>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ComeOn

tremen 10

tremen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
oderne
ale czemu mam obrócić depozyt jak go tylko wpłaciłem??
czyli jak wpłace 1000 zł i przegram 200 zł to nie moge wypłacić reszty bo musze to raz obrócić??

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Pytania jak w przedszkolu. A co ty dziecko jesteś, myślisz że bukmacherzy to instytucje charytatywne? U każdego bukmachera zasada jest taka, że wpłacony depozyt musi być 1x obrócony. Ma to związek z przeciwdziałaniem praniu brudnych pieniędzy. Czasem u niektórych buków może być tak, że 1,2 pierwsze wypłaty przepuszczą. Szczególnie na drobne kwoty. Ale generalnie wszędzie jest zasada, że 1x trzeba obrócić. Na czymkolwiek.

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
ale czemu mam obrócić depozyt jak go tylko wpłaciłem??
czyli jak wpłace 1000 zł i przegram 200 zł to nie moge wypłacić reszty bo musze to raz obrócić??

Polecam najpierw czytać regulaminy, zanim zaczniesz robić gdzie indziej konto, na przyszłość.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
ja w poniedziałek o 12 zleciłem i już poszło , a ty o 23, więc według moich obliczeń dziś około 21 powinni ci puścić twoją wypłatę :grin:

Aktualizacja :cool: Twoje obliczenia za bardzo doceniały ComeOn ;) Radosnego maila o przetworzeniu wypłaty dostałem dziś o 19, ale ważne, że jest już w trakcie ????

marasking 63

marasking

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytania jak w przedszkolu. A co ty dziecko jesteś, myślisz że bukmacherzy to instytucje charytatywne? U każdego bukmachera zasada jest taka, że wpłacony depozyt musi być 1x obrócony. Ma to związek z przeciwdziałaniem praniu brudnych pieniędzy. Czasem u niektórych buków może być tak, że 1,2 pierwsze wypłaty przepuszczą. Szczególnie na drobne kwoty. Ale generalnie wszędzie jest zasada, że 1x trzeba obrócić. Na czymkolwiek.
Nie trzeba, i instytucja charytatywna nie ma tu nic dorzeczy. Ile razy wpłaciłem np. 2000zł i z pierwszego zakładu, albo w kasynie wygrywałem po 1000-1500zł i generalnie po obróceniu 500zł (25% kwoty depozytu) wypłacałem całość. To jest twoja kasa i ty decydujesz jak ją sie dysponuje. W kasynie naziemnym rozmieniasz 100zł i jak przegrasz 30zl to nie możesz iśc do kasy wymienić 70zł ??? Myślcie trochę

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Nie trzeba, i instytucja charytatywna nie ma tu nic dorzeczy. Ile razy wpłaciłem np. 2000zł i z pierwszego zakładu, albo w kasynie wygrywałem po 1000-1500zł i generalnie po obróceniu 500zł (25% kwoty depozytu) wypłacałem całość. To jest twoja kasa i ty decydujesz jak ją sie dysponuje. W kasynie naziemnym rozmieniasz 100zł i jak przegrasz 30zl to nie możesz iśc do kasy wymienić 70zł ??? Myślcie trochę

Jeśli wpłacałeś przez bank i chcesz wypłacić na konto to nie ma problemu, ale jeśli wpłacasz jedną metodą, a chcesz wypłacić inną (np. wpłata na konto, wypłata na moneybookers), to wtedy mogą robić problem i kazać obrócić 1x depozytem, ja to tak widzę.

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli wpłacałeś przez bank i chcesz wypłacić na konto to nie ma problemu, ale jeśli wpłacasz jedną metodą, a chcesz wypłacić inną (np. wpłata na konto, wypłata na moneybookers), to wtedy mogą robić problem i kazać obrócić 1x depozytem, ja to tak widzę.
Tylko ze przez Moneybookers nie da się wypłacic bo oni nie obsługują tej formy płatności :]

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Tylko ze przez Moneybookers nie da się wypłacic bo oni nie obsługują tej formy płatności :]

Tak, wiem, ale ja nawiązywałem do wcześniejszych postów o &quot;bukmacherach&quot;, nie konkretnie ComeOn ;)

89fanatyk 52

89fanatyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile się czeka na e-maila do weryfikacji? SMS przyszedł do 5 minut, a @ idzie już 3 dzień chyba .... a kasę muszę wypłacić

riczardpro 20

riczardpro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Orientuje sie ktoś jak to jest z tymi bonusami na ComeOn? Chodzi mi o to, czy po wpłacie pieniędzy i wyboru bonusu od razu dostaje ten bonus i moge zacząć go obracać? Bo gdzieś w tym temacie przeczytałem, że aby dostać bonus trzeba postawić cały depozyt jako pojedyncza stawka. Prawda to? Na stronie buka nie zauważyłem nic na ten temat

chlorek_potasu1 11

chlorek_potasu1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Reda
ja od soboty czekam na depozyt do nich, i czekam, i czekam, kasa z konta sciagnieta, a u nich nie ma. ale to chyba ostatni depozyt.
nadal czekam na depozyt, pisałem do supportu to napisali tylko ze mam sie uzbroic w cierpilowsc :p

logicus 139

logicus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pojawił się u nich typ zakładu: &quot;losowanie bez zakładu&quot;
Co to jest? Czy to jest ich określenie DNB?

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Pojawił się u nich typ zakładu: &quot;losowanie bez zakładu&quot;
Co to jest? Czy to jest ich określenie DNB?

Tak, chcieli spolszczyć Draw No Bet, to im wyszło Losowanie Bez Zakładu :cool: Bo draw to po angielsku zarówno remis, jak i losowanie, więc użyli złego translatora i nieszczęście gotowe :jezora:

chlorek_potasu1 11

chlorek_potasu1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Reda
nadal czekam na depozyt, pisałem do supportu to napisali tylko ze mam sie uzbroic w cierpilowsc :p
Witam Panowie, czy mieliście taką sytuację że poszedł wam depozyt, jeden po drugim ( drugi właściwie po 6 min).NIby wszytko ok, tylko ze depozyt drugi nie wpłynol, tymbardziej ze przelew był robiony 14 grudnia, a dzisiaj support odpisał mi ze takiego przelew nie był robiony, tak to dlaczgo kasa z konta bankowego zeszła?