>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Chile 2014

Status
Zamknięty.
slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już w najbliższy piątek rozpoczyna się kolejna runda w Chile - Clausura. Ostatnią rundę w dość dramatycznych okolicznościach wygrała drużyna O&#39;Higgins co było pierwszym mistrzostwem tego klubu w historii.Najbliższa runda zapowiada się wyjątkowo interesująco ze względu na ilość drużyn, które aspirują do tytułu.Tutaj postaram sie opisać ich transfery i nastroje w obozach:
Union Espanola:
Najbardziej poważnym transferem jest sprowadzenie ofensywnego pomocnika vel rozgrywającego Cristiana Chaveza z Lanus, który na moje idealnie wpasuje się w taktykę trenera Sierry.Przyszli także Carlos Salomon(podstawowy napastnik drugoligowego Concepcion) i Matias Campos Toro (lewy pomocnik lub obrońca, wraca z nieudanej przygody w Europie).Odszedł tylko Castro(koniec wypożyczenia, powrót do La U).Espanola wzmocniła skład a praktycznie nie straciła nikogo co było zmorą tej drużyny co rundę(odejścia Castro nie uznaje jako osłabienie).Jeśli ominą ich kontuzje w trakcie sezonu to będzie bardzo poważnym kandydatem do mistrzostwa a także do zamieszania w CL
Universidad Catolica:
Z kluczowych postaci odeszli Ismael Sosa(Pumas) i Hans Martinez(Almeria) z tych mniej Matias Mier(Wanderers) i Pablo Gonzalez(Iquique).W zamian przyszli Dario Bottinelli(środkowy pomocnik z Cortiby, duże wzmocnienie), za Martineza ma przyjść Leonardo Sigali(podstawowy obrońca Godoy Cruz, transfer jeszcze nie klepnięty) natomiast z wypożyczenia z O&#39;Hi wrócił Francisco Pizzaro(dołożył swoje trzy grosze do mistrzostwa).Catolice można spokojnie uznać największym przegranym poprzedniej rundy co w konsekwencji przyniosło zwolnienie trenera Lasarte.Zastąpił go Rodrigo Astudillo człowiek praktycznie od zawsze związany z Catolica jednak bez większego doświadczenia w &quot;dorosłej trenerce&quot;(z sukcesami trenował jedynie młodzież w Catolice ostatnio).Dostaje drużynę, według mnie, z największym potencjałem w Chile jednak troche rozbitą psychicznie.Co do transferów to Sose spokojnie może zastąpić Munoz(a są jeszcze przecież Costa czy Jadue), Pizzaro też może grać jako skrzydłowy czy napastnik.Problem może być(jeśli tylko nie kupią żadnego obrońcy) z zastąpieniem Martineza bo na moje Biskupovic jest zbyt chimeryczny.Dodając, dla mnie przyczyną klapy w końcówce poprzedniej rundy był brak lidera pokroju Mirosevicia(miał kontuzje), który by pociągnął ten zespół.Myślę, że właśnie z taką myślą sprowadzony został Bottinelli.Skład jest naprawdę silny i bardzo szeroki(no może poza obroną) a a przy tym nie grają w CL.Główny faworyt bez dwóch zdań.

Colo Colo:

