>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Cel - 5000 tysięcy

E 226

elekbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅Atletico Paranense - Fluminense - over 2.5( 2.09 - 188bet), stawka : 50zł✅

Siemka ! Na dzisiejszy wieczór a dokładniej na godzinę 21:00 zaplanowano bardzo ciekawie zapowiadający się pojedynek w ramach 12 kolejki brazylijskiej Campeonato Brasileiro Serie A, w którym to naprzeciw siebie staną dzisiaj jedenastki Atletico Paranenses i Fluminense. Na pierwszy rzut oka bardzo ciężko wskazać wyraźnego faworyta tego pojedynku, ponieważ obie ekipy prezentuje niezwykle wyrównany poziom. Również kadrowo oba zespoły wyglądają niesamowicie mocno a więc przewidzenie kto w tym pojedynku triumfuje i zdobędzie komplet punktów to jak wróżenie z fusów. Ja znalazłem jeden dużo ciekawszy bet, który według mnie jest dużo pewniejszy niż szukanie ewentualnego zwycięzcy tego pojedynku.

Piłkarze gospodarzy obecny sezon ligowy rozpoczęli dosyć udanie i na pewno nie mogą sobie za wielu rzeczy zarzucić. Po rozegraniu do tej pory 11 ligowych spotkań gospodarze plasują się na szóstym miejscu w ligowej stawce z dorobkiem 19 punktów. Wynik ten może nie jest najlepszy, jednak myślę że w klubie nie mają powodów do większych narzekań. Patrząc na ostatnie spotkania widać że są w gazie. Trzy ostatnie mecze to w ich wykonaniu trzy kolejne zwycięstwa - kolejno z Figueirense, Flamengo i Criciumą. To pokazuje że są oni w gazie i na pewno będą starali się dzisiaj zrobić wszystko aby przedłużyć tą bardzo dobrą serię. Może to być jednak ciężkie bo rywal nie byle jaki. Na pewno obie ekipy będą dzisiaj nastawione na atak - nie wydaje mi się aby grały jakoś zachowawczo, tym bardziej że zarówno jedni jak i drudzy najlepiej czują się w grze ofensywnej. To powoduje że możemy się spodziewać dosyć otwartego spotkania, który zaowocuje w dużą ilość bramek. Jeśli chodzi o skład i nieobecności - trener gospodarzy będzie mia dzisiaj wielki komfort z zestawieniem optymalnej jedenastki, ponieważ wszyscy gracze będą dzisiaj dostępni do dyspozycji trenera.

Ich dzisiejszymi rywalami są zawodnicy Fluminense a więc ubiegłoroczny mistrz kraju. Jeśli chodzi o nich - tak jak ich rywale obecny sezon do tej pory mogą zaliczyć do całkiem udanych. Po rozegranych 11 spotkaniach mają na chwilę obecną tyle samo punktów co Atetico jednak ze względu na lepszy bilans bramkowy wyprzedzają ich w tabeli i zajmują obecnie piątą lokatę w ligowej stawce. Jeśli chodzi o problemy w ich składzie - Cristovao Borges będzie miał dzisiaj do dyspozycji praktycznie większość graczy z ostatniego ligowego pojedynku - jedynymi niepewnymi zawodnikami co do występu w dzisiejszym meczu są Diguinho który jest kontuzjowany i Fred który w tym tygodniu dopiero wrócił do klubu po Mistrzostwach. Najprawdopodobniej dzisiaj nie zostanie wystawiony do składu gości. Dla trenera zapewne najważniejszy jest fakt iż do gry gotowy jest Dario Conca, który ma na ostatnio wyśmienite występy w drużynie. To on stał się niespodziewanie motorem napędowym, który odpowiedzialny jest za rozgrywanie piłek.

Reasumując - dzisiejsze starcie jest prawdziwym hitem tej serii rozgrywek. Dla obu zespołów ewentualna wygrana w tym pojedynku pozwoli przybliżyć ich do czołówki tabeli. Typowanie jednak owego zwycięzcy jest według mnie harakirim. Są to zbyt wyrównane zespoły żeby przewidzieć która drużyna wygra. Moim zdaniem mój typ jest najlepszą propozycją na to spotkanie i patrząc na ofensywne ustawienie obu zespołów o wynik powinienem być raczej spokojny.​

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
manutd_sl +1 Punkty
E 226

elekbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅Brondby Kopenhaga - Silkenborg - 1 ( 1.75 - WilliamHill), stawka : 50zł✅

Siemka! Dzisiaj na godzinę 19:00 zaplanowano spotkanie w ramach drugiej kolejki duńskiej Superligi, w której to na Brondby Stadium swoje spotkanie rozegrają miejscowi zawodnicy Brondby i przyjezdni zawodnicy Silkenborga. Według mnie zdecydowanymi faworytami tego spotkania są zawodnicy gospodarzy i wydaje mi się że nie powinni mieć oni większych problemów z pokonaniem dzisiaj dużo słabszych zawodników gości.

