rozmawiałem na chacie i oto rozmowa ???? Niech ktoś wyciągnie z niej jakies wnioski bo mój angielski nie jest na najwyższym poziomie: juan: will be assisting you, how could I be of service... [email protected]: I have win money from free 30 hitman rounds. Can I pay out money ?/ [email protected]: my User Account: ********** juan: One moment please while we look into the matter for you? [email protected]: I have In casch account: 150 $ and in bonus account 49 $ juan: you need to make an initial deposit of 50, and start to wager to withdrawal [email protected]: I can witchdraw this money ? [email protected]: 151 $ ? juan: you have first to deposit and then wager [email protected]: I must send for you id document ? juan: no juan: Artur, you need to deposit a minimum of 50 dollars [email protected]: I can deposit in moneybookers ? [email protected]: minimum deposit on moneybookers is 20 $ [email protected]: Why 50 $ ? juan: yes juan: the minimu to claim it is 50 dollars juan: 20 dollars juan: sorry [email protected]: ok when I deposit 20 usd, Then I can witchdrawal 151$ + 20 deposit ? juan: after the wagering juan: as per terms and conditions, you need to make a minimum deposit of 20 juan: and then you have to wager 40 times the initial bonus [email protected]: I do not want a deposit bonus juan: you have to wager 40 times 20 dollars juan: 800 dollars to withdrawal the money
Sorry po głebszej rozmowie i sexie analnym na live czacie dowiedziałem sie ze bonus jest 111% auto , ale mozna go anulowac jak wszedzie. miminum wpyplata 50.00
Na hitmanie wygrałem 49 $ poźniej pograłem chwile na jakieś dziwnej ruletce, już myślałem ze przegram wszystko i zakręciłem ostatni raz za 5 $ i wpadło 200 $ ????
Musisz coś wygrać ponad to co ugrałeś na hitmanie i wtedy pojawi ci się nadwyżka w cash account.
ja się zastanawiam,czy jak dajmy na to,wpłacę 20 euro,to czy będzie można zrezygnować z bonusu podwojenia wpłaty i bez obracania wypłacić wpłacony depozyt i pieniądze które mamy w zakładce cash ????
bonus od wpłaty napewno idzie anulować bo już tak robiłem w innych kasynach.
Jak wejde w zakładke Withdrawal to mam informacje, że jak wypłace to co mam w cash balans to bonus zostanie usunięty więc teoretycznie powinna przejść wypłata, ale jutro musze się dowiedzieć na 100 % ????