>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Co aktualnie oglądacie?

kha1 40

kha1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Men in Black 3 - zdecydowanie polecam. Film znacząco lepszy od poprzednika (nie mówię o 1 części)
I w końcu widać efekt IMAX ;-)

pelipe 17

pelipe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czekam z niecierpliwością na finał sezonu Game of Thrones(2 dni &lt;3), książki nie miałem okazji jeszcze przeczytać, więc na pewno wrażenia po finale będą jeszcze lepsze.

G 7

garrincha

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kod nieśmiertelności. Fajna ta sucz w niebieskim sweterku ????

Mi sie w tym filmie najbardziej podobało. Cofanie czasu przy nieudanej próbie realizacji założenia przez góre, kasowanie i od nowa. Gdyby miec taki dostep w zyciu np. 5 w swoim biegu. :razz:

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
Project X-ktoś napisze,że debilny film dla debili amerykańskich.A mi się podobało prawie tak samo jak Nietykalni;) Zwała niezła,plus przyzwoity OST.W sumie polecam do obejrzenia na odstresowanie;)

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Przed chwilą skończyłem oglądać &#39;&#39;Powrót&#39;&#39;.Powiem tak,film mnie zabił.Dzieło absolutne,zadzwoniłem do kolegi zaraz po seansie i wysłuchałem jego interpretacji.O dziwo zupełnie inna od mojej,to jest siła tego filmu.Można go interpretować w różny sposób,w filmie jest mnóstwo symboli o których nie chce pisać bo wiele osób pewnie nie oglądało.Polecam jak nigdy!!!
http://www.filmweb.pl/Powrot

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
http://www.filmweb.pl/film/Nasza+klasa-2007-433313
Ufff... jestem mocno wyczulony na wszelkiego rodzaju znęcanie sie nad ludzmi,na ludzmi słabszymi,innymi od reszty dlatego ten film mną wstrząsnął.Do tej pory(film skończyłem oglądac 10minut temu) cały sie trzęse a pikawa lata mi setką.Film świetny,żadna nowość.Rzecz która dzieje sie codziennie i dotyka wielu z nas chodz nie każdy ma odwage o tym mówić.

J 1

jakubzza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jabłka Adama (2005) - mega polecam ten film. Opowiada on o neofaszyście, który w ramach resocjalizacji trafia do wiejskiej parafii, gdzie spotyka nietuzinkowego księdza. Ogólnie historia nie jest oklepana, jest trochę ciężkiego humoru, oraz niebanalny wcale przekaz ????

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Byłem w kinie jakiś czas temu, teraz natknąłem się na fajne podsumowanie filmu, mowa i &quot;Idach marcowych&quot;
Szczerze polecam „Idy marcowe”. Świetny film o roślinożernych potworach. Chcą rządzić światem, marzą o nowych rewolucjach technologicznych, władają emocjami mas – a nie potrafią wziąć odpowiedzialności za jedno bezbronne dziecko.
Marek Jurek

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-Pax
Ostatnio mnie naszło na tematykę wojenną:

Kapo

Jeden z najlepszych filmów &quot;obozowych&quot; jakie widziałem. Pierwsza połowa filmu bardzo dobra, potem ten motyw miłosny psuje film w mojej opinii, ale warto zobaczyć.

O ciemniejszej stronie wojny polecam też:Palacz zwłok i nasz Epilog norymberski 10/10

również film o Starzyńskim, ze świetną rolą Łomnickiego:
...Gdziekolwiek jesteś, panie prezydencie

No i powstała &quot;Bitwa pod Wiedniem&quot; w koprodukcji z Włochami. Dziwne, że nie w rezyserii pana Hoffmana, bo husaria to jego konik.
Może kiedyś obejrzę, podobnie jak &quot;Bitwę warszawską&quot;, ale raczej nieprędko. Zobaczymy którą bitwę sfilmują w przyszłym roku ????

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bylem na &quot; Kronice opetania&quot; jesli ktos nie zaznal uczucia takiego jak smiech po ostatnich tekstach fiilmu typu horror to polecam ???? niezły gniot .
A co do filmow polecanych : Kongen av Bastøy jak zwykle skandynawskie kino na wysokim poziomie.

N 0

namz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jesteś Bogiem - spodziewałem się czegoś lepszego...

B 0

bhpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Misja Afganistan - Jak ktos nie oglada to bardzo polecam, fajnie zrobiony serial o misji w Afganistanie z paroma bardzo ciekawymi kreacjami aktorskimi