oszusci i zlodzieje,mi nawet nie raczyli odpisac czemu konto zamkneli
Nie wiedzieli pewnie na ktore
oszusci i zlodzieje,mi nawet nie raczyli odpisac czemu konto zamkneli
u mnie doszła właśnie wypłata na konto, wcześniej miałem konto zablokowane po wysłaniu skanów dowodu odblokowali no i wypłacili czyli na![]()
a ja nie rozumiem takich filozofow. bylem fanem na facebooku, mieli promocje to sie zarejestrowalem, sfreebetowalem, wygralem, to niech wyplaca mi kase zgodnie z tym co napisali! co mnie to obchodzi, ze nic na mnie nie zarobia?Szczerze mówiąc to ja ich bardzo dobrze rozumiem. Jak ktoś tylko wziął freebeta i w dodatku jako nieuprawniony, wcześniej nic nie wpłacał i nie grał, to niby dlaczego mają być Św. Mikołajem ?
Co to za fan jak nawet nie ma konta u nich. Z mojego rozumowania wynika, że żeby być fanem to trzeba znać danego bukmachera a co za tym idzie trzeba tam grać, żeby grać trzeba wpłacać. Jak dla nich jesteś zwykłym wyłudzaczem bonusów, więc takich fanów jak Ty oni mają daleko i nie ma co się dziwić.a ja nie rozumiem takich filozofow. bylem fanem na facebooku, mieli promocje to sie zarejestrowalem, sfreebetowalem, wygralem, to niech wyplaca mi kase zgodnie z tym co napisali! co mnie to obchodzi, ze nic na mnie nie zarobia?
Byles ich fanem?
Wplacales kiedys cos wczesniej do nich?
ale co ma do tego twoje rozumienie. bylo w regulaminie ze trzeba byc fanem? bylo! bylo w regulaminie ze trzeba miec konto u nich wczesniej z depozytem? nie bylo!Co to za fan jak nawet nie ma konta u nich. Z mojego rozumowania wynika, że żeby być fanem to trzeba znać danego bukmachera a co za tym idzie trzeba tam grać, żeby grać trzeba wpłacać. Jak dla nich jesteś zwykłym wyłudzaczem bonusów, więc takich fanów jak Ty oni mają daleko i nie ma co się dziwić.
Zrozumcie oni mają gdzieś takich krzykaczy co chcieli ich wydymać, ten kto ich zna to wie, że oni są w porządku. Decyzję podjęli najlepszą z możliwych. Bukmacher nie stracił dużo i ich prawdziwi fani zarobili, a reszta hmm... no przykro mi panowie nie tym razem, nie nie.Promocja nie dotyczy graczy z Polski
chcieliście wydymać freda to teraz fred wydymał was