieg meczu.
Według mnie ciężko dla tego spotkania jest dać jakiś konkretny typ i sam odpuszczam ten mecz.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Też mi ten mecz śmierdzi remisem i typem BTS.Meksyk jeszcze nie stracił gola.Do pierwszego miejsca wystarczy im 1pk tak jak Kostaryce by wyjść z grupy.Meksyk może wystawić kilku rezerwowych by oszczędzić najlepszych graczy na dalsza część turnieju.granie Meksyku po kursie 1,44-1,53 mija się z celem

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
Kolejny popis Meksykanów, nie było żadnej taryfy ulgowej, zagrali optymalnym składem i udowodnili swoją siłę. Tym razem nie strzelał Hernandez, ale błysnął Guardado. Jego pierwszy gol to mistrzostwo świata, zresztą jak i cała akcja. Podobnie bramka na 4:0 Barrery. Kostaryka mimo porażki, awansowała do ćwierćfinału. El Salvador po prostu nie był w stanie wyprzedzić ich pod względem bilansu bramkowego.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
tak, ale nie zapominajmy, że awansują także 2 drużyny z 3 miejsc i możliwe, że się wśród nich znajdzie.
Dzisiaj bardzo ciekawy mecz Honduras-Jamajka. Na razie to Jamajczycy na czele z dwoma zwycięstwami, jednak Honduras po remisie z Gwatemalą, pokazał swoją siłę gromiąc Granadę aż 7:1. Jest kilka mankamentów ich teamie, jak np. fatalny bramkarz, który nie potrafi łapać piłki do koszyczka i drugi stoper grający obok Chaveza, który też jest naprawdę mierny.. Honduras mimo tego wydaje mi się, że ma znacznie lepszy skład od Jamajczyków. Kilku graczy gra w Europie, reszta w Ameryce Płd i są w jakimś stopniu ułożonym taktycznie zespołem. Nie można powiedzieć tego o szalonych Jamajczykach, którzy na razie wykorzystują swoją fantazję, warunki fizyczne i pokonują te słabsze zespoły, ale już na Honduras myślę, że może to nie wystarczyć, dlatego kurs 2,20 naprawdę kusi.. ;-)

Status
Zamknięty.