Tutaj wyszli z założenia, że jak robić transfery to nie na ilość tylko konkretnie.Julio Barosso(jeden z najlepszych obrońców w Chile, kupiony z mistrza - O&#39;Higgins), po bodajże trzynastu latch grania we Włoszech(ze wskazaniem na &quot;grania&quot;) wraca do ojczyzny Jaime Valdes.Z transferów wychodzących to pozbyli się przeciętniaków, którzy i tak by nie grali: Opazo, Mairechauffe, Crovetto, Pontigo, Caroca, Canales.Barosso i Valdes - tutaj naprawdę jest konkret.W szczególności Valdes powinien dać jakość i wesprzeć Vecchio w pomocy.Jeśli chodzi o atak(w tym momencie prezentuje się zdecydowanie średnio) to planowany jest zakup napastnika i
prawdopodobnie będzie nim Fabian Orellana z Celty Vigo ale to nic pewnego jeszcze, w każdym bądź razie trener i zarząd zdają sobie sprawę z potrzeby sprowadzenia napastnika.Kolejnym plusem dla CC jest dla mnie trener Tito Tapia.Dostał zespół naprawdę mocno rozbity w końcówce poprzedniej rundy a potrafił ich zebrać do kupy i widocznie poprawić grę.Z biegiem czasu Colo Colo powinno jeszcze lepiej grać i w końcu wykorzystać potencjał tych zawodników.
Universidad de Chile:
Tutaj na razie jednym wzmocnieniem wartym odnotowania jest sprowadzenie Matiasa Caruzzo(obrońca, Boca Juniors).Ogromną stratą natomiast jest sprzedaż Charlesa Aranguiza do Udinese(tam prawdopodobnie będzie wypożyczony do Brazyli), odeszli też Albert Acevedo(obrońca, O&#39;Higgins) i Jose Ignacio Duma(skrzydłowy/napastnik, Palestino).Powiem tak, jeśli La U nie sprowadzi nikogo w miejsce Aranguiza to może być bardzo ciężko z walką o mistrzotwo.I nie przekonuje mnie tu bardzo udany finisz(kwalfikacja do CL) i gra w końcu na miarę oczekiwań w końówce poprzedniej rundy.Przymierzany jest David Pizzaro ale co z tego będzie - zobaczymy.
O&#39;Higgins:
Na koniec mistrz, z poważnych graczy odeszli tylko Barosso(CC) i Pizarro(Catolica).Barosso ma zastąpić Acevedo(odrzucony z La U).Tutaj w sumie jeszcze jakieś transfery w najbliższym czasie mają być.Mimo zdobytego mistrzostwa ciągle niezbyt doceniany zespół a przecież jakoś mocno się nie osłabili.W ekipie zostali Calandria i Pablo Hernandez a przede wszystkim trener Berizzo co dla mnie było kluczem żeby traktować ich poważnie w walce o mistrzostwo.Dużą różnicę robi właśnie trener Berizzo(został na jeszcze pół roku), naprawdę potrafi wycisnąć z drużyny o bądż co bądż mniejszym potencjale maksimum.
Resztę zespołów &quot;nie pretendentów&quot; postaram się opisać później, może;)
Tutaj możecie sprawdzić kursy na najbliższą kolejkę
PS. Liczę na większą aktywność innych użytkowników w temacie w tym roku bo liga naprawdę ciekawa:razz:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
miroslavv +3 Punkty
arquisek +7 Punkty (Przyda się ! +)
kapszti +17 Punkty (dobry początek)
interista18 +2 Punkty (Dobra robota z tymi opisami. :))
kamilejro 32

kamilejro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
W pierwszym spotkaniu mamy od razu mecz mistrza, czyli O&#39;Higgins. Kurs na nich - 2.08 patrząc na Twoje źródło. Czy to aby nie trochę za wysoko?
Oczywiście nie znam sie na tej lidze, nie wiem jak to wygląda, wnioskuję tylko z Twojego posta.
Mamy tutaj niezłe value (dodatkowo grają jako gospodarze), czy jednak Deportes mogą coś namieszać?

slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiesz, pierwszy mecz po przerwie, Iquique jest nieobliczalną drużyną a dodatkowo każdy będzie się spinał teraz na mistrza.Kurs pewnie taki ponieważ mecz zostanie rozegrany na Estadio Monumental czyli na neutralnym terenie.Ja tam nastawiam się na live.

slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U.Espanola - Antofagasta
05.01.2014 01:00
Espanola over 1.5 @ 1.77⛔1:1
marathon
Stawka 1/3
Espanola bardzo mocna u siebie i do tego nastawiona ultra ofensywnie.Do tego nawet przy prowadzeniu zawsze starają się atakować.Jak już pisałem żadnych strat w składzie nie mają i liczę na przedłużenie znakomitej końcówki poprzedniej rundy.Antofagasta co tu dużo mówić średniak w Chile, który przyjedzie na Santa Laura osłabiony brakiem najlepszego obrońcy Delfino a także podstawowego środkowego pomocnika Cabrery.
Rangers - Universidad de Chile
04.01.2014 22:45
over 2.5 @ 1.74⛔0:1
marathon
Stawka 1/3
Co tu dużo mówić, spodziewam się otwartej gry z obu stron.W La U czas nietykalności trenera Figueroy się skończył teraz oczekiwane są od niego same zwycięstwa a w szczególności z takimi zespołami jak Rangers.Z drugiej strony Rangers też nie mogą grać na remis u siebie bo realna jest groźba spadku z uwagi na miejsce w tabeli.Do większej ilości bramek skłania mnie tu też słaba gra Rangersów w obronie(a jeszcze dzisiaj pauzuje ich kapitan Peric, który w miarę starał się ogarniać obrone) a także brak podstawowego bramkarza La U - Herrery(zastąpi go słaby Marin).

wtopa na całego...do Espanoli nie mam do czego się przyczepić bo mieli zwyczajnie pecha pod bramką rywali natomiast za La U i Rangers mogę tylko przeprosić...

arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Palestino - Everton over 2,25 @ 1,72✅
Pinnacle

Początek rozgrywek w 2014, zawsze to coś nowego i ciekawego. Zamierzam obejrzeć na poczatek te kilka meczy, zaczynając od tego w/w. Faworytem w tym meczu wydaje się być ekipa gospodarzy, to oni byli w czołówce, lecz po przerwie różnie to może wyglądać. Ekipa gości nie jest jakimś wymagającym rywalem, jednak Palestino u siebie nie zachwycało i na 9 meczy zdobyli zaledwie 9 punktów, co nie wróży najlepiej. Everton słabo grający ma najwięcej porażek w lidze i jedną z najsłabszych formację defensywną, co idzie za stratą sporej ilości bramek. Jednak Palestino też traci wiele i mimo 4 miejsca mają lekkie problemy i lubią tracić bramki stąd też taki typ. Myślę, że 3 bramki wpadną lub więcej, jednak wolę nieco bezpieczniej pograć na początek mojego typowania Primera Division.

arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nublense - U. Catolica BTS @ 1,53✅
Bet365

W tym meczu moim zdaniem faworytem oczywiście goście, lecz dość teoretycznie, gdyż nie wiadomo jak nowy trener, jeszcze niedoświadczony, poradził sobie z drużyną i jak są przygotowani. Piłkarzy jednak mają dobrych, którzy w pojedynkę mogą zaważyć o losach meczu, z przodu są zapewne groźni, opisywał to już Slawekq w pierwszym poście, ale w obronie może być dziura, gdyż nie mam żadnej informacji o tym, aby Sigali był w drużynie Catolici. Nublense zaś to ekipa, która w ostatnim meczu zaprzepaściła szansę dostania się dla Play-offów, mają w składzie zawodników, którzy potrafią strzelać bramki i w ofensywie są naprawdę groźni, gorzej jednak z tyłu i to jest doskonała okazja na strzelenie bramki przez rywali. Grali oni towarzysko mecz tydzień temu z U. de Chile, pokonali ich 3-1, myślę, że ten wynik pokazuje nam, że całkiem nieźle są przygotowani i warto postawić BTS w tym meczu.
Colo Colo - A. Italiano
Colo Colo over 1,5 @ 1,57
✅
Tutaj faworyt jest tylko jeden i bez wątpienia są to gospodarze. Znacznie lepsza gra w ubiegłym sezonie od swoich dzisiejszych rywali, a na dodatek transfery poczynione w przerwie dają jasno do zrozumienia, że Colo Colo chce powalczyć o coś więcej niż ósme miejsce na koniec sezonu. Drużyna gości na wyjazdach gra bardzo słabo, zaledwie 6pkt zdobytych przy tym jedna wygrana i sporo straconych goli. Dziś nie zapowiada się na coś innego i dwie bramki dla ekipy Colo Colo to moim zdaniem formalność.

