>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ciekawe linki

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawe kto jest kolo Agnieszki bo Ula tak nie wyglada &lt;lol&gt;

A 0

akira5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pobiedna
Strony z których ja sam korzystam i jestem zadowolony
http://tennis.enetpulse.com/
Zaczynam od tej strony. Pokazuje ona rozegrane mecze pomiędzy zawodnikami i miejsca na jakim są sklasyfikowani w turnieju. Jest tam tez live, ale wole korzystać z innego.
----------------------------------------------------------------------------
http://www.atpworldtour.com/tennis/1/en/scores/
Najlepszy live w sieci. Na podanej stronie wybieracie live w języku angielskim lub hiszpańskim. Otwiera sie nowe okienko, w którym są rozgrywane mecze. Łatwo w nim wybrać wyniki w innych turniejach. Możemy zobaczyć tam gemy, sety i także szczegółowe statystyki ze spotkania. Polecam!!! :spokodfhgfh:

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inny wymiar
Czy ktoś z was korzysta z jakichś płatnych serwisów oferujących oglądanie spotkań tenisowych Live? Interesuje mnie ATP i WTA główne turnieje (ATP od 250).

F 0

filweb

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
masz generalnie tennistv.com na którym jest sporo spotkań, ale w Polsce możesz zamówić tylko ATP, WTA możesz oglądać za pośrednictwem Eurosport Playera dostępnego na stronie kanału. Najlepsze mecze są na Betfair - bardzo lubię ich spikerów, ale tam obejrzysz tylko na małym oknie. Miałem kiedyś dostęp do takiej relacji full screen, ale zablokowali;/

slawkoo 0

slawkoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie szukam strony z statystykami, ale takiej strony gdzie są porównane mecze między 2 graczami, jak grali miedzy sobą, kto to wygrywal itp. jest taka strona wogole?? jesli tak to prosze linka

moneybutcher 22

moneybutcher

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znajdę w necie jakąś stronkę co do wzrostu tenisistów?Chodzi mi głównie o tych najwyższych.Będę wdzięczny :spokodfhgfh: