▶ B. Hawkins - K. Doherty - [2] (7/10) 1,60
5:4
Myśle, że jest to najpewniejsze z jutrzejszych spotkań. Kendo dzisiaj przegral 1 freama, ale chwile po nim odzyskał swój rytm. Zmuszał przeciwnika raz po raz do fauli a następnie wykorzystywał każdą okazje do punktowania. Wydaje się być w dobrej formie. Zgadzam się z Bialasem ze Hawkins to przypadkowy zawodnik, dziwie się że dotarł tak wysoko a jeszcze bardziej się dziwie ze kurs na Kendo wynosi 1,60 !
Pozostałe spotkania wydają mi się zagadką, raczej nie typowałbym ich. Jeśli jednak bym musiał to:
▶ J. Cope - S. Murphy [2] (6/10) 1,65
5:0
Oglądałem dzisiaj spotkanie Murphego i faktycznie grał całkiem dobrze, jednak jego przeciwnik popełniał całą masę błędów. Gdyby przyszło mu trafić na dobrze dysponowanego przeciwnika to mógłby mieć problemy. Cope pokonał Binghama, co jest dosyć niespodziewanym wynikiem, gdyz nie uchodzi on za specjalnie dobrego gracza, raczej zwykly rzemieslnik dlatego myśle ze przygode z China Open zakończy na Murphym.
▶ J. Higgins - G. Dott - zdecydowanie NO BET
2:5
Mimo ze bukmacherzy zdecydowanie faworyzuja Higginsa nie zdziwiłby mnie żaden rezultat łącznie z
wysoką wygraną Dotta
▶ Fu M. - O' Sullivan R. [1] (3/10) 3,75
3:5
Wydaje mi się ze w spotkaniu Fu z Sullivanem może dojść do niespodzianki i ten pierwszy może wygrać kurs 3,75 wygląda zachęcająco za niską stawkę. Jak juz wspomniałem wyżej Fu gra całkiem nieźle i jeśli nie przestraszy się Rakiety tak jak dzisiaj Carter to ma szanse. Warto wspomnieć, że w dzisiejszym spotkaniu Sullivan miał sporo szczęścia.