kostuchi +2 Punkty
pakiet22 +1 Punkty
matti26209 +1 Punkty
mad3rs +4 Punkty
slawekq +2 Punkty (dobre wnioski;))
arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U. de Chile - Palestino BTS @ 1,70 ⛔
WilliamHill

mogłem bardziej odważnie zagrać Palestino niezłe ;)

Czas na 2. kolejką w Chile i zapowiada nam się ciekawy mecz pomiędzy La U i Palestino. Faworytem minimalnym ekipa gospodarzy, ale stawianie na ich zwycięstwo wiąże się z większym ryzykiem niż BTS moim zdaniem. Kurs całkiem przyjemny, a obie drużyny potrafią grać do przodu. Zacznę może od gości, którzy w pierwszej kolejce rozgromili Everton aż 4:0, 3 bramki zdobył Gutierrez i dziś na pewno będzie miał ochotę na kolejne. Ciekawie grali z kontry, mieli kilka okazji właśnie tak grając, oczywiście bez porównania ekipa dzisiejszych gospodarzy i Everton, ale Universidad nie grali niczego specjalnego. Minimalna wygrana nad słabymi Rangers to nie jest powód do dumy, ale jeśli posprzedawało się kilku solidnych graczy i tylko jeden przyszedł to może być ciężko. Zobaczymy na co stać Palestino w rywalizacji z trudniejszym rywalem, zapewne będę im kibicował, a bramkę są w stanie strzelić na pewno, zapowiada się nam ciekawe widowisko i myślę, że kilka bramek. Warte odnotowania jest także, że 7 ostatnich meczy między tymi ekipami kończyło się zdobyczą bramkową obu klubów.

Deportes Iquique - Cobresal 1 @ 1,65✅
WilliamHill

W tym meczu mamy wyraźnego faworyta i jest nim ekipa gospodarzy. Oba kluby w pierwszej kolejce bez zdobyczy punktowej, jednak o ile do porażki Deportes z mistrzem O&#39;Higgins nie można się przyczepić, gdyż przegrali zaledwie 0:1 to do wtopy Cobresal już tak. Na własnym stadionie dostali nauczkę od ekipy U. Calery aż 1-5, gdzie 4 bramki zdobył Benegas. Deportes to ekipa ze znacznie większymi aspiracjami, nie powinni mieć tu problemów, ostatnie mecze między tymi ekipami także na + gospodarzy, a u siebie nie przegrali z Cobresal od 13 lat. Nie ma co się rozpisywać, po nieudanym początku to goście są w gorszej sytuacji, moim zdaniem zobaczymy dość pewne zwycięstwo gospodarzy.

piechu76 +4 Punkty
zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Santiago Wanderers - Univ de Chile
Już szósta kolejka Clausury 2014, a w niej małe derby stolicy (dziś także mecz Espanola - Colo Colo) pomiędzy Wanderers i Universidad de Chile. Choć goście 3 dni temu grali mecz rewanżowy o Libertadores, to dziś trener Romero nie oszczędza najlepszych graczy i wystawi silną jedenastkę. Od początku zagra Lorenzetti, który ostatnio wchodził tylko z ławki rezerwowych. La U po słabszym początku roku teraz zaczęli grać co raz lepiej. W przodzie widać jest pomysł na rozegranie akcji, dobrze funkcjonują skrzydła, a to było największą bolączką u progu rozgrywek. Ostatnie mecze między tymi ekipami to sporo bramek: 4,3,5,4,4. Dziś także można się spodziewać dużej ilości bramek, zwłaszcza że Wanderers w meczach u siebie potrafią stworzyć dobre widowisko. W trzech meczach na swoich śmieciach zdobyli aż 8 bramek po takich meczach jak 4-2 z Huachipato 2-2 z Palestino i także 2-2 z Cobreloa. Dodając do tego coraz lepszą formę La U, mam nadzieję że obie drużyny postrzelają.
over 3 @ 2,05 Bet365 ZWROT

