Union Espanol - Universidad Concepcion over 2,5 @1.72 marathonbet
minęło sporo czasu, nie mogę zedytować
Universidad de Chile - Union Espanol over 2,5 @1.63 bet365
U de
Chile w tygodniu z superpucharem. Pokonali 2:1 Concepcion. Ten sam Concepcion co w weekend wygrał z Union na ich terenie. Tam goście głównie wygrali stałymi fragmentami gry i wrzutkami, Espanol nie umiał sobie z tym poradzić. W tym sezonie radzą sobie bardzo dobrze na wyjazdach, pięć zwycięstwo wliczając puchar i tylko jedna porażka z Palestino. Nie było spotkania w tegorocznych rozgrywkach, żeby Union zakończył je bez zdobyczy bramkowej. W weekend powinno być podobnie, U de
Chile ostatnio straszni minimaliści. Po bramce na 1:0 na swoim terenie przestają atakować, co raz mniej klarownych okazji sobie stwarzają, przez co do końca drżą o wynik, ale w sobotę może być o to ciężko, bo Union nie z takimi rywalami wygrywało. UdC przyzwyczajało nas w tym sezonie, że swoją trójką kilerów strzelało te dwa-trzy gole co mecz, obrona Union ostatnio trochę zawodzi, więc w sobotę powinno być podobnie jeśli chodzi o zdobycz bramkową. Zapowiada się naprawdę fajne widowisko i kto wie czy Union nie sprawi niespodzianki, bo gospodarze mogą być trochę podmęczeni tygodniowym spotkaniem z Concepcion. Widzę tutaj te 3-4 bramki spokojnie, nawet w pierwszej połowie powinni pokryć over jeśli obędzie się bez wielkiego marinowania. Tym co nie pasuje kurs to polecam zagrać over + bts.
Universidad de Concepcion - San Luis | Concepcion over 1,5 @1.55 ónibet
rezerwa wyszła i takie efekty...
Podoba mi się gra Concepcion, prezentują się naprawdę dobrze, oczywiście jeśli chodzi o atak, bo obrona kuleje mocno. Po dwie bramki ostatnio z Union strzelili Vargas i Huentelaf. Wcześniej dość niespodziewana porażka moim zdaniem z Aricą, ale tam było ostre marinowanie gości i spokojnie mogli ugrać remis. Przed tym spotkaniem wygrali z O'Higgins po karnych 3:2, pokonali Antofagastę aż 4:1 i w pierwszym starciu pucharowym zanotowali remis 2:2. Gdyby nie te błędy w obronie to spokojnie mogliby być zdecydowanie wyżej w lidze, bo atak spisuje się bardzo dobrze. Na taki San Luis to spokojnie wystarczy, mogą wbić te 3-4 gole nawet, bo obrona gości to chyba najgorsza defesywa w lidze. Ostatnie mecze wyjazdowe beniaminka to 0:3 U de
Chile, 1:2 z Cobresalem, 1:2 z Iquique oraz 2:4 z U de
Chile. Teraz przyjeżdżają do jednej z najbardziej bramkostrzelnych ekip w
Chile i kto wie czy nie skończy się manitą, bo jak nie będzie marinowania Vargasa i spółki to rozgromią San Luis. Normalnie bym grał ten over lajw jak będzie jakiś lepszy kurs, ale mnie nie na weekend dlatego pre.
Już nie mam siły na dalsze analizy, więc podam jeszcze 2 typy na sucho, które gram:
Palestino - O'Higgins over 2,5 @1.75 marathonbet
Paletino gol + Union gol + Catolica gol @1.86 marathonbet
Polecam jeszcze na lajw jakieś
overy w meczu Catolicy, ja zaspałem, bo dali nawet 1,92 w óni, a teraz 1,3, więc kompletnie nie do gry. Bramki oczywiście będą, ale nie po takim kursie, może na lajw będzie coś ciekawszego.