No, niestety Boruc zawinil przy 3 bramkach! Ogladalem dokladna analize meczu. Gdy stracilismy bramke z rzutu roznego Boruc zachowal sie jak bramkarz podworkowy, wychodzac do przodu do pilki, nastepnie cofajac sie do bramki dajac miejce obroncy, ktory uderzyl z glowy, Boruc jak juz wychodzil do pilki powinien byc konsekwentny, a nie cofac sie! Nie rozumiem skad takie jego zachowanie w wielu innych sytuacjach? Przeciez to podobno bramkarz swiatowej klasy. Widzac to co wyprawia Boruc w lidze, a nwet w meczu ze slowenia!! Trener nie powinien go wystawiac! Szkoda Boruca chlopak naprawde sie zalamal, a kto jest za to odpowiedzialny!?? Oczywiscie trener! Dziennkikarz pytajac trenera "co sie stalo?" odpowiada chamsko, nie podoba mi sie to.Trener ma obowiazek poinformowac ludzi kibicow i wszystkich zainteresowanych co sie stalo dlaczego tak a nie inaczej, a nie walic fochy na dziennikarzy na kibicow obrazajac wszystkich dookola jacy jestesmy ciemni i nie znamy sie na pilce. Mam go dosyc udziela wywiadu z wielka laska! Nierozumiem jego taktyki dlaczego zmienia napastkika?????
Powinnismy zagrac trzema napastnikami, a moze i trzema obroncami a on wymienia dudke, ale po co???
Jego arogancja w stosunku do kibicow do polakow jest bbolesna!
Szkoda tylko szkoda ze nie chce sie przyznac do winy i podejrzewam sie sie nigdy nie przyzna zwali wine na murawe i na zawodnikow cytuje "obie druzyny zagraly beznadziejny mecz" a czyja to jest wina???
Powinni go wypieprzyc jak najszybciej, nie wytrzymam juz wiecej jego wymijajacych na pytania odpowiedzi.
Nie żal mi ciebie, nie chcesz wziac ciezaru na siebie, nie jestes odpowiednim trenerem.trzeba nam szybkiej pilki dobrej gry, podobnej do bundesligi, jest jeden polskitrener ktory moze odniesc sukces wychowany w bundeslidze i marzy o reprezentcji, damy mu szanse, wiem ze wiemy o kogo tutaj chodzi.A my kibicee znowu musimy czekac na zaskakujace decyzje PZPN. No, coz my kibice mamy ciezki kawalek chleba.