Dużo lepiej obecny sezon rozpoczęli zawodnicy gości, którzy w pierwszej kolejce na własnym boisku dosyć niespodziewanie zdobyli jeden punkt remisując z dużo mocniejszym i dużo bardziej utytułowanymi zawodnikami FC Kopenhagi. Ten remis na pewno podziałał na nich pozytywnie i dzisiaj będą za pewnie chcieli udowodnić że ten wynik nie był przypadkiem. Zadanie wydaje się być jednak bardzo trudne bo zawodnicy gospodarzy wydają się być bardzo mocni na co może nie wskazywać wynik jaki osiągnęli w pierwszej kolejce, gdzie ulegli 3-1 zawodnikom FC Midtjylland. To jednak według mnie był urok pierwszej kolejki, gdzie nie od dzisiaj wiadomo że często padają wyniki z kosmosu. Dzisiaj - na własnej murawie i przy własnych kibicach piłkarze Broendby zrobią wszystko aby zrehabilitować się za niezbyt udany początek sezonu i zdobędą pierwszy komplet punktów w tym sezonie.

Jeśli chodzi o braki i wszelakie absencje to nieco więcej zmartwień ma przed tym spotkaniem szkoleniowiec gości - Jesper Sørensen, który nie będzie mógł dzisiaj skorzystać z usług : Pedersena, Dhia Putrosa, Kohlerta i Kiilericha. Według mnie straty przede wszystkim tych dwóch ostatnich mogą dzisiaj być bardzo widoczne w grze zespołu, ponieważ są to zawodnicy odpowiedzialni za rozgrywanie piłek w środkowej części boiska. Jeśli chodzi o szkoleniowca Broendby - Thomasha Franka. Ten do dyspozycji dzisiaj mieć nie będzie ze względów zdrowotnych - Hjulsagera, Elmandera i Szymanowskiego. Straty według mnie powinny być dużo mniej odczuwalne aniżeli w przypadku ich dzisiejszych rywali. Najprawdopodobniej dzisiaj zadebiutuje nowy nabytek Broendby - Elba Rashani.

Reasumując - nie ma co patrzeć tutaj tylko i wyłącznie na pierwsze spotkania obu ekip w których to lepiej zaprezentowali się zawodnicy przyjezdni. Gospodarze na chwilę obecną to według mnie 3-4 siła ligi i na pewno będą w tym sezonie walczyć o ścisłą czołówkę ligi. Potwierdziły to meczy przedsezonowe w których spisywali się bardzo dobrze. Według mnie dzisiaj przejadą po swoim rywalu i wygrają to spotkanie całkiem spokojnie. Kurs w miarę więc można spróbować.​

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
777roman +1 Punkty
E 226

elekbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⛔Wisła Kraków - Piast Gliwice - 1 ( 1.75 - Unibet ), stawka : 50zł ⛔

Siemka! Typ troszkę z sentymentu ponieważ jestem kibicem Białej Gwiazdy. Już dzisiaj o 18:00 przy ulicy Reymonta swoje drugie spotkanie ( pierwsze na własnym stadionie) rozegrają piłkarze wiślackiej Wisły. Ich dzisiejszym rywalem będą piłkarze gliwickiego Piasta. Faworytem tego spotkania wydają się być zdecydowanie piłkarze prowadzenie przez Franciszka Smudę i według mnie każdy inny wynik niż ich zwycięstwo będzie w tym spotkaniu małą niespodzianką. Wiślacy co prawda nie zaczęła sezonu od zwycięstwa a od remisu z tegorocznym beniaminkiem T-Mobile Ekstraklasa - Górnikiem Łęczna. Oglądając tamto spotkanie widać było że w szeregach Wisły jeszcze nie funkcjonowało wszystko tak jak by sobie tego w klubie życzyli, jednak według mnie to tylko kwestia czasu aż Wiślacy zaczną grać piłkę, jaką oczekują kibice i zarząd. Omówmy teraz skład jakim dysponuje gliwicka drużyna.

Jeśli chodzi o chyba najważniejszą pozycję, a więc bramkę. Tutaj po odejściu Darka Trelii niespodziewanie miejsce pierwszego bramkarza zajął Cifuentesa. Ten wybór według mnie jest bardziej po znajomości. Osobiście wydaje mi się że Szumski jest lepszy golkiperem i to on powinien występować od pierwszej minuty. Jeśli patrzymy na defensywę to tutaj raczej nie zobaczymy żadnych zmian w porównaniu do tego co widzieliśmy w pierwszym spotkaniu. Warto wspomnieć o sentymentach - na Reymonta wraca Piotr Brożek, który w przeszłości grał bardzo często w barwach Białej Gwiazdy. Poza tym na stoperze pewniaki, a więc Horvath i Polak a na prawej Klepczyński. W pomocy trener najprawdopodobniej ustawi 5 graczy, ponieważ przestawił zespół na ustawienie 4-2-3-1. W ataku standardowo najlepszy strzelec poprzedniego sezonu - Jurado.

