>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Centrebet

K 0

kostek05

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
slask
Witam .

znalazłem dziś nowego buka z Australii. osobiście tematu jeszcze nie widziałem więc trzeba sie podzielić info ???? ????
a więc :

buk o nazwie centrebet

http://promos.centrebet.com/europe/polbonus/

Załóż konto gracza TERAZ, a my podwoimy Twój pierwszy depozyt aż do 120zł!

Jak odebrać bonus:

Załóż konto gracza w Centrebet i podczas rejestracji wpisz kod promocji: BONUS120
Dokonaj swojej pierwszej wpłaty.
Otrzymaj od nas 100% EKSTRA aż do 120zł!
Przykład:

Wpłacasz 50zł a na koncie gracza będziesz miał 100zł!
Wpłacasz 120zł a na koncie gracza będziesz miał 240zł!
Wpłacasz 200zł a na koncie gracza będziesz miał 320zł!

wydaje mi się że buk całkiem okej a z obrotem też ciężko nie będzie

poczytajcie sami ????

Regulamin promocji:

Aby skorzystać z promocji 100% bonus od pierwszej wpłaty należy założyć konto w Centrebet i podczas rejestracji w polu &quot;Kod promocji&quot; wpisać: BONUS120
Bonus przysługuje tylko osobom, które rejestrują się w Centrebet po raz pierwszy i wybierają PLN jako walutę konta.
Maksymalna kwota przyznanego bonusa to 120 PLN. Jeśli wpłacisz mniej to także otrzymasz 100% bonus od kwoty dokonanej wpłaty.
Po otrzymaniu bonusa należy dokonać 5-krotny obrót kwotą przyznanego bonusa po min. kursie 1.80 przed dokonaniem wypłaty z konta. W przeciwnym razie bonus przepada i zostanie odjęty z konta.
Zakłady na żywo oraz kombosy (zakłady akumulowane) liczą się do wykonanego obrotu. W kombosach kurs końcowy kuponu musi wynieść min. 1.80 (pojecyńcze typy na kuponie mogą mieć mniejszy kurs).
Bonus 100% od pierwszej wpłaty dotyczy wszystkich form płatności (przelew bankowy, karta płatnicza, Moneybookers, itd.).
Na każdą osobę/domostwo/IP przysługuje jeden bonus.
Promocja dotyczy kont założonych od 1.05.2008 do 7.07.2008. Aby otrzymać bonus pierwsza wpłata musi nastąpić do 7.08.2008.
Centrebet zastrzega sobie prawo do zmiany warunków promocji lub jej wycofania w dowolnym momencie, bez wcześniejszego powiadomienia.

Ja osobiście zaraz się rejestruję i wpłacam ???? :jezora::jezora::jezora: zobaczymy co z tego wyjdzie pozdrawiam i życzę powodzenia

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Promo wydaje sie byc ciekawe, buk raczej solidny, znany... Ja niestety kurcze raczej nie bede mogl skorzystac, bo mam tam zalozone konto od paru miesiecy, chociaz nic do tej pory nie wplacalem. Napisze do supportu, ale nie sadze zeby przyznali mi bonus.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Buk znany więc wpłaciłem kase , zobaczymy co z tego będzie. Wiem póki co jedno, bonus od razu nie został przyznany więc to jakiś minus i żądają podobno skanów nawet przy wypłatach przez moneybookers , kursy i oferta też na głowę nie rzucają ale bonus to bonus jak dają to trzeba brać . Zwłaszcza że obrót do trudnych nie należy ;-)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Szczerze mówiąc to nie polecam tego buka.
Po pierwsze - najważniejsze oferta i kursy są bardzo bardzo przeciętne. Powiedziałbym, że pod tym względem dolna półka 2/10
Po drugie support - baaaardzo wolny . Niby po polsku ale odpisują po kilku dniach, sprawę załatwia się bardzo długo. Jak dla mnie 3/10
No i po trzecie dość dziwna sprawa z bonusem. Wpisują go ręcznie więc trzeba czekać kilka dni. Ja wpłaciłem kasę , zagrałem 1 zakład. 3 dni czekałem na bonus, postanowiłem wypłacić po czym napisał do mnie support czy chce wypłacić czy otrzymać bonus. Chciałem bonus dostałem wypłate :|
Do tego podobno robią problemy przy wypłatach.
Ogólnie w skali 1-10 to dałbym 2/10 ;-)
Nie polecam. Jeden z najsłabszych buków &quot;po polsku&quot;

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Szczerze mówiąc to nie polecam tego buka.

Po pierwsze - najważniejsze oferta i kursy są bardzo bardzo przeciętne. Powiedziałbym, że pod tym względem dolna półka 2/10

Po drugie support - baaaardzo wolny . Niby po polsku ale odpisują po kilku dniach, sprawę załatwia się bardzo długo. Jak dla mnie 3/10

No i po trzecie dość dziwna sprawa z bonusem. Wpisują go ręcznie więc trzeba czekać kilka dni. Ja wpłaciłem kasę , zagrałem 1 zakład. 3 dni czekałem na bonus, postanowiłem wypłacić po czym napisał do mnie support czy chce wypłacić czy otrzymać bonus. Chciałem bonus dostałem wypłate :|

Do tego podobno robią problemy przy wypłatach.