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Catolica - Huachipato
Zauważyłem, że w meczach, gdzie jest wyraźny faworyt bardzo łatwo w Chile padają BTS&#39;y. I w tym meczu także pójdę w tą stronę. Huachipato na pewno jest w stanie strzelić bramkę: na wyjeździe w tym roku strzelali w każdym spotkaniu, a łącznie mają ich aż 6, w tym trzy bramki strzelili Colo Colo. Schemat takich meczów wygląda podobnie: drużyna faworytów atakuje, a co jakiś czas zdarzają się niezwykle groźne kontry, bo boczni obrońcy idą do przodu a w obronie zostaje dwóch czy trzech zawodników. Za tym typem przemawia także ostatnie spotkanie tych drużyn, które było rozgrywane w ramach Pucharu Chile i Huachipato dzięki zwycięstwu na wyjeździe 2-1 awansowało do finału. W obu drużynach nie ma istotnych osłabień, tak więc myślę, że całkiem śmiało można pograć taki typ:
BTS @ 1,83 Bet365. ✅ 7-1

szybki-17 +3 Punkty (Rzeczowa pomoc ! 100 x dziękuję !)
slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Everton - Santiago Wanderers
02.03.2014 21:00
over 2.5 @ 1.83✅
pinnacle
Derby regionu Valparaiso czyli &quot;Clasico Porteno&quot; wyjątkowo będą rozegrane na stadionie Santa Laura w stolicy.W mojej opini jedne z najlepszych w Chile a na pewno najbardziej zacięte(w ostatnich sześciu meczach aż jedenaście czerwonych kartek!) co pokazuje, że zawsze grają na całego.A grać mają o co, a w szczególności Everton, który jest realnie zagrożony spadkiem a kolejek coraz mniej.W wywiadach zawodnicy Evertonu obiecują zmasowany atak od początku spotkania, jeszcze kilka tygodni temu bym się śmiał z takich zapowiedzi ale od momentu zmiany trenera na nowego/starego Nelsona Acoste ich gra wygląda o wiele lepiej a ostatnio nawet pokonali Espanole na ich terenie(właśnie na Santa Laura).W świetnej formie jest Donoso i właśnie na niego najbardziej liczę.Jeśli chodzi o Wanderers to jest to zespół, który ma ogromne problemy z grą w obronie - pełno głupich błędów co mecz.Natomiast w ataku jeśli wyjdą dzisiaj Pol i Cellerino(a mają) to jestem pewien o jakieś bramki dla gości.
✅2:1

miroslavv +3 Punkty
slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rangers - Antofagasta
16.03.2014 20:00
Rangers @ 2.25⛔
bet365
Krótko.Rangers bardzo poważnie zagrożeni spadkiem, mają cztery punkty straty do bezpiecznego miejsca.Jeśli nie wygają tego meczu przy tym terminarzu wyjazdowym(O&#39;Hi, Espanola, Palestino i Iqique) może oznaczać to spadek bo zostaną raptem dwa mecze u siebie.Antofagasta już raczej bezpieczna nie walczy praktycznie o nic.Widziałem ostatnio i Rangers i Antofagaste, choć obie drużyny nie zachwycają wynikami to dla mnie Rangers prezentują się o wiele lepiej.
⛔dwa czerwa dla Rangers zrobiły swoje

kemawir123 1,6K

kemawir123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O&#39;Higgins - U. De Concepcion
Mecz między mistrzami Chile (Apertura) oraz Universidad de Concepción, O&#39;Higgins stara się skupiać na CL, za parę dni jadą do Paragwaju, żeby znowu zmierzyć się z Cerro Porteno (poprzedni mecz 2-2). Będzie to ważny mecz dla chilijskiego zespołu, jeżeli go wygrają to znacznie zbliżą się do awansu do fazy pucharowej. Myślę, że trener da odpocząć paru zawodnikom przed ważnym spotkaniem, gdyż przy graniu trzech meczy w tygodniu nie da się grać na 100% w każdym z nich. Przejdźmy jednak do ligi, gospodarze mają zdecydowanie najlepszą defensywę, w 10 spotkaniach jedynie trzy stracone gole. Zdarzyło im się parę remisów przez co stracili dużo punktów do Colo Colo. Warte odnotowania jest to, że żadne spotkanie O&#39;Higgins nie było overowe.

