>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Chilipoker... Dobry wybor?

K 84

kpk25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam! ????
Zamierzam wpłacić jakieś 50USD do tego pokerroomu ale nie wiem czy warto ???? Po pierwsze czy wypłacalni? Jak długo się czeka na wypłate? Wasze opinie na ten temat :jezora:

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłacalni na pewno.
Nie lepiej wpłacić na inny room z ipoker, oferujący np. 50$ instant po depozycie ?
Wtedy zaczynasz grę z 100$ na koncie.

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jaki soft z ipoker proponuje taki bonus instant ?

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Propaganda poker chyba(nie wiem czy aktualne) ,teraz ogolnie malo jest instant bonusow.

Chili nie jest zle ,ale mam lepsze promo jesli ktos chce grac za swoja kase w ipoker. Najwyzszy level VIP na Hansa Poker .Ogolnie wychodzi tak,ze macie bonus + cash out ( wychodzi podwojny bonus) ,moze byc co miesiac . Punkty leca znacznie szybciej .Zamiast np dostac 120 za turniej,sit&amp;go dostajecie z tym Levelem 300 .Spora roznica .Ponad polowe mniej gry niz normalnie wystarczy do uwolnienia bonusu .

Oczywiscie oferta tylko dla nowych kont .Jesli ktos zainteresowany to moge na PW podesłac szczegóły

babilon 0

babilon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiecany
pokersavvy tylko i wylacznie
zbudujesz przez to solidnego rolla a takie wplacanie 50$ jest troche bezsensowne
rafal co z tego ze dasz mu najwyzszy level jak z 50$ nic nie nawojuje

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oj czy ja wiem ,czesto nawet z 5$ czy euro ludzie dochodza do sporych sum .Wiadomo,ze to loteria i na konkretna gre trzeba miec tez konkretny bankrool . Zawsze jednak to latwiej gdy ma sie ponad polowe punktow mniej do wyrobienia niz normalnie i do tego jeszcze cashout za kazde 5000 punktow .Znaczy sie nie punktow mniej tylko leca one znacznie szybciej

M 0

mkiller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NS
Chilli sprawdzona firma, oferuja czesto promocje dla polskich graczy.
Co do promocjii instant to Poker Huis oferuje 20$, wiecej info pw.