Co mają z tym wspólnego multikonta?
Ja nawet rozumiem tych którym bonus się nie należał,zalogowali się zobaczyli dostępny bonus,nie było tam napisane,że on należy się w wyniku wcześniej spełnionych warunków,więc szybko go zagrali.
Tak samo szybko ktoś mógł grać remis
Polska - Czarnogóra w 90 minucie bo wydawało się ,że Błaszczykowski strzelił prawidłowo bramkę i co?buki oddały bo się pomylił?
Tak Polacy to złodzieje,nie dawać im promocji żadnych.
W normalniejszych krajach,jeśli pojawia się jakiś problem,wątpliwość itd zawsze stara się dbając o reputację,markę,honor czy po prostu przestrzegając pewnych zasad rozstrzygać spory na korzyść klienta(i nie dlatego,że tam nie ma złodzieji - tam się po prostu zawsze upominali o swoje nie wstydząc się tego),ale nie w Polsce - tu trzeba człowieka uj...ać , a jak się wychyla,upomina to jeszcze go miotłą,czołgiem po łbie,niech siedzi cicho i płaci - nie będzie promocji dla złodzieji - Polaków.
A co do mnie osobiście to dostałem bonus bo spełniłem warunki,nie obracałem go więc nie mam żadnych wygranych,ale staram się zrozumieć innych i na pewno nie dam sobie wmówić,że jak ktoś jest Polakiem zwłaszcza mieszkającym w Polsce to jest złodziejem i kombinatorem.