>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Co miesiąc na plus ala'Mireck

mireck 33

mireck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co: FA Cup
Kiedy:21.00
Kto: Liverpool - Swensea
Typ:
Swensea
AKO: 4,29
Stawka: 5,0j
EWK: 18,9j
Co tu dużo pisać, Liverpool gra przeciętnie, dodatkowo puchar nie jest ich priorytetem. Sądzę, że nie najgorsza Swensea może Sobie dać radę ????
Typ ryzykowny ale kurs przesadzony, widzę Value! A już wgl x/2 w strone Swensea po około 2,00 ;) Typ dla odważnych, ale do odważnych świat należy więc czuję że warto ;)
⛔ Blisko :pP
Nie było mnie trochę, ale wracam. Nie chciało mi się nic wrzucać, a szkoda bo było pare fajnych typów.
Mam kilka pomysłów na grę.
Cóż gramy dalej :d Już jutro LM na pewno coś pogramy ????

mireck 33

mireck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
29
Co: LM
Kiedy: Dziś 20.45
Kto: Shakhtar - BATE + Chelsea - Maribor
Typ: 1 (-1) + Chelsea
AKO: 2,24
Stawka: 50j
EWK: 98j

Nie spodziewam się odpuszczenia tego meczu jak w przypadku Realu z Liverpoolem, Real miał okazje , handi -1 nie weszło, bywa. Czy nie wejdzie drugi raz??
Bardzo się zdziwie i szczerze mówiąc postanowię wtedy odpocząć od bukmacherki.
Wóz albo przewóz. Kurs nie najgorszy.
BATE pokazało, że grać potrafi tylko jeśli druga strona gra gorzej od nich. Troche presji i się podłamują. Tak było i z Porto i Shakhtarem. Ath. Bilbao to inna historia, klub w dołku który grał wtedy naprawdę słabo.
Cóż nie licze na pogrom 7-0 ale 2-0 jest bardzo realne, i po takim kursie warto ryzykować.
Co ważniejsze Shakhtar nie jest jeszcze pewny wyjścia z grupy, jeśli wygrają ten mecz zdecydowanie bardziej się zbliżą do wyjścia z grupy.
Gram to razem z Chelsea, która rozbiła 2 tygodnie temu Maribor 6-0
Tak samo nie spodziewam się wysokiej wygranej jednak 1-2 do 0 bardzo możliwe.
Chelsea jeszcze nie pewna wyjścia z grupy powinna takie mecze wygrywać. Zapewnią Sobie już niemal pewny awans tą wygraną, więc jest o co walczyć.
Zmieniam teraz trochę taktykę grania.
Gram płasko po 50j/ żeby emocje były i żeby jakoś się zmotywować do doobrych analiz. Przy 3 przegranych z rzędu robie Sobie przerwę.
AKO około 2,00 tak żeby z wygraną podwoić stawkę.
Pozdrawiam, iżyczę wygrywania ????

Dzis od Siebie polecam polować na linie RR Bayernu na żywo, tak po pierwszych 10 minutach łapać. Linie powinna być ok 6,5, Bayern zapewne w swoim stylu powinien dużo atakować, będzie dużo trzymał się przy piłce. Sądzę, że tym razem ROMA zewrze szyki i bardziej postara się w obronie, co zaskutkuje wyżsyzm współczynnikiem odbijanych i wybijanych piłek, również za linię końcową. W ostatnim meczu Bayern miał aż 6 rożnych, mimo że praktycznie wszystko wchodziło do bramki. Tym razem liczę na lepszą dyspozycję bramkarza i lepszą gre w obronie. Pozdrawiam, linia 6,5 do brania w ciemno jak ktoś gdzieś ma ;)

mireck 33

mireck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cóż, jak założyłem tak robie. Dubel nie wszedł, Chelsea znów mnie wycyckała. I pewnie nie mnie jednego. Brakuje szczęścia, nie wykorzystany karny, poprzeczka. Ehh. I tak jak mowilem linia 6,5 rr weszla chodz ledwo, nwm Bayern malo wrzucal, jakos dziwnie grali jak dla mnie. Niestety gdy juz mialem postawiona linie 6,5 autoryzacja trwala tak dlugo sts live ze mi nie przyjeli zakladu bo Bayern roznego akurat wywalczyl. Obstawilem 7,5 po jakms czasie z nadzieja ze wejdzie na luzie. 55 minuta 6 rr dla Bayernu. Potem dlugi okres nudnej gry, do przodu malo grania i 1 roznego wywalczyl lewy, to wszystko. Widoczny brak szczescia bo okazji na tego brakujacego bardzo dużo, tak bywa. Ostatnimi tygodniami ogromny pech, traktuje to jako znak i przerywam gre, muszę dać Sobie odpocząć, bo ta gra większego sensu nie ma teraz już. Traktuje to jako znak, że czas zrobić Sobie przerwe. Pozdrawiam.