Przejdźmy do drużyny Concepcion, drużyna ma aspirację na Play-Off, jednak będzie o to niezmiernie trudno, są w serii siedmiu spotkań bez zwycięstwa, także nie są zbytnio overowi.

Myślę, że po takim kursie warto grać under w tym spotkaniu, nawet jakby O&#39;Higgins miało zagrać lekkimi rezerwami.
Under 2.5 @@ 1.83 ComeOn

kemawir123 1,6K

kemawir123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U. Catolica - U. De Chile
Stawiam tutaj na gospodarzy, tracą cztery punkty do Colo Colo, które dzisiaj gra z O&#39;Higgins więc możliwe, że stracą punkty. Catolica ma fajny skład, dobrze grają u siebie gdzie jeszcze nie przegrali spotkania. Dwa ostatnie mecze H2H to zwycięstwa dzisiejszych gospodarzy. Goście ostatnie spotkanie w Copa Libertadores wygrali, męczyli się i dopiero z karnego udało im się strzelić gola. W lidze, a szczególnie na wyjazdach nie idzie im najlepiej (wyjazdy 2/1/3), trzy mecze bez zwycięstwa. Gram tutaj gospodarzy, fajniejsza gra i skupiają się na razie tylko na lidze.
Catolica @@ 2.00 bet365
Deportes Linares - Colo Colo II

Gram tutaj na zwycięstwo gospodarzy, trzy zwycięstwa z rzędu i to nie z jakimiś bobkami (San Antonio Unido 3 pozycja, Melipilla 4 pozycja). Szans na awans nie mają, na spadek też nie więc walczą o jak najlepszą pozycję w lidze. Z drugiej strony rezerwy Colo Colo, głównie młodzi zawodnicy którzy potrzebują ogrania. Zajmują przedostatnią pozycję, cztery porażki z rzędu.
Deportes Linares @@ 1.72 Bet365

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
U de Chile - Colo Colo
Klasyk w Chile
Tutaj pójdę w stronę gości, bo La U to raczej myślami przy ostatnim meczu w Copa Libertadores. CC to obecnie najlepiej grająca drużyna na wyjazdach, jeszcze nie przegrali, bilans bramkowy 18:5 w 6 spotkaniach robi wrażenie. Jak strzelają to konkretnie, 5 bramek z Calerą i Iquique, 4 bramki z Espanyolą. Wiadomo takie mecze rządzą się własnymi prawami, ale czuję, że tutaj gospodarze nie dadzą z siebie wszystkiego mając na uwadze chęć wyjścia z grupy w CL.
Colo Colo over 1,5 @1,95 marathonbet

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lawki pod nocnym
Dyscyplina: Chile Puchar
Godzina: 4.00
Spotkanie: Antofagasta vs Cabreola 1-1 ✅
Typ: X
Kurs: 3,29
Buk: Pinnacle
Analiza:
Grupy. Standardowo wychodza z nich 2 druzyny,a to jest mecz na szczycie. Typ oparty na statystyce. Do tej pory rozegrano 7 spotkan i padly 4remisy, przy czym zaden w ostatniej kolejce. Mysle wiec ze druzyny maja szanse na podzial punktow, tym bardziej ze teoretycznie prezentuja sie bardzo podobnie. Tabela jest splaszczona wiec nikt nie powinien sie otwierac za wszelka cene.Mysle ze za mala stawke mozna pograc po dobrym kursie

arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Huachipato - Nublense o2,5 @ 1,73✅
Bet365

