Parafrazując już od tego, czy walkower jest liczony podwójnie, czy za ten jeden mecz, jestem ciekaw skąd tyle osób jest zdania, że jakby Legia wykorzystała karne w pierwszym meczu, to by było 5 czy tam 6 do jednego? :grin: To co, po takim wykorzystanym karnym gra by się toczyła od bramki Celticu, a nastawienie, psychika wszystkich zawodników by były takie same? Taka prawda, że te karne się nałożyły na kolejne gole. Nie strzelili karnego na 3:1, strzelili z akcji, nie strzelili z karnego na 4:1, strzelili parę minut później z akcji i o tym nie ma co dyskutować.
Nawiązując już jednak do tego, czy Legia jest skrzywdzona przez UEFA. Jak najbardziej tak i w ogóle nie powinno być dyskusji na ten temat. Tam są same znajomości i układy, nie wiem ile tam może być ludzi związanych z Celticiem, czy to w przeszłości, czy to sympatią, jednak to one niejako zadecydowały nad tym werdyktem. Do głowy przychodzą mi różne porównania, jednak jest dużo osób, które mają ślepe spojrzenie na różne sytuacje i mimo wszystko i tak by je zanegowały.