firmy bukmacherskie na tym trzepią kase, może nie jakąś ogromną ale zawsze coś wpadnie, bo trafi sie kilkuset jeleni, którzy dla jaj zagrają za 2-5zł żeby sie pochwalić kolegom i jakiś grosz wpadnie bukowi ????
firmy bukmacherskie na tym trzepią kase, może nie jakąś ogromną ale zawsze coś wpadnie, bo trafi sie kilkuset jeleni, którzy dla jaj zagrają za 2-5zł żeby sie pochwalić kolegom i jakiś grosz wpadnie bukowi ????
Oczywiście to moje życzenie. W kadrze Polskiej nie mam żadnych kontaktów...gowniak żebyś się nie zdziwiłPeszko na pewno będzie w szerokiej kadrze, którą Nawałka ma podać już jutro (35 zawodników) a mniemam, że i na MŚ pojedzie
próbowałem w zeszłym tygodniu zrobić AKO w stsie i nie dało rady. jedynie single. zakłady na powołania spotkałem jeszcze w forbecie, i tam można je łączyć.Podłączam się pod pytanie, i czy w Stsie można te zdarzenia łaczyć powolania i zrobić ako?
Nie ma szans by Dawidowicz pojechał na mistrzostwa. Jego "wszechstronność" jest tyle warta, że każde miejsce w środku pola czy na pozycji stopera będzie dublowana. Paradoksalnie nie ma dla niego miejsca na boisku tudzież w kadrze. Chłopak z wersji, że jeszcze podziękuje Nawałce za ten okres spędzenia czasu z reprezentacją.
Problem w tym, czy Góralski wogóle zagra w jakimś meczu na tym turnieju...Zawodnik, który otrzyma najwięcej Kartek w turnieju dla tego kraju
Jacek Góralski @ 34 Unibet
Całkiem ciekawa dyskusja rozpoczęła się na temat powołań, ja idę za ciosem i próbuję ubić naprawdę okazały kurs. Wiadomo, że rozpatrywanie takiego zakładu w kontekście ewentualnego zysku to spora abstrakcja, aczkolwiek już nie po raz pierwszy w takim przypadku (przypomnijmy Jérémy Mathieu i trafiony kurs 19.5 sprzed dwóch lat - https://forum.bukmacherskie.com/threads/niestandardowy-zarobek-w-kontekscie-euro-2016.128133/). Ostatecznie JM nie miał szczęścia pojechania na imprezę, niemniej powołany był i dobrego zarobku nikt mi nie odmówi. Może i w tym roku uda nam się ustrzelić kurs tego pokroju? Na to liczę!
Z Milanem na San Siro również dostał.
Póki co jeden mecz w kadrze w tym roku i jedna kartka, stuprocentowa skuteczność![]()
No właśnie kolega podał typ ale argumentów w nim jakichkolwiek brakuje. Porównywanie tego typu do propozycji Mathieu ma się jak piernik do wiatraka. Jedyne co zdołałem wyczytać to że Góralski zagrał jeden mecz w kadrze i dostał kartkę co też nie jest prawdą, bo ten zawodnik ma już trzy mecze w kadrze.Zawodnik, który otrzyma najwięcej Kartek w turnieju dla tego kraju
Jacek Góralski @ 34 Unibet
Całkiem ciekawa dyskusja rozpoczęła się na temat powołań, ja idę za ciosem i próbuję ubić naprawdę okazały kurs. Wiadomo, że rozpatrywanie takiego zakładu w kontekście ewentualnego zysku to spora abstrakcja, aczkolwiek już nie po raz pierwszy w takim przypadku (przypomnijmy Jérémy Mathieu i trafiony kurs 19.5 sprzed dwóch lat - https://forum.bukmacherskie.com/threads/niestandardowy-zarobek-w-kontekscie-euro-2016.128133/). Ostatecznie JM nie miał szczęścia pojechania na imprezę, niemniej powołany był i dobrego zarobku nikt mi nie odmówi. Może i w tym roku uda nam się ustrzelić kurs tego pokroju? Na to liczę!
Z Milanem na San Siro również dostał.
Póki co jeden mecz w kadrze w tym roku i jedna kartka, stuprocentowa skuteczność![]()