J
0
No Niestety nic to nieda oni niestety mają swoje prawa źle skonstruowany dla userów regulamin i tyle nic nie poradzimy niestety. Bandytyzm w biały dzień.ja pytalem ich tylko kulturalnie i od razu ban za to ze mialem czelnosc ich zapytac chyba...
Nie dramatyzuj tak, bo sam jesteś po części sobie winny.Odpiszą albo się nie doczekasz. Zalecam to co inni, zmień buka. Nie będę rekalamował, ale mam założone konta u 8 bukmacherów i takich szopek jak na bwin nie znajdziesz.
Mam w tygodniu kilka telefonów od znajomych, są wściekli, że poleciłem im tego buka.
Sympatyczny Marcinie,Nie dramatyzuj tak, bo sam jesteś po części sobie winny.
Co nas to obchodzi, że polecałeś buka innym? Zmuszałeś ich do rejestracji? Jeżeli nie to o co mają pretensje? Ja przez to forum również polecam różnych bukmacherów niekoniecznie bwin, zależy od preferencji usera, ale nikogo nie zmuszam do rejestracji czy wpłaty kasy!! Każdy robi to dobrowolnie i nie taka osoba nie ma pretensji, jeżeli się nie zna na bukmacherce lub próbuje kombinować, by okantować buka.
Betanwin, jak nazwa kiedyś brzmiała był pierwszym bukmacherem do którego zarejestrowałem i wpłaciłem kasę. Zawsze miałem i dalej mam dobry kontakt. Od czasu do czasu gram, wypłacam i jeszcze ani razu wałka się nie doczekałem.
Sympatyczny Marcinie,
nie zmuszałem do rejestracji, zaleciłem tylko tego bukmachera jak solidnego.
Znajomego nie wysyłam na front.
Mają problemy z wypłacenie depozytu. Bwin tłumaczy, że mają za dużą ilość e-maili i nie wyrabiają się. Kogo to obchodzi, że mają problem ze zbyt dużą ilości e-maili ??