>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ciekawostki na temat hazardu - Wydarzenia, Arytykuły, Wywiady itd.

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W ligach w których tak się dzieje nikt nic nie sprawdza i nie trzeba się przejmować czy ktoś zobaczy czy nie zobaczy :) Na otwartym forum nie ma co się rozpisywać jak to wszystko działa... Natomiast rzeczywiście jest mnóstwo oszustów, ale to niestety normalne, że się pojawili tak samo jak wyłudzają dane z aplikacji albo wysyłają maile z niby fakturą - szyfrującą komputery... Jest też dużo osób po prostu fałszujących wyniki i statystyki.. A na FB to już w ogóle koszmar... Ja nie mam żadnego konta w mediach społecznościowych więc nawet nie wiem... :) Ale oczywiście słyszałem... Niestety jak się chce sprawdzić trzeba zaryzykować... Zagrać te parę meczy i albo widzimy, że jest scam albo trafiliśmy... :) Od razu mówię - typy po 200 - 500zł to jest zawsze scam albo po prostu "zwykły" dobry typer próbuje swoich sił, ale to nie jest to co mamy tu na myśli.

rondani 1,5K

rondani

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 12 marca 2020 13:19 przez adamo80

Tak - są takie osoby... :) Ja się do nich zaliczam. A jak wiesz nie jestem raczej niedoświadczonym typerem... To, że na FB i gdzie indziej ktoś oferuje typy po 200zł z kursem 27 nie oznacza jeszcze, że nie istnieją dobre, płatne typy... Sama rozmowa na ten temat jest z miejsca blokowana na forum (założyłem taki temat tydzień temu i po godzinie został usunięty) więc szczerze mówiąc jak mają ludzie dowiedzieć się o tych 5-10% prawdziwych insiderów/fixów w natłoku 90-95% oszustów ? Podstawą jest właśnie wyłowienie w tej całej masie prawdziwych dobrych betów co oczywiście nie jest proste. I dodam, że osoby znające się w temacie też niezbyt chętnie dzielą się takimi typami co jest oczywiste... Ale to nie oznacza, że nie istnieją... Istnieją, istnieją i się na nich zarabia ładne pieniążki... Czy była ustawka czy nie można samemu na podstawie własnej wiedzy zweryfikować oglądając mecz lub nawet na podstawie analizy h2h, statystyk, przebiegu meczy... Dodam też, że za 200zł NIE ISTNIEJĄ płatne typy... Jak ktoś mówi o 200zł to jest to oszust. Ceny za takie typy to ok 20 tyś i  też dlatego tacy typerzy od czasu do czasu szukają kogoś do "pomocy"... Od razu odpowiadam dlaczego w ogóle się dzielą - pomyślcie jaki trzeba mieć budżet aby grać i płacić np na miesiąc 20 tyś ? Kwestia limitów i innych spraw. I oczywiście jak to w sporcie - nigdy nie jest 100% bo nawet jak się drużyny dogadają, jest karny, a ktoś nie strzela w światło bramki to też nie wejdzie, albo wiatr zawieje inaczej... Ale poziom skuteczności 80% jest do zapewnienia...

Ciekawe czy i ten mój wpis będzie usunięty... Tu na forum dalej nie będę o tym dyskutował. Mogę bardziej szczegółowo napisać na PW.

Ja tez tego nie rozumiem, to ludzie powinni deydowac czy ida na platne typy, insidery czy nie a tu sie z miejsca uwaza co jest dla nich lepsze

Kto sie bedzie produkowal nie majac cos w zamian, jesli ktos publikuje dobre typy lub metode na granie, to sam sobie szkodzi

Weic zostaja dziwne jednostki, ewentualnie osoby prowadzace eksperymenty socjologiczne, bo jaki dobry typer bedzie dzielil sie wiedza, metodologia  i typami przynoszacymi zysk za friko? Jaki to ma dla niego sens?

Piekarnie tez mamy blokowac, bo sprzedaja chleb, za ktory trzeba zaplacic?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
malyenter1 +5 Punkty
P 971

przestrzalninja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak jak sa rozni bukmacherzy z rozna oferta tak samo sa rozne fora bukmacherskie z rozna oferta. nie ma problemu zeby znalezc takie gdzie dyskusja o kupowaniu typow jest 'legalna'. na mniejszych forach o mniejszej spolecznosci latwiej wbrew pozorom znalezc takie informacje. nie warto szukac tam gdzie wszyscy szukaja. tak duze forum z takim profilem by tylko stracilo na dyskusjach o kupowaniu typow. znajac roszczeniowa postawe ludzi... z czasem zobaczylibysmy wyzwiska oraz inwektywy... a ten mnie oszukal a tamten mnie naciagnal... nie oplaca sie na takich duzych forach o takich rzeczach dyskutowac.  na takim forum chetniej pojawi sie oszust, ktory pojdzie w ilosc a nie jakosc. to forum jest nastawione na zysk z refferali, wiec powinno im zalezec na opinii i wyswietleniach a tematy o ustawkach sa 'czasowe' i grupa osob z nim zwiazanych i tak zniknie po czasie nie rejestrujac sie z linkow na forum. 

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rondani +3 Punkty
rondani 1,5K

rondani

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tak ale dlaczego z gory decyduje sie za konsumentow, uznaje co jest dla nich lepsze

Ja tego nie lubie. Kontrakt to sprawa dwoch stron, tylko i pomiedzy. Nie moze trzecia sie wtryniac. Jesli ktos chce kupic trucizne i sie otruc, co komu do tego

Poza tym czy administratorzy odpowiadaja, ze ktos kogos oszukal? Nic nie maja do tego. O ile sami nie sa zamieszani w sprzedawanie oczywiscie, jak ma to miejsce na niektorych forach

Kazdy gra kupuje na wlasna odpowiedzialnosc, jest doosly, do kogo pretensje

P 971

przestrzalninja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 14 marca 2020 06:07 przez rondaniNo tak ale dlaczego z gory decyduje sie za konsumentow, uznaje co jest dla nich lepsze

Ja tego nie lubie. Kontrakt to sprawa dwoch stron, tylko i pomiedzy. Nie moze trzecia sie wtryniac. Jesli ktos chce kupic trucizne i sie otruc, co komu do tego

Poza tym czy administratorzy odpowiadaja, ze ktos kogos oszukal? Nic nie maja do tego. O ile sami nie sa zamieszani w sprzedawanie oczywiscie, jak ma to miejsce na niektorych forach

Kazdy gra kupuje na wlasna odpowiedzialnosc, jest doosly, do kogo pretensje

to kto jest 3 strona na forum bukmacherskim na ktorym ty jestes uzytkownikiem akceptujacym regulamin/kontrakt administratora? dlaczego to 'zaakceptowales' skoro tego nie lubisz? to  dyskusja o niczym i w stylu 'bo ja chce...'  a odpowiedz jest prosta, wystarczy zapytac administracji albo zasugerowac co i dlaczego... w tym temacie

https://forum.bukmacherskie.com/temat/68-propozycje-i-pomysly-rozwoju-forum/?page=139