>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ciekawa sytuacja w Milenium - Algieria-Mali

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
2009 Algieria-Mali(neu)
Pilka Nozna - Sp. Towarz.
Spotkanie rozpoczęło się o 18;30 (źródło: bwin, livescore.pl) , w ofercie WZB Milenium pisało że rozpoczyna się ono o 20:00. Ja o godz. 18:52 wysłałem kupon ako i w tym m.in. jest to spotkanie, zostało przyjęte gdy mecz już się rozpoczął. I teraz nie wiem jak oni będą na to patrzeć... Wszystko mi siadło, prócz właśnie tego meczu bo dawałem na Mali a wygrała Algieria...
Kupon oczywiście zawarty został w punkcie WZB Milenium.

E 0

east-side

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bukmacherzy naziemni w takich sytuacjach dają zwrot. W wynikach napiszą,że na ten mecz był zwrot w kuponach zawartych po 18.30 .

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Właśnie sobie sprawdziłem teraz kupon wpisując jego numer na stronie Milenium i pisze, mi że kupon przegrany. Nie dali zwrotu w tym spotkaniu, tylko zaliczyli go jako nietrafione.
nr. kuponu: 016706071120185246-0254
Nie wiem czy w takiej sytuacji nie można się kłócić z nimi... Co prawda dużo pieniędzy tam nie ma , ale zawsze parę groszy by wpadło.

E 0

east-side

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak najbardziej się kłóć. To ich błąd,że przyjęli zakład po rozpoczęciu meczu. Od dawna wiem ,że milenium to słaba firma:zoltakartka: Jak Ci nie dadzą zwrotu za ten mecz to będzie przegięcie.????

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Jak najbardziej się kłóć. To ich błąd,że przyjęli zakład po rozpoczęciu meczu. Od dawna wiem ,że milenium to słaba firma:zoltakartka: Jak Ci nie dadzą zwrotu za ten mecz to będzie przegięcie.????
Jak narazie wysłałem maila do ich firmy poprzez ich stronę.
A niedługo będę się wybierał do punktu, i zobaczę co tam powiedzą...
ps. A myślałem, że Milenium do dobra firma. ????

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Noi odpisali mi na maila:
Witam
Zgadza się mecz ten rozpoczał się o godz.18:30 w związku z czym godzina została cofnieta w systemie, a u Pana na kuponie mecz ten liczony jest z kursem 1.
WZB Milenium

Ja myślę, że gdyby nie interwencja to by zostawili to jak było.