>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ComeOn

skrewdriver 3

skrewdriver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam dość nietypowy problem z wypłatą. Kiedy wciskam &quot;dokonaj wypłaty&quot; w ramach transferu międzynarodowego po prostu nic się nie dzieje. Próbowałem dokonać wypłaty na trzech różnych przeglądarkach i nic. Może ktoś z Was miał podobny problem?

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Ja mam dość nietypowy problem z wypłatą. Kiedy wciskam &quot;dokonaj wypłaty&quot; w ramach transferu międzynarodowego po prostu nic się nie dzieje. Próbowałem dokonać wypłaty na trzech różnych przeglądarkach i nic. Może ktoś z Was miał podobny problem?

Tak, pomogło mi wtedy po prostu...czekanie :jezora: Kliknąłem raz i czekałem kilka minut aż w końcu wyskoczyło, bo wcześniej po prostu klikałem co minutę jeszcze raz i wtedy automatycznie ładowało wszystko od nowa. Jak coś to wypłacałem za pomocą Chrome&#39;a ????

M 4

mnanaszko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też miałem z tym problem.. na Chrome nie dało się kliknąć &quot;wypłać&quot;, na IE bez problemu.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Mega promocja w ComeOn

Wygraj dodatkowe nagrody - tylko u nas!
plus do 500PLN na więcej na STAR T - tylko u nas!

Tylko w lutym mamy do rozlosowania kilka ciekawych nagród dla nowych graczy ComeOn:

1. Tablet Ipad 3 32GB 3G - czarny
2. nagroda &quot;życzenie&quot; do 300PLN
3, Profesjonalna walizkę pokerową (lub nagrodę życzenie do 100PLN)
4. 10 bonusów, każdy o wartości 25PLN
5. 10 x 25 darmowych spinów
6. Dla pozostałych graczy czekają 10 darmowych spinów

Bonusy oraz spiny są wolne od obrotu! Nagrody gwarantowane!

Oprócz tego, każdy nowy gracz może skorzystać z innych promocji:
Promocja w ComeOn: 3 bonusy do wyboru! Nawet 500PLN za darmo!

Jak skorzystać z promocji i zakwalifikować do loterii

1. Gracz musi założyć konto w dniach 01 - 28 luty z promocyjnego linku:
&gt;&gt; Link upoważniający do skorzystania z oferty i promocji &lt;&lt;
Dla bezpieczeństwa zalecam przed wejściem i rejestracją wyczyścić ciasteczka w przeglądarce

2. Dokonaj depozytu na minimum 50PLN i wnieść min. 2 zakłady o łącznej wartości wpłaconego depozytu

3. Wyślij zgłoszenie na adres: [email protected] w treści wpisując:
- datę założenia konta
- login z ComeOn
- nagroda &quot;życzenie&quot; (w przypadku wylosowanie właśnie Ciebie, otrzymasz wymarzoną nagrodę np. słuchawki czy grę na PC/PS3 itd do kwoty 300pln)
W tytule proszę wpisać &quot;Ipad z ComeOn&quot;

To wszystko :wink: Promocja jest przeznaczona tylko dla użytkowników forum.bukmacherskie.com. Promocja trwa tylko do 28 lutego!
Nie będzie lepszej okazji do rejestracji konta w ComeOn niż teraz :wink:
W ComeOn mało osób rejestruje się,nagród jest sporo, a więc na 100% każdy wygra nagrodę!

Pozostałe promocje można łączyć ze sobą!
Lista nagrodzonych zostanie ogłoszona w tym temacie do 15 marca.

*Tylko po dokonaniu obrotu na min 10PLN w kasynie jest możliwość techniczna dopisania darmowych spinów! Osoba, która wygra darmowe rundy w kasynie musi do końca miesiąca (najpóźniej do 2.03) zagrać za minimum 10zł w kasynie na grach firmy NetEnt!

Nie zwlekaj! Zarejestruj się już teraz!

B 178

becks-59091

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziwne praktyki u nich.
Wybrałem sobie dwa overki do gry. Wpisałem stawkę po czym po kilkunastu sekundach zakład odrzucony.
Nie minęło kilkanaście kolejnych sekund a kursy na pozycje, które chciałem zagrać poleciały trochę w dół - dokładnie z 1,91 na 1,8 i z 1,85 na 1,77
Stawka zwyczajna, nie szalałem a od razu Ako znacznie mniejsze, i to dużo.

X 23

xalivir

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazowieckie
Witam ,mam pytanie , wpłaciłem do nich 50 zł wczoraj (tj . wtorek) ,dokument juz zaakceptowane , zrobiłem w nocy 2k (wczorajszą), dałem wypłate 1750 , z reszty zrobiłem kolejne 2.5k, dałem dziś tj. przed chwilą wypłate ,reszte zostawilem i pytanie takie jest czy obię wypłaty wyjdą jednocześnie ? oraz czy ComeOn nie będzie żadnych dodatkowych problemów robił , oraz jak długo trwa wypłata , pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
cysiukox +5 Punkty
tsafack 243

tsafack

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z przyszlosci - znam wyniki/PLOCK
Mam pytanie. Czym różni się w tym buku szybka rejestracja od pełnej? Czy w szybkiej mogę wpłacić kasę, czy może to jest wirtual jakis?
support mi odpisał (co nie rozwiązuje mojego problemu):
&quot;przy pelnej rejestracji musi Pan podac swoje dane, nastomiast przy szybkiej wystarczy podanie emaila i hasla.&quot;

C 2

chestter88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
comeon mial wplacic wczoraj bonusy za lige mistrzow za przegrane zaklady i dalej nie wplacil, tez tak macie ?

damianres 70

damianres

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
comeon mial wplacic wczoraj bonusy za lige mistrzow za przegrane zaklady i dalej nie wplacil, tez tak macie ?

ja dostalem, zobacz w bonusach tam powinien byc

W 1

wanted

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy tylko ja tak mam ale nie mam nigdzie pol do wpisania loginu i hasla zawsze byly u gory a teraz ich tam nie mam. Mieliscie cos podobnego?

dspk666 87

dspk666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wroclaw
Jak dlugo idzie u nich wyplata np do alior syns ? W niedziele kasa wyszla z konta przykladowo kiedy moge sie jej spodziewac ?

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Witam! Spotkałem się z dość niemiłą sytuacją u tego buka i chciałem zapytać czy to u nich standard? A mianowicie, zawarłem zakład live na mecz piłki nożnej: Islandia Szwecja na over 2.5 przy wyniku 2-0 ok.80 min. meczu oczywiscie mój zakład został zawarty pieniądze z konta odjęte i co się okazje gdy w 90min padła bramka na 2-1 to po zakończeniu meczu nastąpił zwrot stawki, a zakład znikł z historii zakładów ... Pisałem na chacie ale chcą nr zakładu a jak mam go podać jak nie ma go w historii ...

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Filipin
wpłacał ktoś ostatnio przez paysefcard? Bo u mnie juz od tygodnia problem, pojawia się okienko że tranzakcja przebiegła pomyślnie i nic się nie dzieje. Po wylogowaniu kasy brak i jest w oczekujących depozytach, po 2 godz wraca na karte paysefcard. A w innych bukach unibet,bet365 kasa od razu po minucie jest, tylko w comeon taki problem.

N 2

najdzel9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam.otoz mam problem bo nie wiem dlaczego po rozliczeniu kuponu nie dodali mi pieniedzy na konto.dzis w nocy trafilem kupon z nba i jest juz rozliczony,pisze ze wygrany ale na koncie nadal zadnych srodkow.o co tu chodzi panowie?

M 44

mazitbg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam.otoz mam problem bo nie wiem dlaczego po rozliczeniu kuponu nie dodali mi pieniedzy na konto.dzis w nocy trafilem kupon z nba i jest juz rozliczony,pisze ze wygrany ale na koncie nadal zadnych srodkow.o co tu chodzi panowie?

Też miałem to samo z pewnym kuponem, ale po wymianie kilku maili z nimi dodali normalnie sume do salda.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Marcowa promocja w ComeOn

Wygraj dodatkowe nagrody - tylko u nas!
plus do 500PLN na więcej na STAR T - tylko u nas!

Tylko w marcu mamy do rozlosowania kilka ciekawych nagród:

1. Konsolę Sony PlayStation 3 Super Slim (500GB)+ FIFA 14 + Zestaw Sportowy 14w1
2. nagroda &quot;życzenie&quot; do 200PLN
3, Zestaw pokerowy
4. 2x pendrive 8 GB
5. 8 bonusów, każdy o wartości 25PLN
6. 8 x 25 darmowych spinów

Bonusy oraz spiny są wolne od obrotu! Nagrody gwarantowane!

Oprócz tego, każdy nowy gracz może skorzystać z innych promocji:
Promocja w ComeOn: 3 bonusy do wyboru! Nawet 500PLN za darmo!

Jak skorzystać z promocji i zakwalifikować do loterii
1. Gracz musi założyć konto w dniach 01 - 31 marca z promocyjnego linku:
&gt;&gt; Link upoważniający do skorzystania z oferty i promocji &lt;&lt;
Dla bezpieczeństwa zalecam przed wejściem i rejestracją wyczyścić ciasteczka w przeglądarce

2. Dokonaj depozytu na minimum 50PLN i wnieść min. 2 zakłady o łącznej wartości wpłaconego depozytu

3. Wyślij zgłoszenie na adres: [email protected] w treści wpisując:
- datę założenia konta
- login z ComeOn
- nagroda &quot;życzenie&quot; (w przypadku wylosowanie właśnie Ciebie, otrzymasz wymarzoną nagrodę np. słuchawki czy grę na PC/PS3 itd do kwoty 200pln)
W tytule proszę wpisać &quot;marcowa promocja z ComeOn&quot;

To wszystko :wink: Promocja jest przeznaczona tylko dla użytkowników forum.bukmacherskie.com. Promocja trwa tylko do 31 marca!
Nie będzie lepszej okazji do rejestracji konta w ComeOn niż teraz :wink:
W ComeOn mało osób rejestruje się,nagród jest sporo, a więc na 100% każdy wygra nagrodę!

Pozostałe promocje można łączyć ze sobą!
Lista nagrodzonych zostanie ogłoszona w tym temacie do 15 kwietnia.

*Tylko po dokonaniu obrotu na min 10PLN w kasynie jest możliwość techniczna dopisania darmowych spinów! Osoba, która wygra darmowe rundy w kasynie musi do końca miesiąca (najpóźniej do 2.03) zagrać za minimum 10zł w kasynie na grach firmy NetEnt!

Nie zwlekaj! Zarejestruj się już teraz!

S 18

sebakrk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Skuszony bonusami wpłaciłem do nich małą kwotę.
Mam problem z autoryzowaniem telefonu. Od tygodnia próbuję rozwiązać problem za pomocą supportu który cały czas jest offline.
Na maile odpowiadają po 2-3 dniach. Czy to standard czy ja mam pecha ?
W porównaniu do Bet365 to jakiś dramat.