>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Colin McRae nie żyje

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
[*]odszedl najwiekszy kierowca WRC, nawet jesli nie startowal od 3-4 sezonow. Nigdy nie zdejmowal nogi z gazu i byl krolem najdluzszych skokow na hoplach

:;/: :;/: :;/:

daimler 14

daimler

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dubai
&quot;Wielki człowiek wielki ból...&quot;

Nawet wielcy ludzie odchodzą z tego świata nagle...

Najpierw Burns, a teraz McRae...

[*]
[*][*]

lukaszpaw 3

lukaszpaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
[*] Colina znali wszyscy. Jak nie z rajdów, gdzie zwyciężał dzięki odwadze i nie przeciętnym umiejętnością, to z serii gier. Chcielibyśmy, aby był on między nami cały czas, jednak rzeczywistość jest przerażająca...

G 0

greg66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wielka szkoda bedziemy go wszyscy wspominac z popisowej jazdy w Subaru i Fordzie. Szkoda tych wielkich kierowcow ktorzy nie zgineli podczas o-esowych odcinkow, Kulig, Burns, Colin wielcy kierowcy tgz. wojownicy naszych czasow. Niech odpoczywaja w pokoju.

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Colin [*]

pragne takze przypomniec ze dzis mija 2 lata od smierci naszego wspanialego Arka Gołasia [*]

komarr 4

komarr

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Doncaster
Ludzie opanujcie sie z tymi pseudo-swieczkami. Czy postawienie 3 znaków zastapi chocby cieple slowa o tym wybitnym sportowcu ? Dla mnie wystawianie tych swieczek jest zenujace.

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Locus Amoenus
Jeszcze jako gówniarz męczyłem gry opatrzone jego nazwiskiem, potem z kolegami szarpaliśmy kierownice wykrzykując, że będziemy &#39;jak Colin&#39;. Nie jestem wielkim fanem WRC ale tego człowieka podziwiam i będę podziwiać. Trudno opisać jak przykra jest ta tragedia... ????

U 0

uzytkownik-20366

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze jako gówniarz męczyłem gry opatrzone jego nazwiskiem, potem z kolegami szarpaliśmy kierownice wykrzykując, że będziemy &#39;jak Colin&#39;. Nie jestem wielkim fanem WRC ale tego człowieka podziwiam i będę podziwiać. Trudno opisać jak przykra jest ta tragedia... ????

To zdanie jest 100 razy cenniejsze niż te wszystkie pseudo-świeczki, jak to określił Komarr.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sona
NIe dawno odszedł mój idol z dzieciństwa, Richard Burns, ideał kierowcy. Teraz Colin McRae, świetny kierowca. Teraz nie jestem już takim fanem jak za dzieciństwa ale i tak po tylu latach boli taka informacja.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dubai
Colin McRae

Richard Burns

Marian Bublewicz

Janusz Kulig

Powiem tyle że Marian Bublewicz który zginął na trasie odcinka Orłowiec – Złoty Stok , to niedaleko miejsca gdzie ja mieszkam... bo jakies 10 km ... raz w tygodniu przejeżdzam tą trase tego niefartownego odcinku... i na samym zakrecie stoi tablica upamiętniająca ten tragiczny wypadek, i kiedy bym nie jechał to zawsze płonie tam znicz...ludzie nadal pamiętają...Ale to torche inna bajka, bo nie te czasy, gorsze bezpieczenstwo aut no i niezorganizowana pomoc medyczna...ktora przyszła za pozno...i na wskutek tego wielka tragedia...

lekko zboczyłem z toru,ale musialem to napisać.

pozdrawiam