Ogólnie w skali 1-10 to dałbym 2/10 ;-)

Nie polecam. Jeden z najsłabszych buków &quot;po polsku&quot;
Oj, a ja jak na razie kompletnie nie zgodze sie z Twoja opinia odnosnie supportu. Tak jak pisalem wczesniej mialem otworzone konto od paru miesiecy, ale nigdy tam nie gralem. W sobote poznym wieczorem napisalem do supportu pytanie czy mimo wszystko moge wziac udzial w obecnej promocji. Jak mocno sie zdziwilem w niedziele (!!) rano kiedy zobaczylem wiadomosc od supportu napisana kilka minut po polnocy (!!). Nie dosc, ze szokiem bylo dla mnie wlasnie to, ze polski support pracuje w nocy z soboty na niedziele, jak i to ze nie ma problemu ze skorzystaniem z tego bonusa!! Stare konto zostalo zamkniete przez support, a ja musialem tylko otworzyc nowe, wybrac PLN jako walute i po problemie ???? Jak dla mnie ogromny plus dla tego Buka no i przede wszystkim dla supportu. Kasy jeszcze nie wplacilem, wiec nie wypowiadam sie na temat oferty, bonusa itd., ale jak na razie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.
Pozdro

Z 0

zaglebiak-24629

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Bonus bez problemu dopisany po 24 godzinach, a co do oferty nie jest zła ale kursy są faktycznie nie za wysokie.

S 269

sztywny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest jeden z nielicznych bukmacherów,który bez problemu przyjmie wysokie zakłady nawet rzędu kilku tysięcy Euro więc w ofercie są tylko tak zwane ,,czyste&#39;&#39; ligi&#39;&#39;.
Po drugie plusem tego buka jest to że nie mają minimalnej wpłaty.
Pozdrawiam

S 0

sebastian28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja czekam cały weekend na bonus i wyslalem juz 2 maile

tauchen 0

tauchen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sabasan cos ich support sie w weekend opieprza bo ja pisze co chwile i do polskiego i do anglojezycznego i zero odzewu, tak wiec nie jestes sam...

K 0

kostek05

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
slask
Witam Was wszystkich. Sam zakładałem ten temat ale z tym bukiem jest chyba jednak coś nie tak ...... zacznijmy więc od początku . Pieniążki wpłaciłem bonus dostałem lecz z opóźnieniem (ale to nic). dozedlem do kwoty ponad 800 zł i tu mnie spotkała niemiła niespodzianka ???? ???? ???? nagle ku mojemu zaskoczeniu za całą kwotę jaka była na moim koncie razem nawet z groszami został postawiony kupon którego w ogóle nie postawiłem .
Kupon był na nba i mlb (mlb nigdy w zyciu nie stawiałem bo się poprostu nie znam) .Napisałem więc do supportu o wyjaśnienie..... napisałem żeby wytłumaczyli to ...można przecież po IP bądź też po godzinach logowania sprawdzić kiedy byłem na komputerze. dostałem odpowiedź iż po IP ani tej drugiej opcji nie znajdą więc sam musiałem postawić w/w kupon. Trochę to wszystko zakręcone ale ponad 800 zł to trochę duża kwota więc walczę o moje pieniądze .cóż dalej piszę do supportu ale na odpowiedź na mojego ostatniego maila czekam już parę dni . Już szczerze powiem nie wierzę że odsyskam pięniądzę ale walzyć będę ???? ???? ???? pozdrawiam wszystkich mam nadzieję że was to nie spotka........

R 0

ruchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A wlanie mialem zakladac konto i teraz sie dwa razy zastanowie zanim cos zrobie.
Poczekam moze jeszcze troche na opinnie innych grajacych.

spike761 37

spike761

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
kostek05 to raczej napewno juz pieniedzy nie odzyskasz,ale walczyc mozesz do konca ????
Ponieważ jesli to bylo z innego komputera nawet postawione to oni bedą mysleli,ze cos im wkrecasz itp....Juz to znam ???? a zreszta kazdy buk by nie zwrocił...
ale jak jestes pewny,ze to nie TY to jest szansa,ze jakas wada systemu albo ktos inny ????

A jesli chodzi o buka , to gram juz tam pare lat i nie mam najmniejszych zastrzezen...

Bardzo solidna FIRMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Do mojej poprzedniej wypowiedzi mogę dodać tylko fakt, że nie dostałem bonusa w ciągu trzech dni, zleciłem wypłate 190 zl ( wpłacałem 100 i zagrałem NBA 1.90 ) . Support wypłacił kaskę bez problemów ( żadnych dokumentów itd. ) ale w ramach przeprosin dali mi te 100 zł jako bonus. Także jakiś plus dla nich ;-)

S 0

sebastian28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie no ogólnie dobra firma,w piatek po południu wpłaciłem,w niedziele miałem odp supportu i wyjasnienie ze bonus dopisują recznie i ze to tak długo trwało.W poniedziałek miałem już bonus.Dopisali także freebeta 25 PLN za zwłoke z tym bonusem.Z ich strony wszystko ok ale troche słaba oferta ...

ansos 0

ansos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
potwierdzam, wpisałem kod 150BONUS i na następny dzień dostałem 150zł :jezora:
co do oferty to faktycznie nie jest za bogata jeśli chodzi o liczbe lig i sportów ale na to na co już mają kursy to jest z czego wybierać. Mi najbardziej pasuje że tak dużo mają w ofercie zakładów DNB (Draw No Bet) bo bardzo często gram to. Generalnie, pierwsze wrażenie dobre.