Zaczynamy nowy sezon chilijskiej Primera Division. W w/w spotkaniu faworytem i to dość wyraźnym wydają się być gospodarze, o jeden punkt przegrana walka o play-offy w poprzednim sezonie, więc w tym liczą pewnie na wynik podobny jak nie lepszy. Przede wszystkim ofensywa gospodarzy, zasługuje na pochwały i myślę, że tutaj mogą postrzelać ze słabą defensywą Nublense, która momentami jest strasznie zagubiona i często łamie linię. Ciężko mi powiedzieć czy coś się zmieniło, na pewno nie podejście i Nublense też będzie szukać swojej szansy z kontry. Obie overowe ekipy, więc myślę, że warto.
U. Calera - O&#39;Higgins BTS @ 1,91✅
WilliamHill

Tutaj wiadomo kto jest niepodważalnym faworytem, ale nie sądzę, żeby początek sezonu był łaskawy dla zawodników O&#39;Higgins. Warto nadmienić, że to jedna z najlepszych defensyw w lidze, jednak w pucharze tego nie pokazywali. Pokazywali natomiast gospodarze, że strzelać bramki potrafią i ostatnie 5 meczów ze strzelonym golem także mnie skusiło do zagrania tego zakładu. Początek sezonu, grają u siebie, więc na pewno powalczą solidnie, choć nie liczę, żeby była tu jakaś niespodzianka. Po takim kursie próbuję.

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Puchar Chile, godz. 2:00
San Marcos de Arica - Deportes Iquique 1 @ 2,0 ✅✅ 3-0 bez problemu ????
Daportes Iquique zagra w tym sezonie co najmniej do nowego okienka transferowego w składzie głównie U21. Po zakończeniu sezonu odeszło 8-9 podstawowych graczy, a sprowadzono młodzież. Widocznie jakieś problemy finansowe.

slawekq +2 Punkty (dobrze wyszukałeś, ja nie byłem pewien składu San Marcos i niepograłem)
ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Puchar Chile, godz 0:00
Copiapo - Coquimbo 1 @ 2,4 2/10

Dostępny tylko na bwin.
Coquimbo wygrało Primera B, ale nie dopuścili ich do Primera z jakiegoś powodu, więc najlepsi gracze opuścili klub. Gra tu wielu młodych graczy. W pucharze w pierwszym meczu zremisowali z Copiapo 1-1 u siebie, teraz mają wyjazd, więc będzie trudniej.
Potem przegrali 0-3 Cobresal.
Próbujemy

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chile, 28.07 godz 0:00
Colo Colo - Deportes Iquique 1 @ 1,5 5/10

Colo może znów &quot;rozwalić&quot; tą ligę, tak jak w tamtym roku, kiedy to nad drugim miejscem mieli 9 punktów przewagi (tam się gra 17 meczów).
Zagrają z ekipą, która ma w swoim składzie tylko 4-5 zawodników powyżej 21 lat. Ekipa się rozleciała w przerwie sezonowej.
Wynik rozpadu było widać dziś o 4 rano (przegrana 3-0 z Aricą; Mecz ten nawet obstawialiśmy, jest niżej wszystko)

zksstal +8 Punkty (Popieram!)
slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chile, 28.07 godz 0:00
Colo Colo - Deportes Iquique 1 @ 1,5 5/10

Colo może znów &quot;rozwalić&quot; tą ligę, tak jak w tamtym roku, kiedy to nad drugim miejscem mieli 9 punktów przewagi (tam się gra 17 meczów).
Zagrają z ekipą, która ma w swoim składzie tylko 4-5 zawodników powyżej 21 lat. Ekipa się rozleciała w przerwie sezonowej.
Wynik rozpadu było widać dziś o 4 rano (przegrana 3-0 z Aricą; Mecz ten nawet obstawialiśmy, jest niżej wszystko)
Typu nie neguje bo sam pogram pewnie coś w strone CC ale twierdzenie, że Iquiqe ma tylko 4-5 zawodników powyżej 21 jest mocno naciągane.Faktem są duże roszady w Iquique ale mecz z Arica w pucharze po prostu odpuścili i zagrali młodzieżowym składem gdzie może dwóch zawodników ma szanse zagrać z CC.

Status
Zamknięty.