Wisła Kraków jest idealnym przykładem drużyny, która łączy w swoich szeregach piłkarzy niezwykle doświadczonych z „żółtodziobami”. Przy Reymonta nie ma jednak złotego środka, bowiem większość ze starszych podopiecznych Franciszka Smudy największe sukcesy święciła wiele lat temu. Według mnie jednak takie a nie inne połączenie będzie działać i w klubie będą zadowoleni. Już nie jednokrotnie takie połączenie wychodziło i liczę że tak też będzie w przypadku Krakowian. Kadra według mnie jest dużo mocniejsza i dzisiaj przy własnej publiczności będą wstanie wygrać pierwsze spotkanie w tym sezonie. Kurs może nie zachwyca ale i tak według mnie jest do zagrania. Jak na moje zdecydowanym faworytem są gospodarze i nie powinni mieć problemów z wygraniem tego spotkania.​

guernica 584

guernica

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ho ho. Niezły cel. 5 mln. Ale życzę szczęścia.

E 226

elekbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Antigua GFC - Municipal - 2 (2.50 - bet365), stawka : 50zł​

Siemka! W dniu dzisiejszym postanowiłem postawić tylko jedno spotkanie, chociaż mecze eliminacyjne do Ligi Mistrzów kusiły. Na godzinę 23:15 zaplanowano bardzo ciekawie zapowiadające się spotkanie w ramach 2 kolejki Gwatemalskiej Liga Nacional. Na przeciw siebie staną jedenastki Antigua Gwatemala i C.S.D Municipal. Według bukmacherów najprawdopodobniejszym wynikiem w tym spotkaniu będzie remis, jednak według mnie zdecydowanymi faworytami tego pojedynku są goście, i według mnie to oni po końcowym gwizdku będą cieszyć się z kompletu punktów. Różnica pomiędzy obiema jedenastkami jest znaczna i goście raczej większych problemów mieć nie powinni. Stąd dziwny jest też kurs jaki buki postanowili wystawić na ich zwycięstwo. Jak dla mnie to dosyć duża pomyłka z ich strony i postaram się to wykorzystać.​

Gospodarzą w poprzednim sezonie po 9 latach udało się wrócić do najwyżej klasy rozgrywkowej w kraju. Po bardzo udanym sezonie ligowym w którym zajęli pierwszą lokatę udało im się uzyskać awans, na który każdy w klubie od długiego czasu wyczekiwał. Ich powrót do rozgrywek nie był na pewno taki jaki by sobie wymarzyli. Po słabym meczu doznali porażki 2-1 w meczu przeciw słabemu Univercidadem. Na pewno w dzisiejszym spotkaniu będą chcieli się zrehabilitować i odnieść długo wyczekiwane zwycięstwo. To jednak według mnie nie będzie tak proste jak by się mogło wydawać. Piłkarze Municipalu to zdecydowanie ścisła czołówka ligi i w spotkaniu z takimi rywalami nie powinni mieć większych problemów z odniesieniem kolejnego zwycięstwa w lidze. C.S.D miał dużo bardziej udany start obecnego sezonu - po wyśmienitym spotkaniu pokonali aż 4-1 bardzo mocne jak na tamtejsze warunki Xelaju pokazując że będą chcieli się włączyć do walki o najwyższe cele. W klubie doszło też do kilku zmian które zdecydowanie wpłynęły na efektywność ich gry.

Jeśli chodzi o skład - trener gospodarzy - Mauricio Tapia będzie miał do dyspozycji w tym pojedynku zaledwie 17 piłkarzy. Są to zawodnicy którzy mają bardzo małe doświadczenie jeśli chodzi o najwyższą klasę rozgrywkową i to dla klubu w tej początkowej fazie rozgrywek może być bardzo dużym problemem. Najmocniejszymi zawodnikami wydają się być Juan Velenzuela i Mario Navas, którzy w ostatnim czasie występowali w Gwatemalskiej Ekstraklasie. Reszta to zawodnicy mało znani. W porównaniu do kadry jaką dysponują goście różnica jest kolosalna i według mnie na tym poziomie będzie to zdecydowanie widoczne w dzisiejszej potyczce. Reasumując - według mnie zdecydowanymi faworytami na to spotkanie są piłkarze Municiapal i ich wygrana według mnie jest bardzo prawdopodobna. Kursy jakie wystawili buce są według mnie śmieszne i aż szkoda nie spróbować wykorzystać ich błędu i zgarnąć trochę pieniędzy.​